2019. április 26., péntek

Gyorskeresés

Sylver

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Az ezredforduló környékén Pécsett éltem egy ideig. Akkoriban a német MTV2 még jól működött és rengeteg zenét sugárzott. Viszonylag sok Dance zenét játszottak. Akkor lett kedvencem egy énekesnő, aki nem csak szép, de hangja is van. (Ma már ez nem alapkövetelmény.)
Ez a bejegyzés egy kis visszaemlékezés az elmúlt 10 esztendő dalaira. De nem szaladjunk annyira előre. Előtte bemutatom:

Silvy De Bie

"Silvy De Bie 1981 január 4.-én született. A de Bie-k a legelismertebb család a belgiumi hegyvidékes Heist-op-den-Berg-ben. Silvy az Antwerpentől kb 30 km-re délkeletre lévő Heist-op-den-Bergben töltötte gyerekkorát a szüleivel, a 2 bátyjával és a húgával, Nathalievel,akik még mindig ott élnek.
Silvyt kilenc évesen egy kereskedelmi csatorna szerződtette egy tehetségkutató műsorban(VTM, "The Children's Academy").Megható műsorukkal őt és hasonló korú társait Michael Jackson csodálatos "Ben"-jéhez hasonlították. Létrehozták a műsor angol nyelvű változatát, és azonnal hatalmas sikert aratott. Meghódították a nézettségi csúcsokat a belga és az angol televíziókban is. Sajnos a kormány másképp gondolta. Belgiumban létezik egy törvény,ami a 16 évnél fiatalabbaknak megtiltja a munkavállalást. Mivel az éneklés is munkaviszonynak számít, ez tönkretette a korai karrierjét. Silvy nem szívesen gondol vissza erre az időszakra. A P-magazinban is jelentek meg cikkek róla „Zaklatás az osztályteremben” címmel (Toen werd ze gepest in de klas).
Öt év múlva újra próbálkozott egy új csapattal az úgynevezett "Lace"-vel. Ekkoriban Sylvy Melody néven énekelt. De ez sem volt hosszú életű. Volt egy fellépésük és egy műsoruk egy kereskedelmi csatornánál.
A Belgiumban elért közvetlen sikere után aláírtak egy az amerikai rekordvállalattal való megállapodást, létrejött a mostani Sylver, aminek ő az énekese. Első sikerszámukat a „Turn the Tide”-ot 2001-ben adták ki az USA-ban. Németországban 12 héten át az első négyben volt a listákon, Izraelben. 2001 októberében jelent meg második számuk a Forgiven. Azóta még számos sok sikeres dalt kiadtak( Forever in Love , Living my Life, Love is an Angel stb.) 2002-ben Sylver részt vett a Dance United projektben, amit azért hoztak létre, hogy segítsenek a Németországi áradások áldozatain."
Forrás:http://www.sztarlexikon.hu

Első dala Turn The Tide nagy siker lett. Belgiumban 1, Németországban 2. Ausztriában 3. helyre repült fel a chartokon.

Skin
[Sylver - Forever In Love]
[In Your Eyes]
[Forgiven]
[The Smile Has Left Your Eyes]
[Livin' My Life]

[Why Worry]
[In Your Eyes]
[Shallow Water]
[Wild Horses]

Love Is An Angel
Make it
Take Me Back
Lay All Your Love On Me
One Night Stand
Why
The One (Download only)
One World One Dream
Rise Again
I Hate You Now
Foreign Affair
Music (with John Miles)
Sweet Dreams (Cover from Eurythmics)
I Don't Care
Time
Love Don't Come Easy

sylversite

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.