2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Nokia Lumia 900 miniteszt

    A cikk folyamtos frissítés alatt áll mivel a délutáni programjaim nagyrésze eltolódott, a bemutató rovására, de igyekszem :)

    Most hogy már két generációnyi WP7-es telefon birtokosa vagyok, itt az idő az összehasonlításra.
    A HTC HD2 óta tudom hogy az én kezembe 4.3 coll-os kijelzőjű telefon való. Akkor is imádtam, (fura is volt váltáskor az Omina 7 kisebb kijelzője) és most hogy újra ilyen kijelzőn pötyögök, újra elégedettség tölt el.

    Amikor a Lumia 900-at megszellőztették, tudtam, hogy nekem ez a telefon kell, hiába csak egymagos, és hiába gyengébb a hardvere, mint a vele egy árban található Androidos telefonoknak, azért szégyenkeznivalója nincs.

    No lássuk is sorrendben.
    A T-Mobile web shopjában már a hét elejétől elérhető volt a készülék, alaposan utána olvastam, informálódtam, így túl nagy meglepetés nem ért, amikor átvettem a futártól. Gyönyörű fekete polikarbonát ház, a kijelző síkjától határozottan elkülöníthető „váll”, az oldalsó gombok nagyon minimális lötyögése, a 3.5-ös jack dugó és a Micro-USB- csatlakozó nem fedhetősége, ami hirtelen szembeötlő. Maga a készülék nagyon egyben van, semmi recsegés ropogás, tisztességes iparos munka, hála a polikarbonát háznak, és a hézagmentes kijelző illesztésnek. Kellemes 160-grammos súlya se nem nehéz, se túl könnyű, nekem megfelel.

    Folytatás...

    gabor85 12 éve 8

  • Este Nokia Lumia 900 miniteszt!!!

    Szép napot! Este 9-kor pár gondolat erejéig bemutatom 5 napi tapasztalatomat a Lumia 900-zal kapcsolatban, ami egy Samsung Omnia 7-et váltott. Az új szerzeménnyel együtt új szolgáltatót is váltottam, elhagytam a Telenort és a magentának adtam egy voksot, talán ők nem bénáznak annyit...

    Ha bármi kérdésetek, kérésetek van a mobilt illetőleg azt írjátok be ide vagy jöhet priviben is és igyekszem válaszolni rá.
    Kellemes vasárnap délutánt:)

    gabor85 12 éve 6

  • Vipera, na de melyik?

    Kígyómentes napot kedves Logoutosok! Segítsetek már, ez a dög, jól sejtem hogy a keresztes vipera?
    A mocsadék sunyi módon elbújt a parkban, a kutyák találták meg...

    gabor85 12 éve 25

  • PH! Aranyszabály I.

    Ha egy nap alatt több mint húsz hozzászólás születik a Viccrovat 6-ban akkor annak fele off. :P

    gabor85 12 éve 1

  • A Facebook megvette az Instagramot

    Zuckerberg a facebook oldalán ezt írja:

    I'm excited to share the news that we've agreed to acquire Instagram and that their talented team will be joining Facebook.

    For years, we've focused on building the best experience for sharing photos with your friends and family. Now, we'll be able to work even more closely with the Instagram team to also offer the best experiences for sharing beautiful mobile photos with people based on your interests.

    We believe these are different experiences that complement each other. But in order to do this well, we need to be mindful about keeping and building on Instagram's strengths and features rather than just trying to integrate everything into Facebook.

    That's why we're committed to building and growing Instagram independently. Millions of people around the world love the Instagram app and the brand associated with it, and our goal is to help spread this app and brand to even more people.

    We think the fact that Instagram is connected to other services beyond Facebook is an important part of the experience. We plan on keeping features like the ability to post to other social networks, the ability to not share your Instagrams on Facebook if you want, and the ability to have followers and follow people separately from your friends on Facebook.

    Folytatás...

    gabor85 12 éve 0

  • Parancssor a SkyDrivehoz

    Parancssoros lehetőség a SkyDrive-hoz, további infó itt. Weboldal itt.

    Azért megpróbáltam :)

    gabor85 12 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.