Hirdetés

2020. március 29., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Freiherr


Freiherr
(őstag)

Bár a játékhoz nem volt szerencsém,tetszett a cikk.👍
Szerintem ez a montázs igényesebb,mint a sima fotók.

Back to the future

(#2) Victoryus válasza Freiherr (#1) üzenetére


Victoryus
(addikt)
LOGOUT blog

Ezt a játékot egy dolog vágta tönkre : a járművek irányítása, fizikája. Hiába szép a város, jók az ötletek... Egyszer végigjátszottam, de utána ment a lomtárba.

(#3) haddent válasza Victoryus (#2) üzenetére


haddent
(addikt)

A város nem volt csúnya (bár laggos minden platformon néha), az ötlet az óriási volt, a megvalósítás elégtelen. Ócska, önismétlő, sablonos. Ahogy az Ubisofttól megszoktuk minden egyes franchise játékukan.

A cikk jó, és ezek ellenére megjött a kedvem, hogy letöltsem újra ps4 -re :Y Azért lehetetr vele pár kellemes órát eltölteni.

(#4) WZP


WZP
(aktív tag)

A cikk jó, de mi a véleménye a kedves cikkírónak erről a 2 videóról ? :DD [link] [link]

Nem trollkodásból, hanem őszintén kérdezem.

Inter Arma Enim Silent Leges

(#5) Rodi 4.80 válasza WZP (#4) üzenetére


Rodi 4.80
(aktív tag)

Igazi trehányul összerakott játék, laggol, monoton a játékmenet, a zene botrányosan rossz, autókat irányítani külön művészet. Mindent elrontottak benne amit lehetett.
A DLC jobb mint az alapjáték :DDD

(#6) laleh


laleh
(addikt)

Nekem tetszett a jatek, de hamar meguntam.

Ha fontos, inkább telefonon: 06302832078 Apple garanciális ügyintézés -> törött iphone Apple Watch

(#7) LÁZ


LÁZ
(őstag)

nekem bejött a játék, igaz a menet közben készitett rajongói grafikai update-ek sokat dobtak rajta, dedsec van nekem is, igaz már a megjelenéstől /mentségemre legyen mondva, fogorvostól jöttem, és nagyon tele volt a batyum a világgal :D

fészbuk BOOTS4YOU, insta @laz_papa - DEATH STRANDING PS4 PRO FOR SZÉL

(#8) HungaryPig


HungaryPig
(tag)

;]

“There's nothing more permanent than a temporary fix.“

(#9) Wlac


Wlac
(Ármester)

Bár a játék kimaradt, de ha jól látom, a harmadik kitűzőn ugyanaz a minta, mint Aidan maszkján, szóval gondolom az is hozzá köthető.

"Locking the vault door now. Goodbye."

(#10) FireKeeper


FireKeeper
(nagyúr)

én több esélyt is adtam a játéknak, mert az alapötlet király, a város pedig hangulatos, de az autók annyira vezethetetlenek voltak, ráadásul emellett fontos elemei a játéknak, hogy teljesen elment tőle a kedvem.

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || #WeAreBosch

(#11) Racionális


Racionális
(csendes tag)

kár hogy egy béna játék, egy fél óra után már elment tőle a kedvem

(#12) Gausz


Gausz
(aktív tag)

Szerintem jó a játék, a rádióban jók a zenék, az OST számok gyengék. A valóságtól eléggé elrugaszkodik, hogy épp csak nekikoccanok a kerítésnek, az meg leborul 10m hosszan. Autók vezetésével és laggal sosem volt bajom, pedig notebookról nyomtam FHD-n max grafikával. A felhőkarcolók oldaláról hiányzik mindennek a tükörképe, de egy olyan belvárosban elég komolyan lefogná a gépet, ha a tükörkép tükörképének a tükörképét kellene számolni.
GTA V 70%-a arról szól, hogy vezess már át a térkép másik végére csak úgy poénból, lövöldözz 2 percet, majd 5 percet vezess vissza... És közben gagyi zenék mennek... Annak idején Vice City sokkal kisebb volt, de mindenhol volt valami történés, nem csak annyi, hogy itt már 500szor keresztülszáguldtam. WD-nél ha dolgod van valahol messzebb, 3mp alatt átteleportálhatsz, nem kell 1 percet taxira várni, hogy aztán még oda is kelljen futni hozzá.
WD online része is tök jó, havi jó pár órát nyomom még, míg GTA-nal, hogy élvezni tudd, el kell kérni a karakterrel bizonyos szintre. Ami már csak azért is frusztráló, mivel a többiek már legalább 100on vannak, én meg 10 alatt és tuti, hogy kidobnak a csapatjátékokból, szóval szinte az örökkévalóságig kell szenvedni, mire részt vehetek a rablásokban...
Szóval inkább várom a WD2-t, mint GTA VI-t.

(#13) kovgab


kovgab
(aktív tag)

"A játék világa, ha félretesszük az elvárásokat, akkor egy igen korrekt darab."
Ja, ha eltekintünk ...

Ká Úr

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.