2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

A nagy szerelem 2.

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Kinga az ikrekre koncentrált, de valami megbizsergette a szívét...

[ ÚJ TESZT ]

Első oldal

Kinga nagyon élvezte a babázást az egyéves ikrekkel. Imádta a gyerekeket, mindig is több gyerekre vágyott, de olyan férj mellett, amilyent kifogott, szó sem lehetett arról, hogy még szüljön.

Szerencsére nem esett abba a hibába, mint sok nő, hogy szül még gyereket, hátha attól megváltozik a férje, rendbe jön a házassága. Nagyon sok naiv nő van, aki ezzel akarja helyrehozni a rossz házasságát, aztán több gyerekkel még nehezebb kilépni.

Kinga csak azon bánkódott, hogy mindig kifogta a problémás pasikat!

Az ikrekkel elterelte a figyelmét a problémáiról. Hiányzott a lánya, de az apai nagyanyja a válás után minden nyáron két hétre elvitte. Kinga szeretett volna a gyerek érdekében is jó kapcsolatot ápolni volt anyósával, hisz nagyon szerette.
Anyja helyett is anyjának érezte. Mindent tőle tanult, főzni, mosni, leste a mozdulatait amikor ott voltak, példaképnek tekintette. Aztán egyszer, amikor azt írta neki válás után az ex anyósa, hogy ő koldulta a szeretetet, akkor egy világ omlott össze benne. De túltette magát ezen, hisz minden anya a saját gyerekét védi, gondolta, és ezzel megbocsájtott neki.

Egy kicsit fárasztó volt a hétvége, az ikrek idegen hely lévén elég nyűgösen aludtak. Kinga fáradtnak érezte magát, de nem akarta hazavinni a lányokat, már csak azért sem, hogy kicsit kímélje a húgát is, hisz nem sok szabadideje lehetett a lányoktól.

Éppen délutáni szunyókálás volt a csöppségeknek, amikor kopogtak. Kinga kinyitotta az ajtót, meglepődött, hisz már el is felejtette a záras pasit.

Mit ad Isten, Ő állt az ajtóban, hozta vissza a zárat és nagyon hálálkodott, hogy megmentette a hétvégéjét, nem kellett otthon rostokolnia, a barátjával el tudtak menni motorozni, meg fürdeni a tóra.
Kinga beinvitálta egy kávéra, elbeszélgettek, közben az egyik csöppség felébredt, Kinga elnézést kért bement a szobába, a szagból ítélve tisztába tevés következett, de már rázendített a másik is. Aztán valahogy úgy adódott, hogy amíg az egyiket elrendezte, addig Levente /így hívták a kedves idegent!/ vigyázott a másikra. Érdekes, nem futott világgá a gyereksírástól, sőt Kinga úgy látta, hogy élvezi a helyzetet.

Beszélgettek még egy kicsit, aztán Levente elköszönt. Gyorsan telt el a pár nap az ikrekkel, aztán Kinga megint egyedül maradt. A nővére hívta, hogy mennek a tóra fürdeni, menjen már le velük. Nem volt nagy kedve, de gondolta, hogy ezzel is elüti az időt kicsit, pár nap aztán már a lánya is itthon lesz.
Gyorsan elment az idő a strandon, Kinga soha nem szeretett napozni, de most kicsit kifeküdt, beszélgettek a nővérével, mindenről, az ikrek dajkálásáról, a volt pasiról, és természetesen Levente is szóba került.

A nővére, mint egy kerítőnő, rögtön elkezdte, hogy biztos tetszik a pasinak, ha már nem rohant el a gyerekek miatt, még akkor sem, amikor azt hitte, hogy az övé. Lehet, hogy társra vágyik, csak esetleg nem mer próbálkozni, lehet, hogy csalódott és még nem gyógyult be a sebe. Lehet, hogy arra vár, hogy megtalálja az igazit! Addig mondogatta, míg Kingának szöget ütött a fejében a gondolat, végül is nagyon helyes pasi, nagyon kedves is! Azt azért nem tudta megmagyarázni, hogy miért is mondta a nővérének, hogy olyan helyes szőke, bajuszos! Bajuszosnak bajuszos volt, de nem szőke!

Tulajdonképpen a nővére hívta fel a figyelmét arra, hogy tetszik neki a pasi!
Addig elmélkedett ezen, amíg elnyomta az álom. Mire felébredt, már szédelgett kicsit, lehet, hogy napszúrás lesz belőle, gondolta, de nem foglalkozott magával. Hazaindultak.

A fejében zakatoltak a nővére szavai, és arra gondolt, hogy egy próbát megér, ezért úgy ahogy volt, /kis mini fehér pólószerű ruhában/, kicsit kipirulva szállt ki a 8. emeleten a liftből. Tudta, hogy a középső ajtón kell kopognia. Kicsit bizonytalan volt, de aztán bekopogott. A szíve a torkában vert. Azon gondolkodott, hogy helyesen cselekszik-e, amikor kinyitották az ajtót. Meglepődött, mert a főbérlő felnőtt fia nyitott ajtót, majdnem zavarba jött és hátraarcot csinált, de aztán megpillantotta Leventét, amint a konyhában éppen mosogatott.

Kicsit mentegetőzött, majd a kitalált ürügyet előadta, hogy szeretné megkérni, hogy segítsen lecserélni a zárat!
Levente mondta, hogy mindjárt lejön, segít a zárcserében, csak befejezi a konyhában a mosogatást, rendrakást.

Kinga hazament és azon rágódott, hogy biztos jó ötlet volt-e, hogy megkérje, nem veszi nyomulásnak? Tulajdonképpen nem nyomulni akart, csak tényleg jó volt Vele kicsit beszélgetni a kávé mellett de a tény az tény, hogy jó pasi!!
Nem volt biztos magában, hogy egyáltalán jól döntött-e, de ideje nem maradt a gondolkodásra, mert kopogtak. Kipirultan a naptól, így legalább az izgalom nem látszott rajta, beengedte Leventét. Kicsit elbeszélgettek, megkínálta kávéval, közben betoppant a húga, aki elég szabad szájú volt, így Kinga kicsit pörgősnek találta a társaságot, zsongott a feje, szédült, hányingere volt. Elnézést kért, és bevonult a fürdőbe. Valószínű a nap tette meg a hatását. Kicsit felfrissítette magát hideg vízzel, közben ajtócsukódást hallott.

Mire kiment, már csak a húgáék voltak ott. Rátámadt a húgára, hogy a nagy szájával elijesztette a pasit! De a testvére, mondta, hogy nem kell aggódni, mert csak felugrott átöltözni a zárcseréhez, mert még egyenruhásan volt. /Itt megjegyzem, hogy a lépcsőházban egy nő, akinek mániája volt kártyát vetni, állandóan egyenruhás pasit jósolt Kingának/

Biztosította a testvére, hogy aggodalomra semmi ok, mert vissza fog jönni, már csak azért is, mert ő megkérte, hogy kicsit figyeljen rá a napszúrás miatt is. Ja és persze azt is mondta, hogy milyen ügyes Kinga, megszerel bármit, legyen az zár, vagy mosógép! Na ez frankó, most mit gondolhat, hogy ő megkéri férfiúi szívességre, amit amúgy meg tudna oldani.

Tessék a családban a második kerítőnő!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

  • A nagy szerelem...

    A szerelem nem korfüggő, jöhet 14 évesen, jöhet 30 évesen, de akár 80 évesen is eluralkodhat rajtunk...

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.