Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz CASper666 #816 üzenetére
A széntartó természetesen a domború oldalával felfelé néz. Eleinte fordítva próbáltam, aztán rájöttem, hogy úgy nagyon nem jó, mert alig fér dohány a tartóba, az is nagy valószínűséggel megég.
Ráadásul a ''használati útmutató'' (amit általában csak akkor olvasok el, ha úgy érzem, valamit elszúrtam ) is úgy írja, hogy felfelé domborodjon.
Kipróbáltam úgy, hogy két réteg alufóliát tettem a dohánytartóra, erre a konzol + szén. Hmmm...kellemes volt, bár a füst nem lett olyan sűrű, nem is szédültem be annyira a kb. egy óra pipázás után, viszont, ami a lényeg, az íze ott volt a szeren! (Epres dohányt tömtem.)
Miután szétszedtem, láttam, hogy a szén picit arrébb csúszott, így a dohány egyik fele jóformán friss maradt...gondolom így kevésbé izzott fel a dohány körüli levegő, emiatt lehetett harmatosabb a füst. Legközelebb erre is jobban odafigyelek, ill. kipróbálom egy réteg fóliával - úgy néz ki kell az oda, bár még ebben sem vagyok teljesen biztos.
Aztán ha így nem, jön a Te módszered. Majd csak kitapasztalom.
Tisztítást illetően nem bonyolítom a dolgot: tartályból víz kiönt, újra megtölt meleg vízzel, felráz, kiönt. Többi elem szintén meleg vízzel át / ki / elöblít, cső átmosat, felakaszt a szárítóra, öt perc és megvan, eddig bevált.
Aztán egy idő után lehet kell majd egy nagygenerál, akkor eljöhet a citromlé ideje.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest