2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Műszaki vicc

    Rettenetesen sír a falusi kisgyerek. Oda megy hozzá a szomszéd és megkérdezi:
    - Mi a baj, kisfiam?
    - Az anyám beleesett a pöcegödörbe.
    - Te jó ég! - kiált fel a férfi, és beugrik a pöcegödörbe. Keres, kutat, néha meg le is bukik, aztán felszól a gyereknek. Sajnos, sehol sem találom az anyádat.
    A gyerek benyúl a zsebébe, kivesz valamit, és beledobja a gödörbe.
    - Akkor a csavar se kell.
    :DD

    gabor85 13 éve 17

  • Vallási diszkrimináció ért egy Jedi Lovagot

    Vallási diszkrimináció vádja érte a brit Tesco kiskereskedelmi hálózatot, miután a cég egyik walesi áruházából – csuklyaviselésre hivatkozva – kitiltottak egy magas rangú jedi lovagot.

    A Csillagok háborúja című filmeposzból eredő jedi “vallás” követői nyilvános helyeken általában kapucnis köpönyeget vagy pulóvert viselnek. Nagy-Britannia első Jedi egyházának vezetőjében azonban az észak-walesi Bangor város Tesco áruházának biztonsági őrei nem a Sötét oldal ellen küzdő lovagot látták, hanem azt hitték, hogy egy csuklyás huligán tévedt a boltba, és – miután felszólításra sem volt hajlandó levenni kapucniját – kitessékelték az ajtón.

    A 23 éves Daniel Jones – jedi nevén Morda Hehol – a The Sun pénteki beszámolója szerint hiába magyarázta, hogy vallási előírásnak tesz eleget, amikor magán tartja pulóvere csuklyáját. Morda a legnagyobb brit bulvárlapnak kijelentette: az általa tavaly alapított brit Jedi egyház minden hívének a Tesco bojkottját fogja javasolni, ha hasonló incidens még egyszer előfordul. – Akkor aztán érezni fogják az Erőt – jósolta. Nagy-Britanniában külön fogalom a “hoodie”, vagyis a kapucnis pulóvert viselő utcai bajkeverő – hood angolul: kapucni, csuklya -, és az áruházakban általában nem szeretik, ha egy ilyen szerzet betéved. Sok boltban tiltják is a kapucnik viseletét a vásárlóknak.

    Folytatás...

    gabor85 13 éve 26

  • Szívügy

    No akkor itt és most kéretik szépen segíteni.

    Milyen ételeket érdemes enni, ha kifejezetten a szív kímélése a cél?

    A tippek amiket én kaptam (ha blődség, indokot is kérek ha cáfolod): olivaolaj, medvehagyma, vörösbor, disznóhús, magnézium tabletta, méz, orbáncvfű, fokhagyma.

    nem hagyatkoztam a netre, ezeket az ötleteket barátaimtól kaptam :)

    fontos lenne, köszönöm:)

    gabor85 13 éve 12

  • Demonstráció

    Voltam Budapesten demonstrálni.
    Karneváli hangulat volt és nagyjából 50000 ember.
    Az idő faja, a társaság őrült:D

    Úgy tűnik évente 1x megyek a fővárosba, de mindíg akkor történik valami fontos:)

    gabor85 13 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.