2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Ezúttal nincs háló

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Az intelligenciájáról messze földön ismert lány rávillantotta mosolyát a kiszemelt pasira.

[ ÚJ TESZT ]

Az intelligenciájáról messze földön ismert lány rávillantotta mosolyát a kiszemelt pasira. Már rég kiszúrta magának a srácot, szimpatikusnak tűnt, hogy csak light kólát rendel a pultnál, és ha jobban megnézzük hálós atlétát sem visel. Kicsit ugyan furcsa volt, hogy ennyire hosszú a szakálla, de egyébként igen vonzó férfinak látszott.

Ha a lány mosott volna fogat az elmúlt 6 évben, biztos nagyobb sikert könyvelt volna el.

Így sem maradt azonban észrevétlen. Szájának kinyitását követően 5 méter sugarú kör támadt körülötte. Hiába no, még egy ilyen felkapott diszkóban, ahová jellemzően strandpapucsban és Buffalo cipőben járnak bulizni a művelt helyi fiatalok, még itt is volt a törzsközönségnek szaglása.

A szakállas csávó is felfigyelt a lányra. Közelebb ment. Igaz, kétszer megtántorodott az illathullám hatására, de kitartónak bizonyult. A lány felkészült. Amint a szakállas hallótávolságba ért, már ordította az egyetlen általa ismert ismerkedős szöveget: ''Kő kóla?''

A srác kissé zavartan nézett le a kezében tartott tele pohár kólára.

Végre sikerült a lányhoz közel érnie, hiszen addigra amaz becsukta száját. A srác a lány füléhez hajolt, kicsit meg is szúrta a fején levő töviskoszorúval a másik arcát, majd odasúgta:

Jézus szeret Téged.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.