2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Visszatekintő: GTX 680 vs. HD 7970

Írta: | Kulcsszavak: GTX 680 . HD 7970

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Egy évtized telt el a GTX 680 és HD 7970 megjelenése óta. Számomra igencsak meghatározó darabok voltak, sok szép emlék köt hozzájuk, így azt terveztem, hogy eme évforduló alkalmából még egyszer egymásnak ugrasztom a két kártyát. Kezdetben 24 játék volt terítéken, de szerettem volna végül 50-re felpumpálni ezt számot. Aztán persze szokásomhoz híven itt meg is rekedt a folyamat, időhiány és egyebek, nemrégiben pedig már mindkét kártyának búcsút intettem.

Az első körben tervezett 24 játék tesztje viszont még megmaradt. Címlapra ezt én keveslem, nem is igazán van most időm egy összeszedettebb íráshoz, de úgy gondoltam egy blogbejegyzés formájában végül megosztom, ne vesszen teljesen kárba, hátha esetleg még valaki érdekesnek fogja vélni. :))
























Hozzászólások

(#1) M0ng00se


M0ng00se
őstag
LOGOUT blog

a gcn jol oregedett

V6

(#2) RawrrSoul


RawrrSoul
csendes tag

Na nem egy 7970, de jómagam egy 7850-et nyúzok má' jópár éve, itt szereztem be hardveraprón egy üzlettárstól... :) Még jól bírja a kicsike, bááár már érezhetően veszített az erejéből... :) Ugyanakkor meglepő ilyen számokat látni releváns, friss címeknél is, annak fényében, hogy a bejegyzésben szereplő kártya sem mai darab.. :)

[ Szerkesztve ]

n o p e !

(#3) kikikirly válasza M0ng00se (#1) üzenetére


kikikirly
senior tag

780GTX VS R9 290/X-nél ugyanez a helyzet.
Teljes képhez hozzátartozik hogy Low vagy Medium beállitáson van 60 körüli képkocka, magam részéről High alá nem szivesen megyek(Medium-High kombináció +FXAA oké, Low kizárva), Min FPS-nél 45-el már elvagyok. Kevés játéknál van akkora különbség mint a Doom Eternal-nál(Radeonnal szerintem be lehet állitani a Medium/High keveréket), szóval mázli is kell hozzá.

[ Szerkesztve ]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.