2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Lenovo P70-A - Powerbankba oltott erőgép

Nagyméretű akkumulátor, erős hardver, jó kijelző, minőségi összeszerelés, ideális méret, 235 euróért.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés

Köszöntök mindenkit, egy újabb Lenovo tesztet olvashattok, a tavalyi év igen termékenyen telt, már ami a tesztelést illeti!

A Lenovo - pillanatnyilag a világ 3. legnagyobb mobilgyártójaként - létrehozta a mainstream piac számára ezt az elérhető árcímkével rendelkező okostelefont, a Lenovo P70-A-t, amely kategóriájában szinte egyedülálló. Tekinthető a méltán híres P780-as utódának is, hiszen minden jó tulajdonságát örökölte, köztük a 4000 mAh-s akkumulátort.

Sokáig tartott a keresgélés, a legutolsó végleges és teljesen beköltözött telefonom az A830-as volt a Lenovo készülékei közül. Akkor kialakult egy elképzelésem, hogy mi lenne az ideális.

Sokan tudjátok itt a fórumon, (aki meg nem, az bizony megtudja) hogy rengeteg Lenovo készülék járt a kezeim közt. A tavalyi paletta majd 80%-a, ezért úgy gondolom, hogy kellően ismerem a márka készülékeit, viszont elfogultság nélkül el tudom mondani melyik az ami jó, és melyik kevésbé ajánlott.

Furcsa helyzet állt elő, merthogy eddig mindig külföldről rendeltem, de ennek erős gátat szabott a JMF jelenlegi helyzete.

Ekkor jött egy visegrádi hétvége, kiruccanva az Alföld síkságából, és épp előtte jelentették be a hivatalos forgalmazást Magyarországon. Na, mondom, itt az én telefonom. Kapva az alkalmon meg is vásároltam, de nem idehaza, hanem a magyar határ túlsó oldalán, Komárnoban.

De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük meg miről is van szó, jöjjön a teszt igazi alanya, a Lenovo P70-A.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.