Hirdetés

2022. január 20., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Lenovo P70-A - Powerbankba oltott erőgép

Nagyméretű akkumulátor, erős hardver, jó kijelző, minőségi összeszerelés, ideális méret, 235 euróért.

[ ÚJ TESZT ]

Belső, hardver

A telefont meghajtó erő bizony szinte elemi. Friss hardverről van szó, méghozzá a MediaTek újdonságát vetette be a Lenovo, amely azóta már több készülékben is megjelent, nem csak náluk.

A SoC szerepét tehát az MT6752 tölti be, amely 4G LTE képes, és 64-bites, 1.7 GHz-en futó Cortex-A53-as magokat tartalmaz, szám szerint 8 darabot / True8Core™ /

A grafikus alegység szerepét egy erős konfigurációra bízták a MediaTeknél, ez nem más mint a MaliT760-MP2 700 MHz-es órajelen.

RAM-ból 2 GB-ot kapunk, amely 2015 elején szerintem elegendő lehet, egy ilyen ár-érték arányú készüléknél. A belső tárhely mérete 16 GB, amelyből természetesen nem mind áll a rendelkezésünkre. Hivatalosan 32 GB-os microSD-vel tudjuk bővíteni a rendelkezésre álló tárhelyet.

Ehhez a hardveres felhozatalhoz jelenleg a Lenovo saját fejlesztésű VibeUI párosul, amely Android 4.4.4-es alapokon nyugszik.

A szoftveres részletek előtt viszont lássuk, milyen szintetikus eredményeket produkál a készülék.

Nos, úgy gondolom, egyértelműen kitűnik, hogy a hardver túlmutat a mindennapi igényeken, legalábbis nyers erőben, de nézzük, hogy muzsikál a hétköznapokban.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.