2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Mit vétettem...

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Valami nagy szart csinálhattam előző életemben, vagy nagy köcsög lehettem, mert mindig megtalál a baj, azaz nem is engem hanem a hozzátartozóimat. Kb 2 éve, hogy hirtelen elhunyt édesapám(anyukám azóta se találja a helyét). Nem sokkal a temetése után, pedig apai nagypapámnak kellett a bal lábát térdből amputálni, ugyanis egy a nagylábujján levált köröm sebe elfertőződött és a cukorbetegsége miatt nem gyógyult. Erre ma...
Jövök haza melóból, egy kis kerülőúton. Már majdnem otthon voltam, amikor a két utcával arréb lakó, vizműveseknél dolgozó tag integetett nekem de nem foglalkoztam vele, mert amúgy egy bunkó f...sz. Kocsiból kiszálok, mikor leparkoltam a ház előtt, amikor rámordít messziről, hogy ugyan menjek már vissza mert valamit mondani akar. Na mondom magamban mi a fasz, kocsiba be visszagurulok. Mikor odaértem leengedtem az ablakot, lekezel velem, erre mondja, hogy menjek már el a közeli gimnáziumhoz, mert nővéremet elütötték, anyukám már ott van. Mint a golyó, úgy kilőttem a kocsival, le se szartam, hogy 3dikban már 100-al mentem. Mikor odaértem, anyukám már az árok mellett ült, a testvérei mellette álltak(szerencsére közel lakik mindkettő hozzánk). Csak utólag tudtam meg, hogy el is ájult, mikor a mentőben meglátta nővéremet. Az egyik rendőrrel közöltem, hogy hozzátartozó vagyok, azonnal közelebb engedtek.
Testvéremet, aki éppen munkába tartott biciklivel egy motoros ütötte el, valami fullos csopperrel. A srác azt mondta, hogy tesóm hátra se nézett úgy kanyarodott ki elé, és ráadásul agybadugós fülessel zenét hallgatott. Na mondom még nem is a motoros a vétkes, fasza. Ismerem nővéremet, tudom, hogy hogy közlekedik biciklivel, hogy milyen hangerőn hallgat zenét(nem éppen közepes hangerőre gondolok).
Miután a mentőben ellátták, helikopterrel átszállították Szolnokra, mivel komoly agyrázkódása van, meg kellett CT-zni minél hamarabb. A kulcscsontja is eltört, ráadásul, olyan szinten kifordult, hogy valószínű műteni is kell majd. Miután elvitték, én hazavittem anyukámat lefürödtem, ettem valamit, és irány Szolnok. Mire odaértünk, addigra kiderült, hogy koponyaalapi sérülést szenvedett az agyrázkódás mellett, és találtak, némi vérzést is az agyában. Reggel többet fogunk tudni, mivel a főorvos akkor vizsgálja majd meg(a beszállításakor, már nem volt benn, telefonon adta ki az ápolóknak az szigorú utasításokat). Gondolom ez az éjszaka kritikus lesz(nem tudom fogok e tudni aludni).
Most jön a számomra "érdekes" rész. Ugyebár utólag megtudtunk néhány infót a balesetről. A motoros nem volt ittas, viszont 27 ismétlem HUSZONHÉT méteres féknyom volt a baleset helyszínén, és egy akkora vértócsa(gondolom ahogy tesóm beütte a fejét a betonba), amit addig nem láttam a mentőtől. Akár honnan nézem(függetlenül attól, hogy nem tudom milyen súlya van egy ilyen túramotornak, azt sem tudom, milyen típusú volt) a motoros nem tartotta be az 50km/h-ás sebességet. Keresztapám mesélte most este, hogy fél 4-kor, még a rendőrökkel beszélgetett a gázoló, majd azok tovább engedték MOTORRAL. Ilyenkor nem kellene a motort bevizsgálni, hogy megfelelő üzemi állapotban volt e? Tele vagyok kérdésekkel, és nem tudom, hogy valaha választ fogok e kapni mindenre. Leginkább az érdekel, hogy kinek ártottam én, hogy valami sz...r mindig megtalál...

Hozzászólások

(#1) gamek!ller


gamek!ller
senior tag

Uhh :( Kitartás és mindenképpen értesíts a fejleményekről! :((

(#2) .bableWes


.bableWes
őstag

annak örülj, hogy nem maradt ott testvéred. rendbe jön, semmi baja nem lesz.
mindig a jo ember szopja be a [moderálva]. ezt el kell fogadni sajnos.

Nyugodj meg és jobbulást testvérednek!

Figyelj oda, hogy milyen szavakat használsz!

[ Módosította: ollie ]

töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..

(#3) koshmar


koshmar
őstag

Aztamindenit. :(((

Jobbulást neki innen is!! :R

[ Szerkesztve ]

Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..

(#4) kenwood3


kenwood3
őstag

Jobbulást kívánok neki remélem minden rendben lesz

Mi az az ekezet dragasag??

(#5) tope


tope
addikt

Hetényibe került ha jól sejtem, gyors gyógyulást neki

(#6) Nordic


Nordic
Közösségépítő

Köszönöm Mindenkinek! Viszont ha jár erre egy hozzáértő, akkor legyenszives próbálja már meg megsaccolni, hogy mennyivel mehetett a motoros. Tudom, így szinte lehetetlen, hogy nem ismert a motor súlya, de biztos nehéz lehetett, mivel a motornak szinte semmi baja nem volt külsőleg, amennyire meg tudtam nézni. Se egy letört elem, se egy logó darabka, szóval volt benne anyag rendesen.

danih: a rendőrök mindent felírtak ,igazából nekem nincs is rá szükségem, nem is értem kérdezed. :F

[ Szerkesztve ]

(#7) danih


danih
addikt

Én is szeretnék jobbulást kíváni neki, nagyon szurkolunk, hogy minden rendben legyen!
Rendszámot, adatot, amit tudtál, feljegyeztél?
Megtaláltam a hírekben.

[ Szerkesztve ]

(#8) #24889344


#24889344
törölt tag

Jobbulast kivanok.
En se tudnek ilyen esetben nyugodtan aludni.

(#9) koshmar válasza Nordic (#6) üzenetére


koshmar
őstag

Huszonhét méter az rengeteg.
Azt a hátsó kerék húzta, mert amikor belecibál mindkét fékbe ijedtségből, akkor a súly motor elejére helyeződik, a hátulja elkönnyül, a hátsó kerék azonnal blokkol.
Szerintem minimum 100 km/h.

Bár azt is tudnom, kéne, hogy sportmotor/enduro stb.
A sportmotorra tippelek, azzal szoktak így száguldozni városban.

Van egy újságom, amiben van egy jó hosszú cikk a helyes fékezésről meg ilyesmiről, az fog most nekem segíteni. Fellapozom. :)

[ Szerkesztve ]

Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..

(#10) tope


tope
addikt

Ha jól sejtem Ő lesz az
Szólj és törlöm a linket

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.