2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Virágküldés

Írta: | Kulcsszavak: virág . küldés . csokor . lány . rózsa

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Hello,

van egy lány, akit szeretnék meglepni azzal, hogy küldök neki virágot. Mivel nem tudom a lakcímét és egyébként sem akarom, hogy ne ő vegye át (ráadásul faluban félő, hogy nehezen érkezik meg a pontos címre), ezért arra gondoltam, hogy a munkahelyre küldeném, mert annak tudom a címét. Egy iskolában dolgozik, a titkársági irodában. Gondolom egy város egy iskoláját könnyebb lesz megtalálni a futárnak is. :)

Nem vagyok híve a sima vágott virágoknak, mert azok elhervadnak. Persze alkalmanként jó lehet, mert a szál rózsát ki lehet szárítani és megmarad dísznek, de én cserepes virágra gondoltam, ami ott illatozhatna neki az irodában az asztalán. Vannak olyan lányok, akik nincsenek annyira oda a virágokért, de ő nagyon szereti őket, ezért is gondoltam erre. Nehéz napjai vannak mostanság, biztos örülne neki. Föltételezem, hogy ha a virágküldő odaadja a portásnak a virágot, akkor onnan már nem lesz gond eljuttatni neki az irodába. :)

Az lenne a kérdésem a nálam tapasztaltabb emberekhez, hogy van-e olyan virágküldő, amit inkább kerüljek el. :D Sajnos nem mindegyik szállít mindenhova, van ami sajnos csak Bp-n szállít, most pedig nem Bp-ről van szó. Ja és kényelmesen a neten rendelném. :D Olvastam olyan rémtörténeteket pl Homáron, hogy a címzettet többször is felhívták, mert nehezen találták a címet. Ehh. Na ilyet pláne nem akarok, hogy zaklassák emiatt és akkor már nem is meglepetés. Ha nem muszáj, nem is adom meg a telefonszámát a rendelésnél, csak a címet meg a nevet.

Egyáltalán mi a véleményetek a virágküldésről? Jó ötlet? És milyen virág legyen? Rózsa az ultimate megoldás, de esetleg mi jöhet még szóba, mert nem értek a virágokhoz. :D

Hozzászólások

(#1) proof88


proof88
(PH! addikt)

:)

(#2) Csemike


Csemike
(lelkes újonc)

Hát, nem tudom, cserepes virágot nem nagyon szoktak futárral küldeni... :) Persze, ettől még lehet ilyet is. Mondjuk lehetne mikulásvirág vagy orchidea, egyik szebb, mint a másik.
Amúgy, szerintem a saját számodat add meg rendeléskor, és maximum téged zaklatnak (nekem ez evidens, hogy a saját telefonszámomat adom meg :D). Bár, azért az a futár, aki nem igazodik el egy cím alapján egy térkép vagy GPS segítségével, az adja vissza a futárdiplomáját. :) Mondjuk, az ilyenektől minden kitelik. Egyszer kaptam ajándékba egy könyvet, amit egy ismerősöm megrendelt a neten, és az én címemre postázta. A csomagoláson rajta hagyták a közlemény rovatot, amiben leírta, hogy ne tüntessék fel a csomag árát, mert ajándék lesz. Erre rajta volt az ára is, meg ez a szöveg is... Pancserek.
Szóval, ilyenekre figyelj, és tisztázz le mindent velük.

„A dolgok jó oldalát érdemes nézni, Cora kisasszony, igaz, nem mindig lehet tudni, hogy melyik a jó oldal. Nem nagyon feltűnő.”

(#3) Xirtam


Xirtam
(PH! kedvence)

Inkább F1-ez. . . minden nő egy k.va. A vége úgy is az lesz. Lehet lesz pár jó numerád. Talán szerelmes leszel. De a végére úgy is padlóra kerülsz! :(((

(#4) DeFranco


DeFranco
(PH! nagyúr)

Csakis vágott virágot küldj. Itt most nem a praktikussági szempontokat kell nézni, cserepes virágot nem "illik" küldeni, és a cserepes virágnak van egy "gyökeret verni" üzenete, tehát kb. egyenlő lenne azzal, mint ha azzal nyitnál be, hogy költözzünk össze és csináljunk gyereket.

Futár tapasztalatom sajnos nincs, én megkérnék valami ismerős, hogy vigye ki.

(#5) darál0w


darál0w
(Jómunkásember)

cserepes virágot majd veszel nagymamádnak a születésnapjára...

egy szép nagy csokor rozsa, vagy amit szeret.

viszont az adott kérdésben nem tudok segíteni.

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#6) csibe1


csibe1
(őstag)

Ennyire ne legyél kreatív. ;)
Virág ABC hátha....
Jó lenne ha nagyjából tudnád,hogy mit is szeretnél tőle,
ennek függvényében válassz virágot is.

[ Szerkesztve ]

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#7) proof88 válasza csibe1 (#6) üzenetére


proof88
(PH! addikt)

én tudom mit szeretnék :D amúgy köszi a listát :) :R

látom jól le lettem oltva a cserép miatt, hogy bocsi hogy ilyen láma vagyok de ugye jobb tájékozódni mielőtt cselekednék :D

Xirtam: megértem hogy csalódott vagy, én is voltam már csalódott. Majd túl leszel rajta. :) Amúgy nekem majdnem 5 éves első kapcsolatom ért véget még áprilisban, hát nem bírta mellettem a szentem, bejött a képbe egy 3. fél a részéről, én meg már nem tudtam elviselni a nyűglődést (mármint azt a nyűglődést hogy nem bírta kiverni a fejéből) és én mondtam hogy jó akkor szakítsunk. Meg rühellem amikor átvágnak és/vagy utólag mondanak el dolgokat ... Na mindegy.
Első kapcsolatban eleve kódolva van hogy valamikor vége lesz, mert ő 17 volt én meg 18, mikor összejöttünk és hát még változnak az emberek utána bőven ... csak egy korrektebb hozzáállást vártam volna a részéről a végén, de mindegy. Mert ha 3. fél nélkül jó volt velem lenni, akkor tudjon nemet mondani neki is. Én is tudtam nemet mondani, mikor majdnem másfél éves volt a kapcsolatunk, egy nagyon helyes nagyon kedves lánynak, aki egyedülálló volt és pont én hülyültem meg, csak aztán összeszedtem magam és azt mondtam, hogy nem dobom a barátnőmet holmi fellángolás miatt. Mindenesetre nem utálom azért ami történt, a nők máshogy működnek, ők ha odavannak a szívükkel valamiért/valakiért akkor az a fontos, akkor már semmi se szent, hogy így fogalmazzak ... De hibákat nyilván vétettem én is a kapcsolatunk alatt, szóval mindegy. Fenn kell tartani a lángot, mert hiába szereti egymást két ember, ha kialszik a láng és csak egymás mellett vannak, akkor úgyis lesz 3. És mindenki a boldogságra törekszik, a volt barátnőm is. Nekem csak a dolgok intézésével volt bajom. :N meg amikor közölte velem, hogy ne menjek el a buliba, amit egyébként ők rendeznek. Sosem gondoltam volna hogy ilyet képes nekem mondani, miközben együtt vagyunk. Nagy csalódás volt ... na mindegy. :) A nőket szeretni és tisztelni kell, amíg együtt vagy vele próbáld életben tartani a lángot, ne várd meg míg lapossá válik a kapcsolat mert akkor időzítetlen bomba. :(

[ Szerkesztve ]

(#8) hoffman_ válasza Xirtam (#3) üzenetére


hoffman_
(PH! nagyúr)

Hm, ez aztán az életrevaló tanács. Nem tudom mire föl, bár sejtem, de ez akkor sem túl objektív kép, az a helyzet.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#9) D1Rect


D1Rect
(PH! félisten)

Megfogod a virágot a kezedbe és elbandukolsz vele te.

Előnyök:
- romantikusabb
- rögtön kommunikációba kerülhetsz
- gyors
- olcsó
- egy halom fölösleges kör megspórolható

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

(#10) DeFranco válasza D1Rect (#9) üzenetére


DeFranco
(PH! nagyúr)

(azért nem árt, ha a megfogás és bandukolás között ki is fizeti ;] ha csak nem tud nagyon gyors egyenes vonalú egyenletes mozgást végezni)

[ Szerkesztve ]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.