2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Watch Dogs PC Dedsec kiadás

A Karórakutya nagy dobozban érkezik: a 2014-es év legtöbbet hype-olt játékáról néhány gondolat, és a Dedsec-kiadás bemutatása.

[ ÚJ TESZT ]

Gyűjtői kiadás

Amint azt az előző oldalon írtam, a játék elégedett tulajdonosa vagyok a megjelenés napjától, azonban „csak” egy sima kiadást vettem akkor. Később feltűnt, hogy az árak esnek lefelé, végül sikerült beszereznem egy Dedsec-kiadást nagyjából fél éve, ráadásul olcsóbban, mint anno a sima kiadást.

A csomag ígért tartalma a fenti képen látható, igen méretes darab, gyakorlatilag minden, a gyűjtők által megszokott tárgyat megtalálunk benne. Fémtok, zenei CD, papírtérkép, művészeti album, szobor, sőt olyan ínyencségek is vannak benne, mint a kiterjesztettvalóság-kártyák vagy a kitűzők. Nézzük meg először a dobozt kívülről...

A tartalomhoz illeszkedően a tálalás is igen impozáns. Egy papírtakaró borítja a doboz nagy részét, ezen lokalizált (többek között magyar) nyelven is megtalálható minden szükséges információ a csomagról. A doboz kemény kartonlapból készült, igényes külsővel kombinálva, amely fényes és matt részeket jelent, illetve a doboz teljes felülete érdes mintázatot kapott. A doboz nyitási mechanizmusa szintén említést érdemel, egy kisebb, majd egy nagyobb ajtó kihajtásával tárul elénk a tartalom. Persze csak ha lapoztok egyet a cikkben... :)

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.