2019. március 27., szerda

Gyorskeresés

Köszönöm, amit adtál...sosem felejtelek el

Írta: | Kulcsszavak: gyász

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Mennyit ér egy emberi élet? Milyen gyorsan véget érhet egy utazás... Ahogy telnek a napok fel sem fogjuk, hogy lehet, hogy ez az utolsó lélegzetvételünk. Szippants hát bele jó mélyen, hogy legalább az emlékét magaddal vidd.

Az imént beléptem iwiwre. Csak egy üzenetet akartam továbbítani az ismerőseim felé. Akkor láttam meg... akkor kaptam a kezem a szám elé és akkor csordult ki az első könnycsepp. Nem hittem el. Most sem hiszem el. Mindig olyan életerős és vidám voltál. Mindig mosolyogtál és még akkor is te tartottad bennem a lelket, amikor neked lett volna nagyobb szükséged rá. Tudod sokáig haragudtam rád. Nem értettem miért hagytál el és miért mondtad azt, hogy szeretsz, miközben azt mondod soha nem találkozhatunk többé. Gyűlöltelek, mert néhány nap alatt megmutattad, hogy létezik a földön boldogság és elhitetted velem, hogy meg is érdemlem. Gyűlöltelek, mert el kellett, hogy felejtselek. Persze sosem ment. Sokáig nem értettem, hogy miért, de ma már tudom... nem kell felejteni, sőt, emlékezni kell. A jóra, a szépre, és mosolyogva gondolni vissza. Mindig vigyáztál rám. Mint egy őrangyal figyelted minden mozdulatomat, olvastad az írásaimat, és még ha nem is tudtam, de te itt voltál nekem mindig. Terelgettél és segítettél, hogy helyesen döntsek. Azt mondtad a lelki társam vagy és én el is hittem neked. Nem az volt a sorsunk, hogy örökre együtt maradjunk, ma már tudom jól. De köszönöm az életnek, hogy ha egy rövid időre is, de melléd sodort. Sokat tanítottál, sosem felejtem el a biztató szavaidat és azt, ahogy magát az életet élted. Mindig optimistán, mosolyogva, erősen és kitartóan. Még akkor is, amikor a legnehezebb volt. Rák. Bárcsak lenne hatalmam, hogy eltöröljem a világból. Bárcsak tehettem volna valamit, hogy ne így legyen. Tudod most is dühös vagyok, de már nem rád. Az életre. A világra. Miért a jó emberek mennek mindig el? Miért ilyen fiatalon? Hisz előtted volt még az élet... Legutóbb azt mondtad majd adjam vissza a kabátod, mert itt maradt. Még mindig ugyanott van a kis szobában, ahova akkor tettem, mikor elmentél. De soha többé nem adhatom vissza neked.

Piszok érzés. Nyugtatgatom magam, hogy talán egy sokkal jobb és szebb helyen vagy most és csak mosolyogsz rajtunk, hogy itt szomorkodunk. Bárcsak lennék annyira optimista, mint te, hogy ezt elhiggyem. De nem vagyok... Mert mindig csak az üresség marad. Mindenki elmegy egyszer és lehet, hogy nincs odaát semmi. Csak az élet, ami biztos. Csak a most. Csak ez a lélegzet, csak ez a pillanat, csak a jelen, mert nincs már se múlt, se jövő. A lelki társam voltál és én mindig emlékezni fogok rád. Sosem felejtelek el. Remélem egyszer még találkozunk. Remélem boldog vagy. Remélem én is az leszek.

Viszlát kedves Anne.

Rólad, neked:

Végtelenül örökké
Az utolsó éjszaka

Hozzászólások

(#1) Ck.


Ck.
(őstag)

Nagyon sajnálom, fogadd őszinte részvétem.

(#2) szablya


szablya
(kvázi-tag)

Tudom, butaság, de ha valamennyien, mind egy picit átérezzük a fájdalmat, attól talán egy picit könnyebb lesz neked, és még, akiknek ezekben a percekben kimondhatatlanul hiányzik.
Most egy kicsit nekünk is fáj, legyen ennyivel könnyebb neked. részvétem.

[ Szerkesztve ]

Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/

(#3) Daweee


Daweee
(őstag)

Részvétem. :(

-- http://pun-ishment.blog.hu - A legrosszabb szóviccek -- "I'm not crazy, my mother had me tested." - Dr. Sheldon Cooper --

(#4) Crystalheart


Crystalheart
(senior tag)

Mindenki addig él, míg emlékeznek rá.

(#5) Xirtam


Xirtam
(PH! kedvence)

Részvétem!

(#6) Vladi


Vladi
(PH! nagyúr)

:(((

Jani másszál fel! Maradj a kompon!

(#7) pityeszka


pityeszka
(őstag)

Gumó a torkomban.
Részvétem.

Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<

(#8) Daemon09


Daemon09
(őstag)

Részvétem. :(

(#9) gamerkiller


gamerkiller
(senior tag)

Nem jó erre kelni. Részvétem. :(

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#10) Vakegérke


Vakegérke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha meg kéne szólalnom, nem tudnék. Részvétem.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.