2020. május 29., péntek

Gyorskeresés

V. Naszályi Márta gyermekét is belekeveri a politikai csatározásba

Írta: | Kulcsszavak: Puzsér . főpolgármester választás 2019

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

,,Hétfőn reggel fél 8-kor az iskola sarkánál, a gyalogátkelő mellett egy aktivista a Sétáló Budapest szórólapját osztogatta. Tudjátok, azt, amelyiken "arrogáns balliberális rettegő" vagyok. Az általános iskolás fiam is kapott egyet az aktivistától. Elolvasta, majd így szólt:
- Azt tudja, hogy itt az első név az anyukám?
- Öööö..."
Irta ki Facebook oldalára Naszályi Márta.
Oké,valóban nem szerencsés hogy kiskorú kezébe politikai tartalmú szórólap került.Azonban ezt úgy beállitani mintha ezért Puzsér Róbertet személyes felelősség terheli, azt sugallni hogy bármiféle szándékosság volt benne, aljasság.
Meglepődnék ha Puzsérék küldték volna oda az önkéntest a Suli sarkára szóró lapozni.Abból hogy az idiótája képes volt egy kiskorú kezébe nyomni a lapot,következik hogy emberünk magasról szart a munkájára.
B verzió: utasították hogy álljon ki a suli mellé és a gyereknek,felnőttnek,egyaránt nyomja a kezébe azt a szart. Puzsér tud seggfej lenni, de ha igazságosak vagyunk újságírói,politikai karrierje során nem követett el olyat ami alapján indokolt lenne a feltételezés.Ezért aljas amit Naszályi csinál.
Mindegyik párt kampányába alsó hangon részt vesz 50 önkéntes,hogy lehetne már elvárni hogy a vezetők személyes felelősséget vállaljanak olyan emberekért akiket fél órás állás interjú után vesznek fel???
Puzsér válasz Facebook posztja:
,,Jelzem, hogy szándékosan egyetlen politikai ellenfelünk gyermekét sem rángatnánk bele a politikai kampányba, brainstormingokon legyártott hazug áldozati pózokat azonban eszünkben sincs tiszteletben tartani. Izrael egykori baloldali miniszterelnöknője, Golda Meir így fogalmazott: „Akkor lesz béke, ha az arabok jobban szeretik majd a gyermekeiket, mint amennyire gyűlölnek minket.” V. Naszályi Márta is elgondolkodhatna: ér-e annyit az első kerület polgármesteri széke, hogy saját gyermekét maga elé rántva törje felé az utat?"

ATV interjú

Nem vagyok oda különösebb Puzsérért,de ennél az ügynél kinyílt a zsebembe a bicska.
Elképesztő mit meg nem tesznek regnáló pártok a hatalomért,hányni tudnék tőlük.Ennyi. :(

Hozzászólások

(#1) TheLázs


TheLázs
(csendes tag)
LOGOUT blog

Pontosan ezért számomra ő lenne az egyetlen alternatíva. Sajnos nem vagyok BP polgára, így nem szavazhatok rá.

Ez a legnagyobb vonzereje Puzsérnak: nem politikázta össze magát, hiteles, őszinte.

"Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít” – Örkény István

(#2) Armahun


Armahun
(addikt)

És ez meg is történt, mert leírva jól hangzik?

Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#3) 8th


8th
(őstag)
LOGOUT blog

Aktuálpolitika csak a politika topikban engedélyezett a fórumon. Sehol máshol nem. Személyes bejegyzésben sem.

(#4) kikikirly válasza Armahun (#2) üzenetére


kikikirly
(aktív tag)

Persze hogy megtörtént,ott az ATV-s link.
A facebook posztokat pedig CTRL+V-tem.

(#5) Fred23 válasza 8th (#3) üzenetére


Fred23
(veterán)

Elvileg. Gyakorlatilag viszont csak az elmúlt 2 évből szerintem találnék tucatnyi topikot (de nem állok neki keresni), amiben aktuálpolitika is bőven szóba került, mégpedig házigazdák, modik kommentjeivel fűszerezetten. Szóval amolyan gumiszabály, ami alapján bármikor jöhet a kispad, ha valaki túl erősen ringatja a csónakot, de általában a bünti elmarad, mert az "kontraproduktív".

Szerk.: Illetve itt valóban megáll, hogy nem csak részben, de konkrétan, célzottan aktuálpolitikai dolog, szóval ilyen alapon tényleg poltopik. Jobb lenne egy új szabályzat mondjuk, csak ahhoz több normálisabb ember kéne, mert a tiltás oka vélhetően csak az, hogy sokaknál nagyon elszabadulnak az indulatok hamar! :D

[ Szerkesztve ]

(#6) dabadab


dabadab
(titán)

Egyébként Puzsér csinált már valamit hőbörgésen meg a sértődött hisztizésen túl? Úgy értem bármit, ami jövőbe mutató, konstruktív, ilyesmi?

Mert nekem úgy tűnik, hogy a dolog azért most is úgy indul, hogy a mondanivalója leginkább az, hogy másokat gyalázzon, mert egyébként egy városfejlesztési koncepciót el lehetne mondani anélkül is, hogy másokba beleszállna.

[ Szerkesztve ]

DRM is theft

(#7) Kalandor válasza 8th (#3) üzenetére


Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Így van, zártam.

We depend on each other's dream coming true.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.