2024. március 2., szombat

Gyorskeresés

Avatar folytatások

Írta: | Kulcsszavak: avatar . folytatás . tini . éhezők . beavatott . útvesztő

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Előbb olvastam Indexen a hírt az Avatar folytatásokról.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nem jöttem lázba. Anno megnéztem az Avatart moziban, egynek nem volt rossz, de az összeollózott univerzum és a történet, számomra nem hozott akkora élményt, hogy franchiseként el tudjam képzelni. Sci-fi és fantasy rajongóként az egészben nem éreztem akkora potenciált amekkora a felhajtás volt a film körül. A linkelt cikk képeit látva az az érzésem, hogy a nyálas, (részben) gagyi, tini akció-kaland vonalon mozogva indultak el. A casting fotó készülhetett volna az Éhezők viadala, a Beavatott, vagy az Útvesztő sorozat forgatásán is.

Persze pénz beszél, az Avatar pedig "a mai napig a legnagyobb bevételt termelő filmnek számít a maga 2,7 milliárd dollárjával".

Kíváncsi vagyok a véleményetekre az első filmről, az univerzumról, és a folytatásokról.

Hozzászólások

(#1) BatchMan


BatchMan
senior tag

A filmet a látványa miatt szeretem. Még egy bőrt nem érdemel meg, ahogy a SW7 is egy felesleges rész. Egy filmGYÁR bevételt termel, nem filmeket. Arra alkalmas lesz még n+1 rész...

(#2) Redneck válasza BatchMan (#1) üzenetére


Redneck
veterán

A látvány jó volt, a történet és a karaterek egyszerűek mint a faék. Jobban örültem volna ha Cameron eladja a jogokat és nem Avatar filmekre pazarolja az idejét. Kár hogy van ez a pénz dolog... :(((

Csak akkor bocsátok meg neki ha csinál egy ütős Terminator filmet, az eredeti koncepció alapján.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

(#3) lezso6


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Én sem vagyok annyira oda az Avatar filmért, de azért várom a folytatásokat, mert Cameron dolgozott velük rendesen, azaz még jó is lehet.

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#4) Redneck válasza lezso6 (#3) üzenetére


Redneck
veterán

Persze, jó is lehet, azért Cameron bácsi miatt bizakodó vagyok! :K Ettől függetlenül remélem végre Terminator fronton is alkot valami ütőset, mert van benne lehetőség. Már csak egy tuti játék kéne a film mellé és öröm bódottá. :DD

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

(#5) Cifu


Cifu
nagyúr

Az Avatar története nekem sem tetszett. Viszont mint sci-fi, felüdülés volt, ugyanis különbözött mindentől, amit Sci-fi néven árultak jó ideje. Végre volt egy sci-fi, ahol a vad fikciók mellett volt némi tudományosság is (pl. járművek, technológia, kikacsintás az Unobtanium-ra (ami ugye egy sok évtizedes meme a mérnökök között, amikor egy megálmodott technológia megvalósításához egy olyan anyagra lenne szükség, amely nem is létezhet), stb.).

Hogy lesz-e a második és harmadik részből siker?

Kit érdekel? A Transformers vagy a Fast & Furious hatszáznegyvenkilencedik részének sikerét sem tudom megmagyarázni, de ha egyszer dollárszázmilliókat hoz, akkor nyilván megcsinálják.

Miután még egy trailer sincs belőle, túl sok véleményem nincs róla.

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#6) sztanozs


sztanozs
veterán

Az Avatar szvsz az egyik kedvenc első PC-s játékom az Albion koppintása (mágia nélkül) - amúgy többet ki lehetett volna belőle hozni, de hogy folytatás... WTF, úgy tűnik még sok pénz van az emberek zsebében.

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#7) Redneck válasza Cifu (#5) üzenetére


Redneck
veterán

Szépen összefoglaltad, valahogy így érzek én is. :K Végülis még megvan az esély hogy jobb, komplexebb történetet kanyarítanak az egészből, a többit pedig megoldják kiemelkedő látvánnyal.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

(#8) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog (1)

Számomra ennyi az Avatar: [link] persze mindezt 3D-ben. :) A következő részek sikere szerintem attól függ, hogy Cameron milyen technológiai dolgot tud újítani.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#9) Ceree válasza Redneck (#2) üzenetére


Ceree
senior tag

Terminatort én is nagyon várom (a héten néztem meg moziban a felújitott 3D-s második részt, nagyon jó élmény volt), az Avatar viszont nem hoz igazán lázba. Talán majd a trailer meghozza a kedvet, várjuk ki a végét. :)

Másolat_eredetije

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.