2020. április 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Watch Dogs PC Dedsec kiadás

A Karórakutya nagy dobozban érkezik: a 2014-es év legtöbbet hype-olt játékáról néhány gondolat, és a Dedsec-kiadás bemutatása.

[ ÚJ TESZT ]

Doboz tartalma 1.

A képen kicsomagolási sorrendben látható a doboz teljes tartalma, a felső sorban a fémtok, aztán a játék DVD-dobozban, majd a papírtérkép, a zenei CD, majd a kiterjesztettvalóság-kártyák doboza, alatta pedig a kitűzők. Ezzel el is fogyott a csomag bal oldalának tartalma. Jobb oldalt a szobrot tartalmazó hungarocell doboz, alatta pedig a művészeti album zárja a létszámban szerényebb jobb oldalt. Nézzük sorban az darabokat...

Elsőként a fémtokot láthatjuk, amelynek felülete matt, a rajta található színes minta pedig fémkarcolathoz hasonló. Belül szintén színes képeket láthatunk. Alatta a játék DVD-tokos kiadása látható, az alap borítóval, belül 2 DVD-vel és némi papírmelléklettel. Kézikönyv, DLC-kódok és season pass reklám. Ássunk tovább a dobozban!

Papír térkép és zenei CD, amit a képeken láthatunk. A térkép a játékban találhatóak a nyomtatott változata, fekete háttér, 3D-s épületek és piktogrammal jelölt helyszínek. Hátulján a doboz mintázatát követő motívum. Kettő dolgot jegyeznék meg a térképpel kapcsolatban, az egyik, hogy szerintem használhattak volna egy picit vastagabb papírt. Így is vastagabb, mint egy sima nyomtatólap, mégis vékonynak és gyengének tűnik.

Hirdetés

Másrészt az összehajtott térkép nem fér be rendesen a gyűjtői dobozban a számára kialakított helyre, annál 0,5-0,5 cm-rel magasabb és szélesebb. Emiatt az nyomja felfelé a játék dobozát és a fémtokot, ezért fordul elő az az eset, hogy a YouTube-on sok kicsomagolásos videónál látható, hogy a tárgyak szétszóródva vannak a dobozban.

A zenei CD tartalmazza a játékhoz írt 13 zeneszámot, erre a darabra nem lehet panaszom. Ugyanakkor itt illik megjegyeznem, hogy számomra a játék talán legnagyobb gondja a zene. Az autóban hallgatható zenecsatornák annyira unalmasak és rosszak, hogy még a saját zenei ízlésemnek kedves csatornák se mindig tudtak kielégíteni utazás közben. Más játékoknál ilyen gond nem szokott lenni, remélem, a folytatásban ilyen téren javulást tapasztalhatunk majd!

Legalul találjuk a kiterjesztettvalóság-kártyákat, angolul: „augmented reality cards”. Szép dobozban, egymás mögött sorakoznak a műanyag lapocskák. A kártyák egyik oldalán a karakter neve, másik oldalt egy jel található. A lényeg, hogy ezek önmagukban nem túl hasznosak, a söröskorsó túl nagy, hogy rátedd :D Le kell tölteni egy alkalmazást mobiltelefonra, majd a kamerával meg kell célozni a kártya hátoldalán a QR-kódszerűséget. Ha mindent jól csináltál, akkor ilyen figurákat fogsz látni:

Defalt (bal fent), Aiden Pearce (jobb fent), T-Bone (bal lent) és Clara Lille, a játék talán 4 legfontosabb karaktere (talán Defaltot cserélném Damienre). Vicces kis cucc ez, el lehet vele szórakozni, de tovább gondolva az ötletet az artbookba is lehetne pár ilyen kód.

Az utolsó, bal oldalt található darab egy csomagnyi kitűző. Az első, azt hiszem, Aidenhez köthető, a rókalogó. A második, az ASCII-koponya, a Dedsec-társasághoz. Az utolsóról fogalmam sincs. :(

Ezennel elfogyott a doboz egyik oldala, a két megmaradt darab a következő oldalon vár titeket...

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.