Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Rettenet mennyi szenvedtem a teszttel, és lehet hogy a szokásosnál picit több munkát adtam Kalandornak, ezért elnézést is kérnék tőle
All→M8
-
leonejoci2
tag
Olcsón,használható teló.
Gratula az íráshoz!Ne verj át, mert én sem teszem!Előreutalás ill. előre postázás csak annak akivel már bizniszeltem!
-
RepeatSector
senior tag
Én kezdem azt észrevenni, hogy az olcsóbb s40-es Nokia telók elől ezek egyre jobban elveszik a piacot,
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
eziskamu
addikt
Nekem ilyen kéne T-mobilosban
-
sNORh
addikt
Műszakis vagyok a kék fehéreknél, és viszik mint a cukrot, de van a kistesója az R222 és az S320 na azt még jobban viszik 3k-ért egyébként simán megéri az árát..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
JanFe
aktív tag
Jo kis keszulek az arat figyelembe veve...
"There is nothing permanent except change"
-
amanoba
őstag
-
Armagedown
őstag
Egy olcsó alap telefon legyen inkább kisebb tudásu , de működjön is az normálisan.
Szóval inkább azt Samsungot választanám amit emlitettél a cikkben
Nokiát inkább nem írok mert itt mindenki Nokia utáló“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
eziskamu
addikt
válasz Armagedown #10 üzenetére
Hát én Nokiát használok, de nem ájultam el a minőségétől. Egy Operát nem tudok telepíteni, mert meghülyül a menü, valamint a füllhallgató érzékelése is külön szenvedés. A rádió érzékenysége meg rosszabb mint a nemrég tönkrement Philips MP3 lejátszómé. Akku is vagy 1-2 napig bírja, akár hallgatok zenét/rádiót, akár nem. Persze lehet, hogy egy frissítés javítana a dolgon, de nincs T-mobil álltal jóváhagyott változat a telepítő szerint. Amúgy nem utálom a Nokiát
[ Szerkesztve ]
-
Raucher
tag
Hamis hívás:
Szóval anyós, ex barát(nő), ..., vagy más kényes szituáció.
Beállítod, és csörög 3 perccel a horror kezdete után.
Hallgatsz egy kicsit, majd.
- Úgy lesz főnök, meglesz főnök, megyek főnök, viszlát főnök.Gyorsan elköszönsz, miközben elnézést kérsz, hogy el kell menned, halaszthatatlan ügy miatt. Meg egyébként is a világ sorsát most adták a kezedbe. Majd gázt adsz.
Öt perc alatt letudva, több órás borzalom.
Hamis hívás helyett, az ébresztőszolgáltatás is megfelel a célnak.
Tisztán emlékszem minden előző életemre, ezért nem hiszek a reinkarnációban!
-
PierNight
aktív tag
szemezek ezzel vagy az olcsóbb verzióval (r222 v mi) és ma voltam is mert megvolt írdetve h csak 3750 de nem volt készleten. amúgy ha bemek telenorhoz ott értékesítenek ilyet v az r222-t? mert pl neten nincs feltüntetve.
-
zsoltyyy
senior tag
Ennyi pénzért simán jó telefon.
-
Paul119
addikt
Uzem ido miatt nallam 2.telefonnal tuti jo lesz,vegre nyugdijazom a szegeny 3310esemet
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Füleske
addikt
Most a teszkóban 4k - ért kapható az Alcatel ot-506 , 600 Ft -os simmel, t - mobilosan .
Akit érdekel... -
Ateszpapa
addikt
A Tescoban mától kapható kemény 3990Ft-os áron Dominó kártyával, ami fel van töltve 600Ft-tal.
Vettem egyet simán megéri.
Hupsz fentebb már írta a kolega.
Én csak az újságból tudtam meg, ki sem volt rakva a boltban a raktárból hozta az emberke.
505-ős az volt kint ugyanennyiért, de azt ne vegyétek meg.
Csak az 506-ost érdemes.[ Szerkesztve ]
-
-
Ateszpapa
addikt
A bécsi úti tesco-ban vettem.
A rádió ahogy eddig néztem nem írja ki a szám címeket, csak a telefon, sms elérhetőségét a rádiónak.
De az is rádiófüggő.Sajna a rádió érzékenysége eléggé Khm..fura.
Sokszor torzul el az adás, pedig az utcán vagyok, de ettől eltekintve egész jó ezért az árért ügye ezek elviselhetőek.Nálam a fényerő a minimumon van, így is nagyon fényes.
-
Fancy-boy
addikt
Ma hozzájutottam én is egyhez. Ami viszont rossz hír, hogy piros szegélyű, tehát nem fekete.
Azt hittem a T-nél csak fekete van. Ráadásul vidéken vettem. így most több mint 100km kellene lemennem, hogy becseréljem egy feketére.
Bár lehet, hogy valamelyik pesti Tescoban is visszavennék. -
Fancy-boy
addikt
Ez a telefon is ugyanúgy kiírja, hogy éppen milyen szám megy a rádióban, mint az 505.
Tehát NEM vették ki ezt a lehetőséget belőle.A megoldás annyi, hogy a rádió beállításaiban arra kell rámenni, hogy "Állomásadatok", azon belül pedig a "Rádió kiírást" választani.
Nem mindegyik állomás támogatja ezt a funkciót, de például a Petőfi vagy a Rádió1 kiírja az éppen aktuális előadót/szám címét.
[ Szerkesztve ]
-
energivampir
csendes tag
válasz callmeakos #1 üzenetére
Függetleníteni lehet-e usb kábelen?
-
cashzoli
aktív tag
Már a SPAR-ban is lehet ilyesmit venni...és viszik is
+20 piros pont a régi oldalról. || Makulátlan, persze. No de mi az a makula?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- EA Sports WRC '23
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- BestBuy ruhás topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen