2023. február 8., szerda

Gyorskeresés

iPhone 4 Hogy miért is ?

Írta: | Kulcsszavak: Apple iPhone 4

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ha minden igaz jövőhéten meglesz az iPhone 4-em !

Elég sok készülék megfordult már nállam az utolsó 3 hónapban ilyen telefonok voltak a tulajdonomban Defy,Galaxy S,Optimus 2x,Nexus S,

Defy : Strapabíró ! Úgy gondoltam hogy én nem tudok vigyázni a készülékeimre ezért megvette a Defy-t ! El lehet vele lenni a kamera nem olyan jó sajnos a kijelző minősége nem a legjobb nem a méretével van baj hanem a színei elég gyengék !

Galaxy S : Még mindig az egyik legjobb androidos készülék mint árban mint tudásban ! Elég jó kis főzött ROMOK vannak rá ! De sajnos a vaku nincs rajta !

Optimus 2x : Nagyon jó hardverrel rendelkezik de egyszerűen nincs rá egy olyan ROM amiben minden tökéletesen működne ! Az gyári romokról nem is beszélve ! Pedig elég sok főzött romot kipróbáltam de egyik sem az igazi

Nexus S : Hardveraprón vásároltam a készüléket ! Megérkezett nagyon tetszett éltem a 4.0-át a készülék kamerája nagyon rendben volt a sebességel sem volt baj .Meglett a vaku amit a Galaxy S-ből hiányoltam . De sajnos a kijelzőben voltak pixelhibák és ezek nagyon zavartak ! Utána olvastam és nem csak nállam jött elő a pixelhibás kijelző

Ezek után úgy döntöttem hogy újra Apple készüléket fogok vásárolni !

Stabil
Gyors
Elegáns

-Engem egyáltalán nem érdekel hogy nincs rá 600 db főzött ROM meg ilyen dolgok . De legalább lehet használni nem az hogy hívnak és lefagy vagy leakarsz fotózni gyorsan valamit és FC-zik a kamera app stb...

-Aki meg olyanokat ír le hogy zárt az IOS az még nem használt Apple készüléket ! JB után Cydia és mehet minden ja és nem illegális a Jailbreak !

Hozzászólások

(#1) danih


danih
addikt

Összeilletek, T9-et ne felejtsd el majd bekapcsolni rajta.

(#2) F34R


F34R
nagyúr

Sok sikert hozzá, de legalább az egyik Androidos telót hozzám vághatnád :D

(#3) Domxc


Domxc
senior tag

Fu, ha ide betevedne egy igazi grammar-nazi. :U

Eczke: Szoljunk! Elveznem. ;] :D

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!

(#4) EczkE válasza Domxc (#3) üzenetére


EczkE
addikt

Szóljunk Winnernek?

Asszem mindenféleképpen!

(#5) danih válasza Domxc (#3) üzenetére


danih
addikt

Én legfőképpen arra volnék kíváncsi, hogy honnan szedte azt, hogy az írásjelek előtt és után szóköz van.

(#6) Domxc


Domxc
senior tag

Na jo megcsinaltam, bar nem biztos, hogy jo.:

"Elég sok készülék megfordult már nálam az utolsó 3 hónapban ilyen telefonok voltak a tulajdonomban:
Defy, Galaxy S, Optimus 2x, Nexus S.

Defy: Strapabíró! Úgy gondoltam, hogy én nem tudok vigyázni a készülékeimre, ezért megvettem a Defy-t! El lehet vele lenni, a kamera nem olyan jó, sajnos a kijelző minősége sem a legjobb nem a méretével van baj, hanem a színei elég gyengék!

Galaxy S: Még mindig az egyik legjobb androidos készülék, mint árban, mint tudásban! Elég jó kis főzött ROM-ok vannak rá! Sajnos a vaku nincs rajta!

Optimus 2x: Nagyon jó hardverrel rendelkezik, de egyszerűen nincs rá egy olyan ROM amiben minden tökéletesen működne! A gyári romokról nem is beszélve! Pedig elég sok főzött romot kipróbáltam, de egyik sem az igazi.

Nexus S: Hardveraprón vásároltam a készüléket! Megérkezett nagyon tetszett éltem (???) a 4.0-át, a készülék kamerája nagyon rendben volt, a sebességel sem volt baj. Meglett a vaku, amit a Galaxy S-ből hiányoltam. A kijelzőben voltak pixelhibák és ezek nagyon zavartak! Utánaolvastam és nem csak nálam jött elő a pixelhibás kijelző.

Ezek után úgy döntöttem, hogy újra Apple készüléket fogok vásárolni!

-Stabil
-Gyors
-Elegáns

Engem egyáltalán nem érdekel, hogy nincs rá 600 db főzött ROM meg ilyen dolgok. Legalább lehet használni nincs az, hogy hívnak és lefagy, vagy leakarsz fotózni gyorsan valamit és FC-zik a kamera app stb...

Aki meg olyanokat ír le, hogy zárt az IOS az még nem használt Apple készüléket! JB után Cydia és mehet minden, ja és nem illegális a Jailbreak!"

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!

(#7) Z86


Z86
őstag

(#8) danih


danih
addikt

De legalább lehet használni nem az hogy hívnak és lefagy vagy leakarsz fotózni gyorsan valamit és FC-zik a kamera app stb...
Urban legend. Ugyanúgy fagy - az enyém (mint két másik kollegámé) főleg akkor, miután leraktam a hívást.

(#9) zH.


zH.
senior tag

korrekt, viszont annyi, hogy szerintem az iphoneban levo vaku eleg gyenge, egy sotet szobaban kepet csinalni jo, de pl. a k800i-ben tobbszor erosebb vaku volt. mondjuk latszik is a mereten, a kamera es video minosege viszont irrealisan jo. :)

just be

(#10) EczkE válasza zH. (#9) üzenetére


EczkE
addikt

A K800-ban xenon vaku volt, még szép, hogy erősebb a fénye. :)

Asszem mindenféleképpen!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.