2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Love Mei "tok" Galaxy Note3-hoz

    Drabália feltámadt avagy egy kompromisszumos megoldás, mely védelmet nyújt egy igen drága eszköznek.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 10 éve 50

  • Love Mei "tok" Samsung Galaxy Note3-hoz, avagy Drabália feltámadt.

    Bevezetésképpen el kell mondjam, hogy én nem preferálom a tokok semelyik változatát. Egy telefon úgy szép, ahogy azt a tervezői megálmodták. Ez pedig különösképpen igaz egy Samsung Galaxy Note3-ra. Bizonyára elfogult vagyok. Mégis miért néztem körbe az internet végeláthatatlan mezőin egy olyan tárgy után amire zsigerből nemet mond az agyam minden egyes sejtje?

    Első körben a lelkem mélyén megbújó és elnyomott mazohista énemre gyanakodtam, majd ezt a lehetőséget el is vetettem gyorsan. Nagy készüléket nagyobbnak felöltöztetni, nem éppen az önsanyargatás és annak élvezésének egyik válfaja, de közel áll hozzá. Sőt! A lényeg pont az előző összetett mondat elején rejtőzik. Rádöbbentem, ennél a méretosztálynál már oly mindegy, meddig megy el az ember. Egy designes tok nem biztos, hogy ront a szubjektíven meghatározott kecses formán.

    Megfogant az elhatározás, ha lúd, hát legyen a legkövérebb! A lehető legjobb védelmet nyújtó tokot kell beszereznem. Szép forma ide vagy oda, azért a funkcionalitást is fontos figyelembe venni, ami nem más mint a védelem. Ennek az egymásnak ellentmondó feltételpárossal kutattam és kutattam. Minduntalan abba a kellemetlen kompromisszumba ütköztem amire számítani is lehet. Szép a tok, de baromira nem véd. Véd a tok, de nagyon nem szép.

    Folytatás...

    Rakeem 10 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.