2019. július 16., kedd

Gyorskeresés

Avatar folytatások

Írta: | Kulcsszavak: avatar . folytatás . tini . éhezők . beavatott . útvesztő

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Előbb olvastam Indexen a hírt az Avatar folytatásokról.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nem jöttem lázba. Anno megnéztem az Avatart moziban, egynek nem volt rossz, de az összeollózott univerzum és a történet, számomra nem hozott akkora élményt, hogy franchiseként el tudjam képzelni. Sci-fi és fantasy rajongóként az egészben nem éreztem akkora potenciált amekkora a felhajtás volt a film körül. A linkelt cikk képeit látva az az érzésem, hogy a nyálas, (részben) gagyi, tini akció-kaland vonalon mozogva indultak el. A casting fotó készülhetett volna az Éhezők viadala, a Beavatott, vagy az Útvesztő sorozat forgatásán is.

Persze pénz beszél, az Avatar pedig "a mai napig a legnagyobb bevételt termelő filmnek számít a maga 2,7 milliárd dollárjával".

Kíváncsi vagyok a véleményetekre az első filmről, az univerzumról, és a folytatásokról.

Hozzászólások

(#1) BatchMan


BatchMan
(senior tag)

A filmet a látványa miatt szeretem. Még egy bőrt nem érdemel meg, ahogy a SW7 is egy felesleges rész. Egy filmGYÁR bevételt termel, nem filmeket. Arra alkalmas lesz még n+1 rész...

(#2) Redneck válasza BatchMan (#1) üzenetére


Redneck
(PH! kedvence)

A látvány jó volt, a történet és a karaterek egyszerűek mint a faék. Jobban örültem volna ha Cameron eladja a jogokat és nem Avatar filmekre pazarolja az idejét. Kár hogy van ez a pénz dolog... :(((

Csak akkor bocsátok meg neki ha csinál egy ütős Terminator filmet, az eredeti koncepció alapján.

Play Hard GO pr0! - A bugfix a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

(#3) lezso6


lezso6
(VARÁZSLÓ)
LOGOUT blog

Én sem vagyok annyira oda az Avatar filmért, de azért várom a folytatásokat, mert Cameron dolgozott velük rendesen, azaz még jó is lehet.

Primitív kérdésre nincs helyes válasz.

(#4) Redneck válasza lezso6 (#3) üzenetére


Redneck
(PH! kedvence)

Persze, jó is lehet, azért Cameron bácsi miatt bizakodó vagyok! :K Ettől függetlenül remélem végre Terminator fronton is alkot valami ütőset, mert van benne lehetőség. Már csak egy tuti játék kéne a film mellé és öröm bódottá. :DD

Play Hard GO pr0! - A bugfix a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

(#5) Cifu


Cifu
(PH! nagyúr)

Az Avatar története nekem sem tetszett. Viszont mint sci-fi, felüdülés volt, ugyanis különbözött mindentől, amit Sci-fi néven árultak jó ideje. Végre volt egy sci-fi, ahol a vad fikciók mellett volt némi tudományosság is (pl. járművek, technológia, kikacsintás az Unobtanium-ra (ami ugye egy sok évtizedes meme a mérnökök között, amikor egy megálmodott technológia megvalósításához egy olyan anyagra lenne szükség, amely nem is létezhet), stb.).

Hogy lesz-e a második és harmadik részből siker?

Kit érdekel? A Transformers vagy a Fast & Furious hatszáznegyvenkilencedik részének sikerét sem tudom megmagyarázni, de ha egyszer dollárszázmilliókat hoz, akkor nyilván megcsinálják.

Miután még egy trailer sincs belőle, túl sok véleményem nincs róla.

A csapatmunka nagyon fontos: rajtad kívül másra is lőhetnek!

(#6) sztanozs


sztanozs
(PH! addikt)

Az Avatar szvsz az egyik kedvenc első PC-s játékom az Albion koppintása (mágia nélkül) - amúgy többet ki lehetett volna belőle hozni, de hogy folytatás... WTF, úgy tűnik még sok pénz van az emberek zsebében.

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#7) Redneck válasza Cifu (#5) üzenetére


Redneck
(PH! kedvence)

Szépen összefoglaltad, valahogy így érzek én is. :K Végülis még megvan az esély hogy jobb, komplexebb történetet kanyarítanak az egészből, a többit pedig megoldják kiemelkedő látvánnyal.

Play Hard GO pr0! - A bugfix a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

(#8) .LnB


.LnB
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Számomra ennyi az Avatar: [link] persze mindezt 3D-ben. :) A következő részek sikere szerintem attól függ, hogy Cameron milyen technológiai dolgot tud újítani.

Homo Ludens

(#9) Ceree válasza Redneck (#2) üzenetére


Ceree
(senior tag)

Terminatort én is nagyon várom (a héten néztem meg moziban a felújitott 3D-s második részt, nagyon jó élmény volt), az Avatar viszont nem hoz igazán lázba. Talán majd a trailer meghozza a kedvet, várjuk ki a végét. :)

Másolat_eredetije

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.