2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Az Ubisoft és a gépgiény növekedése

    A napokban jelent meg az Assassin's Creed: Unity hivatalos gépigénye, amelyről a GAMEPOD be is számolt. Az adatokat nem fogadta nagy kedvvel a világ, hiszen a potenciális PC-s játékosok 90-95%-a nem üti meg a minimális elvárásokat, vagyis nem számíthatnak sok jóra a teljesítmény tekintetében.

    Az Ubisoft kapcsán régóta téma, hogy hol csúsztak félre, hiszen évek óta gyenge minőségű PC-s portokat tesznek le az asztalra, amivel jellemzően nem is törődnek, de ma már úgy néz ki, hogy ennél komolyabb a helyzet. Az okok keresésénél szokás szerint felmerült újból a hardvergyártók, elsősorban az Ubisoft hivatalos partnerének számító NVIDIA emlegetése, de valójában ez nem ilyen egyszerű.

    Az NVIDIA számára is rendkívül káros, amit az Ubisoft az utóbbi időben letesz az asztalra, hiszen a saját felhasználóik is küzdenek a gyenge PC-s portokkal. Nem véletlen, hogy az Intel és az AMD teljesen elhatárolódik az Ubisoft játékainak reklámjától. Bár amennyire tudják segítik a fejlesztést, de hosszabb távon nem kifizetődő folyamatosan rossz minőségű PC-s portokhoz adni a cég nevét. Az tehát ki van zárva, hogy az NVIDIA kéri, hogy legyenek rosszak az Ubisoft PC-s portjai.

    Folytatás...

    Abu85 10 éve 25

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.