2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

P47 bluetooth fejhallgató és B6 Bluetooth adó-vevő

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

P47

Kényelmes, kis helyen is elfér, mivel összecsukható a szára. Természetesen állítható is.
4 funkciója van: vezetékes és vezeték nélküli fejhallgató, fm rádió és mp3 lejátszó is. Micro sd-ém per pillanat nincs kéznél, szóval ezt a funkciót nem tudtam még letesztelni.

YouTube hangtesztek szerint a hallható frekvencia alja 30Hz, a teteje 17800hz körül van. (vagy az én fülemé)
2 tégla, vagy panel beton falon át még működik, szóval ha az ember kiugrik valamiért a konyhába akkor még hallja a filmet/zenét :)
Aksi 5 órát biztos hogy kibír, a maximumot még nem tudom mennyi. 10$ volt, annyit mindenképp megért, mert itthon a duplájánál kezdődnek kb. és azok se jobbak... meg ugyanúgy kínaiak.

Republic, Santana, Scorpions, Guns N' Roses, Tankcsapda, Dire Straits, Scooter szerintem ok, közepes hangerővel. A Dire Straits kifejezetten jól szól vele. Szépen kihozza azt is, ha valamelyik youtube video hangja gyengébb minőségű. Ami nagyon nem ennek a fejhallgatónak a világa: Rag'nBone: Human, meg valami Budapestes dal, ami a YT reklámok közben megy, na ezek abszolút ocsmányul szólnak.

B6 Bluetooth Audio Transmitter/Receiver

Ha már vezeték nélküli fejhallgató, akkor kellett hozzá adó is, a tv-hez, pc-hez stb... A fejhallgatóval gyorsan megtalálják egymást maguktól. Röviden tömören, teszi a dolgát. Kicsi, és élőben egész normálisan néz ki, nem gagyi. 2.1-es hangfal is sokkal tisztábban, szebben szól, ha bluetoothon van összekötve a laptoppal, jack kábel helyett... lehet kéne venni még egyet. Van benne akku, 4 órát biztos kibír, ennyit ment nálam eddig legtovább töltés nélkül. Töltés közben is működik, így kapott a tv-n egy szabad usb portot, azóta ott jó helyen van.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.