2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Lenovo P70-A - Powerbankba oltott erőgép

Nagyméretű akkumulátor, erős hardver, jó kijelző, minőségi összeszerelés, ideális méret, 235 euróért.

[ ÚJ TESZT ]

Multimédia, GPS, adatkommunikáció

A kamera után a multimédiás képességekre térnék ki. A fotókat a gyári Galéria programmal tudjuk visszanézni.

Van FM rádió, de RDS nincs, adhatunk hozzá kedvenceket, automata és manuális keresés adott. Emellett fel tudunk venni hangot a rádióadásból is. A gyári fülessel kellemes a rádió hangminősége, de nem egy Xiaomi Piston füles.

Zenelejátszóból a gyári megoldást kapjuk, tehát a Google Play Zene áll rendelkezésünkre. Aki ennél többet szeretne annak bizony alternatív lejátszó után kell néznie. Emellett természetesen előtelepítve megkapjuk a YouTube alkalmazást is.

Majdnem hasonló a helyzet a videólejátszás terén, kapunk egy gyári programot, de ez kb. lejátszásra, megtekintésre alkalmas semmi több. Viszont támogatja a H.265-t.

Én a BSPlayert töltöttem le, tesztelés miatt. / akkumulátor üzemidejét teszteltem vele, de erről a következő oldalon./

Jöhetnek a rázósabb dolgok, méghozzá a GPS.

Úgy gondolom, ez az a pont, ahol a MediaTek előítélettel rendelkező olvasók legyintenek, és csapnivalónak minősítik majd a GPS-t.

Örömmel kijelenthetem, hogy itt semmiféle gond nincs a GPS nagyon pontos, a navigációs program megnyitása alatt már talál jelet, stabilan tartja, nem téveszt. Van Glonass támogatás, A-GPS, emellett a mobilhálózati és WiFi adatokra is tudunk támaszkodni.

Komárom - Esztergom / itt összevissza / - Visegrád - Pilisszentlászló - Budapest / IKEA / majd - Kecskemét - Kiskunfélegyháza útvonalon CSAK! GPS-szel, kikapcsolt mobilnet mellett soha nem tévesztett. / nem a 3 betűs navigáció /

Tehát a GPS jól vizsgázott, akár Google Navigációval ,akár más programmal is tökéletesen üzemel.

Adatkommunikációs szempontból is jó a helyzet, ugye a dual-sim adott, 1. SIM foglalatban 4G/3G/2G, 2. SIM foglalatba 2G áll a rendelkezésünkre, dual-standby üzemmódban.

WiFi (802.11 a / b / g / n), dual-band módot támogat. Bluetooth 4.0 / A2DP./ - Xiaomi MiBand karpereccel tökéletesen üzemel.

4G LTE támogat minden hazai szolgáltatót. Tehát Band 1/3/7/20.

NFC nincs, ezt talán a Vibe P1 kapja majd meg.

Most viszont térjünk rá a telefon leglényegesebb pontjára, a 4000 mAh-s akkumulátorra.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.