Hirdetés

2019. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Telenor S520: mindent bele!

Szaporodnak a szolgáltatók saját nevükkel ellátott készülékek. Teszt alanya ezúttal a Telenoré...

[ ÚJ TESZT ]

Belső, Alapfunkciók

A menürendszer nem okoz különösebb meglepetést. Egyszerű mint a faék, első ránézésre átlátható. Viszont ennyi idő után rá kellett jönnöm hogy azért ez a menü rendesen agyon lett bonyolítva. Sok dolgot első blikkre nem is lehet megtalálni, egyes dolgok meg olyan helyeken vannak, amit nem oda gondolnánk. Kinézetet alapjában véve nem túlzúzottan sok módon lehet variálni. Témából 3 van, de azok is inkább csak színminták, hátteret azért változtathatunk, illetve a főképernyőn lévő widgeteket szabhatjuk testre.

A főmenübe érve egyből 2 meglepetés ér minket. Egy Facebook, illetve egy Twitter logó. Ugyanis a fejlesztők, ingyen bepakoltak nekünk 2 natív! kliest. Tehát nem shortcut, ami a böngészőt indítja el. Mind kettő teljes értékű, és jól használható. Lassúnak bizony lassú, de ezzel a sebességgel többet ne is várjunk. Amúgy a menürendszerben összesen 15 ikon van. Opera Mini, Telefonkönyv, Email, Facebook, Üzenetek, Twitter, Profilok, Kamera, Média, Barátaim, Beállítások, Hívásnapló, Eszközök, Java, Alkalmazás) Néhány dolog számomra nem világos. Mint például hogy a Barátaim, a Java illetve az email menüpontot mért nem lehetett betenni az Alkalmazás menüpontba. Ezzel 15 ikon helyett csak 12 lenne, ami egy fokkal átláthatóbbá tehetné a menüt. De mindegy is.

Alapfunkciókkal folytatjuk, azon is belül a Telefonálással. A helyi memória 800 nevet képes eltárolni. Hacsak nem vagyunk üzletemberek, ez elégségesnek kell hogy tűnjön. Viszont semmi extra infót nem tehetünk mellé. A telefonálás közben se nem nálam, se a partnernél nem volt gond, így itt gond nincs.

Üzenetküldés Természetesen itt sincs gond. Van T9, MMS, Email. A memória kapacitásáról nem találtam semmi adatot így hozzávetőleges adatokkal tudok szolgálni.. 3 beérkezett üzenetnél 12.0%-ot ír ki. MMS küldésére és fogadására is van lehetőség, ahogy emailezésre is. Ehhez csak be kell állítani email fiókunkat.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.