2019. március 27., szerda

Gyorskeresés

Hajdúszoboszló, nem nagy élmény

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

2 éve voltam utoljára, szintén augusztusban. A helyzet nem sokat változott. Sőt. :W Az árak emelkedtek.
- benzinköltség
- napi parkolójegy 1500. Azt a jó helyet ahol 2 éve parkoltunk, bekerítették, plusz kitettek egy csomó megállni tilos táblát. De így is találtunk ingyenes parkolót :) Nem, nem a reptéren, mert ott most lóverseny volt.
- a belépő ára 1800. Ez nem is vészes, itthon is kb. ennyi. Viszont nincs semmi vonzó, amiért megérné ezt kifizetni. A hullámmedence jéghideg, és tiszta kosz a víz. A hullám elég ritka vendég, van 10-11-12, meg 3-4-5 órakor. Megy 6 percet, ebből 4 egyben, utána a régi hurrogás, napernyőpörgetés, és még 1,5 perc hullámzás. Ennyi. Ennél Gyula százszor jobb! Tiszta a víz, félóránként van hullámzás.
- a sima csúszdák még mindig fizetősek. Vicc.
- kabin 1000+500 kaució. Szánalmas. Minden normális strandon van ingyenes ruhatár.
- aquapark: 2800 egy napra. Van 2 órás is az 2100. Hát, marha nagy kedvezmény. Aki csak csúszdázni menne, annak minek kell az alap jegyárat kifizetni??? Simán megoldható lenne, hogy ne kelljen, mivel ott is van kassza, bejárat.
- Most pont a jégeső/vihar utáni vasárnap voltunk. 3 medence nem üzemelt, tiszta falevél volt minden. 11 körül kezdtek el takarítani. Nálunk Csabán nyitás előtt/után szoktak.
- Szerencsére jó hűvös volt délelőtt, így nem kellett igazán sorban állni a gumikért sem. Elég sok folt van némelyiken. Nincs pénz újakra?
- A csúszda korlátja kezd rohadni, foltokban málik a festék.
- Idén is sikerült beleválasztani az étterembe, ezúttal a Halászcsárdát néztük ki. Kár volt. A legtöbb étel drága, 2000 forint körüli. A hasábburgonya melegített, az adagok minik. Két olyan kicsi harcsaszeletet adtak, hogy mikor megláttam elnevettem magam kínomban. A kétszemélyes tál lenne kb. a normál adag, az is röhej. A sültkolbásznak kinéző valami nyomokban emlékeztetett az igazi kolbászra. A baconos harcsa egyébként jó izű volt. Tudom, legközelebb ott kell venni, ahol sokan vannak, és ki vannak téve bográcsban a kaják.
- a kalózhajón nyoma sincs annak a retek étteremnek ahol 2 éve ettünk :)

Balatonfüreden 1100 forintért kapni fél! grillcsirkét+friss hasábburgonyát az Eszterházy strandon. A hekk Füreden 400/10dkg, Szoboszlón 500-700. Szánalom. Vagy Nyíregyházán a vadasparkban 1800-ért akkora adag marha pörköltöt adtak, hogy még én is alig bírtam megenni. Itthon a Halászban szintén akkora adagot adnak 2000 körül, hogy ihaj.
- Ismét nem sikerült jó élményekkel gazdagodni. Egyhamar biztos nem megyek újra.

[2 éve...]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.