2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Bemutatkozom...

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Jelenleg ez a 150. személyes bejegyzésem, hát mit mondhatnék? Még jó, hogy ez a bejegyzés is időben megszületett:D.

Becsületes nevem Kácsor Tamás, 1987.01.28-án születtem, vízöntő vagyok(pedig a bort jobban szeretem:D), 24 éves. Megvan a 8 általánosom(nem 4 első és 4 második), van érettségim(muszáj volt vizsgázni, mert akkoriban csak drágán lehetett megvenni:DDD), sőt technikusi bizonyítványom is(ezt néha még én sem hiszem el). Végzettségem szerint Ipari Elektronikai Technikus vagyok, de semmit sem konyítok a szakmámhoz. Igazából nem is érdekelt, csak azért lett meg, hogy legyen valamim. Ugyan a vizsgám végeredménye elméleti 4-es és gyakorlati 5-ös lett(csak nem vagyok annyira hülye ;] ), de sajnos nem sikerült elhelyezkednem benne(holott állítólag a technikusokból hiány van :F ), így azóta nem is foglalkoztam vele. Jelenleg raktárosként/targoncásként dolgozom 3 műszakban, ami annyira nem fizet rosszul(nem titkom, átlagban 140e nettó összejön belőle egy szombati túlórával).
Jelen helyzetem az, hogy édesanyámmal és nővéremmel élek egy háztartásban. Néha rám jön, hogy jó lenne egy saját lakás, de nem eszik olyan forrón a kását(gyorsan ki szoktam ezeket verni a fejemből). Szerintem ha lenne pénzmag rá, akkor is otthon maradnék, édesapám halála miatt édesanyám nem tudná egyedül fenntartani a házat. Csajom nincs(bár ezt gondolom le se sza*ja senki :D ).
Van egy saját autóm(egy zöld 1998-as Ford Focus 1.6V Ghia), amire igazán büszke vagyok, mert fenn tudom tartani a saját pénzemből(a törlesztőrészletekkel együtt), és nem alám tették, mint sok más ismerősömnek. Igaz nem egy mai csúcsverda, de nekem megfelel, mert jobban szeretem, tudom hogy az enyém :B .
Hobbik? Na abból sok van. Az első és legfőbb hobbim a pH! lapcsalád, gondolom ez sokakat nem lep meg. Főleg azóta van ez így, amióta megvettem az első okostelefonom, így már akkor is rá tudok lesni a fórumra, ha nem vagyok gép előtt. Aztán jönnek a hardverek, mobilok(ezt rögtön adódott a legfőbb hobbimból:D). Sorozatfüggő és anime fanatikus vagyok, bár az utóbbira kevés idő jut az előbbi miatt:DDD. Régen szerettem olvasni is, de sajnos ahogy bekerültem a "nagybetűs életbe" elfogyott az idő(akkor tanulás helyett is a fantasy regényeket bújtam - Dragonlance, Forgotten Realms, Crown Empire). Ritkán iszom, általában akkor is figyelek, hogy ne lépjem túl a határt(ez többé kevésbé sikerül is), viszont dohányzom. Jó párszor megkíséreltem már a leszokást(asszem a leghosszabb 1 hónap lehetett cigi nélkül), nem jött össze, nincs akaraterőm. Ez tulajdonképpen az egyik hibám amivel tisztában vagyok. Sokszor először pofázok, aztán gondolkozom, ez a másik. Amúgy tökéletes vagyok! :DDD
Zene? Na ez az ami nálam elég húzos. Alapvetően rock rajongó vagyok(nem rocker), de amúgy bármit bevesz a fülem, ami tetszik. Csak néhány példa:
Children of Bodom - Hate Me
Rhapsody - Emerald Sword
Helloween - The dark ride
Serj Tankian - Sky Is Over
Leave's Eyes - My Destiny
Parov Stelar - Ragtime
The Qemists - Stompbox (Spor Remix)
Pendulum - Blood Sugar
Scooter - I'm Lonely
Elvétve még néha egy kis rap is befigyel...
Eminem - Without Me
Abrak(avagy mit tömök bele legszívesebben az arcomba): a saját magam által készített kolbászos omlett, tojásos nokedli, húsleves töménytelen mennyiségben, pörkölt, rántott csirkemell, gulyásleves.
Pia(persze mértéktartóan - mérték a vödör, tartó az asztal ;] )...
Szeretem a minőségi vörösborokat, a vodkát, és a fütyülőset.
Végül egy komolyabb fotó a búrámról...:

(a pofám pár napja nem látott borotvát, sorry:D)

...meg egy kevésbé komoly:

(nem nevetni; tudom, hogy egy kicsit nyuszifogam van, de ez az egyetlen hibám:DDD)

Hát ennyi, ez vagyok én. Ha valamit kihagytam volna, kérdezzetek, aztán eldöntöm, hogy merek-e rá válaszolni :DDD.

Hozzászólások

(#1) Drenadar


Drenadar
veterán

Jobb későn mint soha...
Nah ez is megvolt :)

Egyébként tegye fel a kezét aki az OKJ-s szar technikusival kezdett bármit is :).
Nekem is van én se hittem el, hogy megkaptam, nem is érdekel. (Gépipari számítástechnikai technikus...)

(#2) psyho85 válasza Drenadar (#1) üzenetére


psyho85
aktív tag

Kezem fenn. Laboráns voltam, napi 8 óra, 3 óra utazás, havi 52k kézbe kerülő fizetés. A jelenlegi munkahelyem is a technikusival van meg, fél óra utazás, dupla ennyiért. Life is hard.

@Nordic: Nyuszifog? Smafu! Amíg nincs az első kettő között 5 perc szünet, nem gáz. Az első kép meg jó sittes. Amúgy meg hüjjekötsög vízöntő, mint én. :)

Álmában nagy folyó volt, de amikor felébredt, maradt kis patak. S csak csordogált tovább, mint könny az arcon, az óriás fák alatt.

(#3) danih


danih
addikt

Bárcsak lenne valami jó kis elektrós OKJ-s papírom... Komolyan elgondolkodtam rajta.

[ Szerkesztve ]

(#4) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

hasonlítasz az avatarodra, csak nem eléggé :U :D

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#5) mexicanraven


mexicanraven
aktív tag

nincs akaraterőm. Ez tulajdonképpen az egyik hibám
hogy egy kicsit nyuszifogam van, de ez az egyetlen hibám

Ez KETTO hiba! :DDD
Én azt hittem hasonlítasz az avatarodra, de nincs is hegyes, hosszú füled! :D
Háth én szívesen dolgoznék ennyiért! (mmint én is lennék rally targoncás valódi készpénzért) :DD

[ Szerkesztve ]

when the sun shines, we'll shine together

(#6) Nordic válasza Drenadar (#1) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Nem hiszem, hogy KOJ-s a technikusim, vagy nem tudom, mivel egyszer láttam a papírom(mikor átadták), és akkor is részeg voltam:DDD. Annyit tudok, hogy rögtön érettségi után, ott maradtam gyöngyösön szakmát kitanulni(Vak Bottyánba jártam, aki arrafelé lakik, vagy netán ismeri).

mexicanraven: Másfél tonnás szerszámokat szállítva nem igazán lehet rallyzni ;) . De teher nélkül volt már rá precedens(gyorsulás dízeles targival:D). Eddig elütni egyszer sikerült valakit, de akkor sem én voltam a hibás. Az ökörbirkahuszár kilépett a semmiből elém, szét se nézett. Baja nem lett szerencsére(csak a lábát kaszáltam el a villával ;] ), meg nekem se mikor beszéltem a munkavédelmissel, mert a dudát használtam(csak őnagysága leszarta), és gyorsan se mentem.

(#7) mexicanraven válasza Nordic (#6) üzenetére


mexicanraven
aktív tag

Tudom én, láttam már elég sokszor közlekedni őket!:D
A volt gyakorlati helyemen volt egy fickó, az pörgette rendesen, sokszor atrakciózott nekünk, a vastelepen ő amolyan helyi Ken Block szerepet töltött be! :D

when the sun shines, we'll shine together

(#8) Jhonny06


Jhonny06
veterán

Korrekt. :R

(#9) Fadam


Fadam
csendes tag

Wow, Bottyános volttál? :C Bár egy halvány sejtésem azért volt. Azt hallottam hogy nem nagyon tanítanak ott technikusin (már most nem nagyon (amennyire ismerem a tanárokat), amikor te jártál nem tudom mennyire vették komolyan), azért is akarnak osztálytársamék ottmaradni. :P Én azért inkább mást tervezek, de ha nem jön be az egyetem akkor én is ottmaradok.

(#10) Apollyon


Apollyon
Korrektor

Hehe, egyidősek vagyunk kb egy cipőben járunk, mert én is otthon lakom a muternál.. Jelenlegi körülmények között nem éri meg saját lakásba menni, albérlet pláne nem, inkább félrerakom repülőjegyre a pénzt, pár év múlva úgyis farolok külföldre. Mint a legtöbb ismerősöm, kb senki nem marad itt.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.