2024. február 27., kedd

Gyorskeresés

Nem kizáró ok, csak nem tetszik

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

a lenőtt festett haj. Ocsmány, és rettentő igénytelen látvány tud lenni. Persze értem én, hogy valaki egy idő után megunja, vagy már nem tetszik neki a kreált szín. De akkor miért nem festi be nagyjából olyanra, amilyen az eredeti hajszíne? Legalább ha az lenő, nem lesz olyan randa. Nagyon "szépen" tud kinézni a barna-sárga 50-50 arányban (1-2 centi nem érdekel, hát kinek van pénze két hetente festetni?)...
a két kiló festék arcon. Igazából a túlcsicsázott házak se tetszenek, meg a széjjeltuningolt autók, mert egyszerűen hiába szép részleteiben, ha az egész összességében vagy túl mű, vagy egy nagy rakás káosz. A természetesség nem biztos, hogy a legszebb, de az legalább eredeti. Mondjuk némi nem túl erős sminkkel nincs bajom, de a rengeteg pasztától rosszul tudok lenni néha. Nem is értem, hogy gondolják egyesek, hogy szépek, vagy vonzók, vagy nem tudom...
az egyentetkó. Talán nem lenne vele bajom, vagy legalábbis kevesebb, ha már nem minden harmadik csajnak lenne. Így viszont biztos, hogy nyomorékságnak tartom, mintsem "kúl" dolognak. Úgy veszem észre, hogy az emberek amúgy se gondolkodnak, amikor összefirkáltatják magukat, de amikor csak a majmolás megy, a menőségre hajtás ész nélkül, na az kiakaszt (bár semmi közöm hozzá, ignore azán ennyi). Kisebb, ízléses, egyedi kis varrások viszont ebből is lehetnek olyanok, ami nekem is tetszik.
a piercing, legtöbb helyen. A legundorítóbbak (ami szem előtt van) egyértelműen a felső ajak feletti darabok. Kb. mint egy ótvaros pattanás. Rátesz egy lapáttal, ha jó nagy, vagy mondjuk fekete, vagy piros, broáff. Ennél randább dolog nincs, egyszerűen nem láttam még nőt, akinek jól áll. Az egyéb gigaméretű, és esetlegesen halmozott cuccokról orrba-szájba már nem is beszélve. Ami aranyos és jól tud állni egy csajnak, az orrba egy kisebb, normális valami (egy oldalon). A nyelvpiercing nem zavar, meg esetleg a szájkarika is jól tud kinézni, bár az se az a kategória, amire azt mondom, hogy vonzó lenne, de legalább nem ronda. Intim testrészekről meg ne is beszéljünk, azt nem tudom milyen retardált találhatta ki, de az biztos, hogy az viszont mindenféleképp kizáró ok. Ne legyen nekem szögekkel, meg szegeccsel kiverve a cucc, nem akarok rá-/belehányni.
a szoláriumbarna bőr. Jájj. Ennél műbb dolog kevésbé tud az ember képébe ugrani. Akárki akármit mond, nem ugyanolyan, mint a napbarnított. Valahogy természetellenes. Én amúgy is a hófehérkék rajongója vagyok elsősorban, így ez nálam nagyon nem jön be.
a kiszedett, (és utána esetleg valamiképp odarajzolt) szemöldök. Vááá, szörnyű látvány tud lenni, főleg, ha tök természetellenes formában varázsolja oda az illető. Vagy csak simán bénán. De úgy általában nyomorékul néz ki a rajzolt, szóval tulajdonképpen tökmindegy.
a kilométeres műszempilla. És/vagy agyon trutymákolva, hogy már csomókba ragad az egész. Ezt komolyan nem tudom ki találta ki, hogy vonzó, igéző, szép, stb. Nem az. A természetes tényleg nagyon szép, de a mű nem, akárhogy is nézem. Egyszerűen tökre látszik, hogy csak egy odaragasztott cucc. Béna.
a túlzásba vitt műköröm, körömfesték. Főleg akkor, ha igénytelen, mert lenőtt, lepattogott. Vannak nők a családomban, pontosan tudom, hogy nem órák kérdése ezen dolgok rendberakása. Ha volt pénz/idő megcsinálni/megcsináltatni, legyen a karbantartásra, vagy leszedésre/lemosásra is. Kb. mint a hajfestésnél. Nem kifejezetten tetszik a túl erős szín, pl. fekete köröm kb. senkinek nem áll jól. Akinek jól áll, annak azért, mert vagy full sötét alak, és neki már mindegy, vagy eleve darkos stílusú egyén, akiből viszont kevés jól kinéző akad (de akad, és ők húh, ők nagyon). A többi divatmajom, vagy ízlésficamos, vagy menőnekakaroklátszanicsaj (és talán pont anélkül lenne az).
minden egyéb mű dolog, ami - számomra - nem ízléses, vagy természetellenes, ronda, akármi. :)

Hozzászólások

(#1) whiz


whiz
aktív tag

Magyarul original szépség kerestetik :D

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#2) Csepe


Csepe
aktív tag

A szolárium még mindig jobb, mint a barnítókrém. :Y

Nihil Novi Sub Sole /::\ https://bit.ly/2R7gwB2

(#3) ABE válasza whiz (#1) üzenetére


ABE
őstag

(#4) pohár válasza whiz (#1) üzenetére


pohár
félisten

Azért egy szép köldökpiercing jó dolog szerintem :K

De máshova ne tegyen :N
Amúgy teljes mértékben egyetértek az írással :K

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#5) <NewL> válasza ABE (#3) üzenetére


<NewL>
addikt

:DD

a műkörmöt nem szeretem,a többi jöhet :))

There's an app for that

(#6) lezso6 válasza Csepe (#2) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

aztak**** :Y

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#7) whiz válasza Csepe (#2) üzenetére


whiz
aktív tag

Again: Miért nincs hányós szmájli... :Y

Pohár: igazad van, az tud szép lenni. :)

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#8) D1Rect válasza ABE (#3) üzenetére


D1Rect
félisten

Gonosz. ;]

(#9) Eagle16 válasza Csepe (#2) üzenetére


Eagle16
addikt

Na jó, azért a testépítős képek nem illenek oda. Ott versenyen alap a barnítókrém.

₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

(#10) whiz


whiz
aktív tag

Jajj, kihagytam a kiszedett, és nyomorékul odarajzolt szemöldököt. Gyorsan bepótolom. :D

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.