2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Akár a méretét, a megjelenését vagy a hardverét nézzük, a készülék "támadás egy másik dimenzióból"!

[ ÚJ TESZT ]

Üzemidő, végszó

A fent leírtak igen szépen hangzanak papíron, a felhasználó azonban jogosan kérdezheti, hogy rendben, de mi az ára ennek a teljesítménynek?

Meglepő, de semmi dráma. A Samsung egy 3000 milliamperes akkut pakolt a nem megbontható házba, amit a már említett vezetékes és vezeték nélküli töltőkkel rekordidő alatt tölthetünk maximumra, s hogy teljes legyen az összkép, a masina a legdurvább nyúzások között is kibír egy teljes napot, de ahogy én használom 2-t, néha 3-t is.

Érzésem szerinte legalább dupla akkora üzemidőt ki lehet csavarni belőle, mint egy iPhone 6-ból, ami azért elég jól hangzik.

A fentieket összefoglalva most kéne meghúzni a csattanós végszót, de semmivel sem tudok többet mondani, mint amit az iromány elején mondtam. Ez a telefon minden tekintetben abszolút csúcsragadozó, a világ egyik, ha nem "A" legjobb telefonja, így kapásból egyetlen telefont tudok, ami talán méltó kihívója lehetne, ha pusztán a nyers hardver számítana, viszont hála az Edge kijelzőnek, ez a telefon még így is képes "különlegesebb", ha úgy tetszik, ikonikusabb lenni.

Szerintem nem túlzás azt állítani, hogy a jelenlegi Androidos paletta legmarkánsabb, legmeghatározóbb telefonjáról beszélünk, ami legalább annyira sokat elárul a tulajdonosáról, mint egy Rolex óra, vagy egy BMW kulcs (F szériától felfelé :) ).
Nem kispályás vas tehát, hanem olyan műértők játékszere, akik nem érik be az átlaggal, akiknek mindig az elérhető legjobb kell.

Pro:
Edge kijelző
2K-s felbontású Super AMOLED panel
Kiváló kamera
Kiváló üzemidő
Gyorstöltő
Villámgyors hardver
Kiváló hangzásvilág

Kontra:
Gyenge fülhallgató
Nem vízálló
Nem bővíthető memória
Megbízhatatlan ujjnyomatolvasó

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.