Hirdetés

2023. február 9., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Rémálom II.

  Egy éjszaka története. Figyelem: érzékenyebb idegzetűek számára ijesztő lehet. Előzmény az első részben.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 13 éve 11

 • Rémálom

  Hősünk lassan magához tért. Ahogy visszanyerte öntudatát, hirtelen zsibbasztó rémület, és hideg járta át a testét. Várta hogy előbb vagy utóbb hozzászokik szeme a sötétséghez, de egy perc múltán beletörődött: olyan helyre került, ahová nem jut el a Nap fénye. Ettől kis hiján azonnal pánikba esett, de még uralkodott magán. Érezte hogy valami hidegen fekszik, ami furcsán sima, de mégsem sík.

  Megpróbált felülni, és egyből jól be is verte a fejét. Kicsit óvatosabban körbetapogatózott, és máris elérte az újabb kétségbejtő felismerés: teljesen körbevette a furcsa fal, ami mindenütt olyan sima volt. Az érzés
  olyan volt mint egy újabb kiadós fejbeverés. Hősünknek mérhetetlen klausztrofóbiája volt és ahogy ráeszmélt, tényleg be van zárva, már csaknem felorditott tehetetlen kinjában. Majdnem újra elvesztette az eszméletét.

  Eszébe jutott hogyan szokta legyőzni a félelmét. Gyorsan másra koncentrált. Pár másodperc múlva kitisztult az elméje, és a menekülésen kezdett el töprengeni. A zsebéhez kapott. Egyből kitapintotta telefonját, és szinte már ráérősen előhúzta, kinyitotta. Erejét megfeszítve, hogy ne gondoljon a bezártságra, óvatosan körbejáratta a világitó készüléket a fal mentén. Egyúttal azt is konstatálta hogy a érerőnek híján van.

  Folytatás...

  Rapeszmapesz 13 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.