2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Watch Dogs PC Dedsec kiadás

A Karórakutya nagy dobozban érkezik: a 2014-es év legtöbbet hype-olt játékáról néhány gondolat, és a Dedsec-kiadás bemutatása.

[ ÚJ TESZT ]

Doboz tartalma 2.

Elfogytak az apró tárgyak, ideje rátérni a két megmaradt nagyra. Első legyen a művészeti album:

Méretében hatalmas könyvről beszélünk, ezen már elférne akár 4 korsó sör, de persze ilyen butaságra nem használjuk az artbookokat. :) Belül koncepciós rajzokat láthatunk a szereplőkről, a helyszínekről (városrészek szerint szétbontva), illetve a végén van egy kis graffitigyűjtemény, amolyan játék inspirálta alkotásokkal. Nagyon tetszetős füzetecske, nem lehet okunk panaszra.

Utolsó és talán legimpozánsabb darab az Aiden Pearce-szobor, a maga 23 cm-es magasságával. Na, de ne siessünk ennyire előre, a figura egy hatalmas fekete hungarocell tárolóban érkezik, bombabiztos védelem! Aiden nem igényel összeszerelést, nincsenek kivehető darabjai, mégis megtalálhatunk minden ikonikus elemet rajta. A sapka és az arcmaszk, a telefon, a bőr ballonkabát és a pisztoly a kézben.

Nagyon részletesen kidolgozott minden eleme, az ujjak, a kabát ráncai, a kezében lévő tárgyak, mind minőségi hatást keltenek, a szobor súlya pedig meggyőzi az embert, hogy nem holmi gagyi műanyag figurával van dolga.

Összefoglalásképpen egy gazdag és minden elemében kielégítő csomaggal van dolgunk, ami ráadásul igen nyomott áron volt elérhető, maximálisan megérte a befektetést. Bátran ajánlom a beszerzését, ha esetleg megtetszett eme beszámoló alapján.

Mai alkalommal nincs meglepetés, helyette egy kérdést intéznék hozzátok. E cikkben montázsokba rendezve készültek képek az egyes tárgyakról, korábbi cikkeimben viszont külön illesztettem be 1-1 képet. Érdekelne, hogy nektek melyik tetszik, szerintetek melyik jobb. Vissza kéne váltanom a Rogue-cikkben használt módszerre, vagy maradjon ez? Véleményeteket előre is köszi :)

Jó játékot, sziasztok!

Dávid

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.