2022. szeptember 28., szerda

Gyorskeresés

Hiszti

Írta: | Kulcsszavak: wtf

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Kereken egy hónapja írtam egy címlapos írást. Azóta vár, hogy egy moderátor "korrektúrázza". (Erősen meglepődnék, ha találna benne helyesírási hibát, de hívjuk így ezt a lépést!)

Azóta – jobb híján – írtam a "Logout.hu észrevételek" és a "Moderátort keresek" topicokba is. Semmi válasz; még annyi sem, hogy túlterheltek a moderátorok, és várjak türelemmel (tudjátok, mint a UPC telefonos ügyfélszolgálat, ahol még egyszer sem sikerült 10 percnél hamarabb ügyintézőt kapnom). Vagy hogy tré az egész iromány, és soha nem rakják ki. Lehetek valamennyire türelmetlen?

Tippek? Ötletek?

Elvileg mi csináljuk a logout.hu-n a tartalmat, ami miatt olvassák. Ennyire van megbecsülve egy tartalomgyártó?

Hozzászólások

(#1) kac


kac
csendes tag

Lesz@rják a logout.hu-t, nekik ez nem biznisz, innen nem kapnak pénzt a cikkbe bújtatott termékbemutatókért, pedig tudhatnád, csak a pénz a lényeg!

(#2) Steve_Brown


Steve_Brown
aktív tag

Amúgy én is írtam egyet, már megjelenítésre vár. Szerintem 1 hónapja.

AMD Instinct Mi8 enthusiastic

(#3) koxx


koxx
MODERÁTOR

Pedig hasznos írásnak tűnik. Utánanézek.

(#4) alcsa


alcsa
senior tag

Írj személyes bejegyzést és egyből megjelenik. Szerintem nem rakják ki hamar az összest, mert akkor nem olvassál el az összeset, lenyomják egymást a cikkek.

(#5) UnA válasza kac (#1) üzenetére


UnA
Korrektor

Ez rendkívül hasznos hozzászólás volt :N – de gondoltam szólok, hogy a moderátorok és a korrektorok sem pénzért csinálják ezt.

És általában egy héten belül kész van a cikkeknél a korrektúra, csak több is vár megjelenésre. Ez publikusan megnézhető itt: [link]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.