2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Naruto Ultimate Ninja Storm 3

Konoha elsőszámű hyperaktív nindzsája újra akcióban, és jobb, mint valaha! Vigyázat, spoileres részek!

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

A Narutót valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, ha mégis, elég annyi, hogy jelenleg Japán egyik legnépszerűbb Mangája, mely 1999-ben indult hódító útjára, azóta megélt 14 évet, és 2 fő szériát, mind a Manga és az Anime is. Na, de nem is erről lesz most szó, hanem a játékról, aminek számtalan más platformon rengeteg fajtájával találkozhatunk. Mielőtt belevágnánk a lényegébe, engedjetek meg egy kis előtörténetet:

Jómagam a PS2 vonalon találkoztam a szériával játék fronton, és egyből megragadott, holott azok a részek nem mutattak olyan eget rengetőt, mellyel a világot megválthatta volna, mégis egy remek kis verekedős játék kerekedett ki belőle.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja 5 PS2-n

Majd némi késés után a PSP-s korszak következett, melyben viszont az összes játékot kipróbáltam, és mivel középiskolás korszakomban sokat utaztam, pont kapóra jött, hogy elüssem az időt. Ezzel együtt adódott egy ideális lehetőségem egy jó barátommal, aki szintén beszerzett egy PSP-t és számos multis meccset toltunk, és mit is mondhatnék, felejthetetlen volt.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Heroes 3 PSP-n

Viszont nem is olyan rég óta egy PS3 tulajdonosa vagyok, ahol megszemléltem, mire is képes a hetedik konzolgeneráció. Mindegyik résszel játszottam valamennyit, és azt kell mondjam, minden darab bőven hozta azt a szintet, amit elvártam. Talán egyedül a Generations alcímmel ellátott rész esetén éreztem, hogy ez nem az, ami egy ilyen játék folytatása lenne, sokkal inkább egy "Game Of The Year Edition"-nek jött le, mintsem teljes értékű résznek.

Igaz, rajongói szemmel látom a játékot, de ha valaki nem ismeri alaposan a sorozatot, nagy valószínűséggel nem ezzel fogja megszeretni. Most viszont elérkeztünk a Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3-hoz, hozza az elvárásokat? A válaszokat a cikk további részében megtudhatod!
A gépbe helyezve és kb. 10 perc telepítést követően meg is láthatjuk, mire is vállalkoztunk.

A következő oldal SPOILER-es leírásokat tartalmaz, aki nem akarja komolyabban megismerni a történetet, az lépjen a 3. oldalra!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.