2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • 3 napja szórakoztat egy facebook telepítő...

    Szóval... Sziasztok,

    3 napja vettem először észre wifire engedés után a telefonomon, hogy valami facebook alkalmazás próbál települni. Előbb azt gondoltam a szolgáltatóm, majd hogy félre böktem valahol, de már gyanús...
    A gyanú oka, hogy nincs facebook az életemben. Sem asztali gépen, sem mobil eszközön nincs telepítve hozzá semmi és élő regisztrációm sincs már ide s tova 2 éve.

    Találkozott már rajtam kívül más is a kéretlen vendéggel?

    creation 8 éve 16

  • TDM 850 3VD '93... Kezdő tapasztalatokkal

    Szervusztok...

    Megvettem életem első nem negyedliteresét. Én ezt nevezném életem első Nagy motorjának, s erre minden szempontból azt gondolom, hogy rászolgált.

    Hamarosan kiegészítem eme írást, s jönnek a képek meg a szervizes tapasztalatok, meg minden hasonló, ahogy szoktam. Addig is RIP VTR250 (Eladva).

    Az új korszak...

    Pár szó a típusról: Yamaha TDM850, Soros, 2 hengeres, 849ccm, hengerenként 5 szelepes, 77 lovas 75,5Nm-es erőforrással rendelkező kategória besorolás nélküli túramotor. Ez utóbbit azért írom, mert gyorsaságinak, vagy sportnak magas és nehéz. Endúrónak alacsony és nagyon nehéz, plusz sor 2 és a felni méretek sem azt mutatják, hogy oda lenne sorolható.
    Ha be szeretném sorolni akkor tényleg a túra kategória a megfelelő. Nagy, széles, hosszú és nem utolsó sorban kényelmes ülése, magas építése, hosszú rógúutai hosszú távú motorozásra teszik alkalmassá. Ez volt az oka annak, hogy rá esett a választásom.

    Folytatás...

    creation 8 éve 15

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.