2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A jutalom

    Szabó néni és Szabó bácsi a magyar nyugdíjasok egyszerű életét élte. Sokat sohasem kerestek. Hitelből építették kis házukat, ahol tisztességgel nevelték fel gyermekeiket. A nyugdíjból nem telt nyaralásra. A háziorvosuk jóindulatából két évenként egyszer, TB támogatással, elutazhattak egy hétre valamelyik magyar gyógyfürdőbe.

    Úton voltak Hévíz felé, amikor egy fáradt turista figyelmetlensége okán, halálos közúti balesetet. szenvedtek.

    A mennyország kapujánál, maga szent Péter fogadta őket. A nyugdíjas házaspár tőle tudta meg, hogy Istennek tetsző életet éltek, ezért mostantól a mennyországban fognak lakni. Szent Péter elvezette őket a nekik kijelölt házba. Ízlésesen és tökéletesen berendezett palota ez, volt a házukhoz képest.
    Szabó bácsi félénken kérdezte szent Péter, mennyit kell ezért fizetniük? A mennyországban nincs pénz, és nem kell ezért fizetni, hangzott a válasz.
    A lakásban körbejárva tudta meg a Szabó házaspár, hogy egy angyal mindig a rendelkezésükre áll, aki teljesíti a kívánságaikat. A tetőteraszról csodálatos kilátás nyílt a környező tájra. Innen látni lehetett a közeli elsőosztályú golfpályát is.
    Szabó bácsi egy kissé bátrabban érdeklődött a pálya használat felől. Gondolta, nem kellene minden nap futni a feleségével, helyette néha golfozhatnának is.

    Folytatás...

    lorenzen 13 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.