2022. augusztus 18., csütörtök

Gyorskeresés

Majd babrálok ám veled ki hát én II. rész

Írta: | Kulcsszavak: élet

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Majd babrálok ám veled ki hát én II. rész

Isten és a légypapír, légy papír, pír.Mert ahogyan az eső és a hó lehull az égből, és nem tér oda vissza, hanem megöntözi a földet, termővé és gyümölcsözővé teszi azt.
A képpen lesz az én igém is, Amely számból kijön: Nem tér vissza hozzám üresen …


A légypapírra nem ragad bármi, légynek lett tervezve, a légyszarnak, pöttyösre, tőle, legyen szeplős a légypiszoktól. Próbáld meg lelocsolni vízzel, nem ragad rá, próbáld meg vízzel megtisztítani, nem tisztul. Léggyel van vértezve, léggyel van vérezve, léggyel van bevégezve, legyél.

Egyél:

Írva van: Nemcsak kenyérrel él az ember, hanem Isten minden igéjével.
Leszarod? Megveted, nem is gondolsz rá? Értéktelen? Élettelen? Légypiszok?

Pedig akár egy mondat, amit még ugyan pár évesen hallottad de még ma is a füledbe cseng, aképpen Isten igéje is megragad, mint a légy a légypapíron, emészt belülről. Feszít, mindig tudod, hogy na ezt most nem kellett volna, egy kiejtett mondat, kicsit büszkébb vagyok most a kelleténél, hencegek, káromolok, gonoszul szólok, ember vagyok.
Piszkos beszéd az ajkaimon, visszaolvasva magam is megrettenek, pedig alig három éve írtam. Már most sem értek vele egyet, inkább elfordulok, a szőnyeg alá seprem, akár a púpos kondenzátort, nem baj holnapig majd kibírja és megy az napról napra, a halogatás.

De előbb utóbb cserélni kell, púposkodott, egyre nagyobbnak akart látszódni és a végén le kellett Őt vetni, el kellett távolítani. Esthajnal csillag levettetett.

Le kellett halkítani, hogy ne hangoskodjon és közben ugyanannyi levegőt szállítson. Mint Egyiptomban a zsidók, mikor Mózes ment a Fáraóhoz, hogy vinné ki a népet a pusztába, hogy ott tisztelje az Urat.
Mivel, hogy lázadozik a nép énellenem mostantól a szalmát is ők szerezzék be a téglához.
Megpróbálod elérni, hogy hang nélkül hűtse le a processzorod, de közben dolgozzon is, megy a letöltés, közben winamp.

Fickándozik itt a gondolat, néha eszköz, néha társ, rá se ránts.

Bírom ezeket a netfüggő vagy e teszteket

Otthonodból e vagy munkahelyeden vagy?
És ha mindkettő?
Megengedheted e magadnak, Apeh tudja e?
Lefizetem Őket vazze, pontosabban szájhős vagy, te fizeted meg Őket azért, hogy minden lépésedről tudjanak, a kettő nem ugyanaz.

Autód van e? Benzin? Mikor ültél utoljára kerékpáron?
Oszt a Mónikasó bejön e?

Mondom én, hogy netfüggő vagy, tévét nem nézel de a neten elolvasod a celebet, tudsz mindent, barátok közt vagyunk, a hálózat része vagy. Pedig küszködsz ellene minden porcikáddal, hogy beszervezzenek, ha Jehova tanúját látsz elküldöd, menjen anyjába, púpos a kondenzátora.

Internet előtt mosol e kezet? Gondolatot? Piszkos gondolatokat elhagyol e mielőtt csatlakozol a világhálóhoz? Minek mondod magadban, felesleges magamat tisztítanom ebben a szennyes világban, még a végén beszennyezik tisztaságomat.
Gondoltad e már, hogy netnek nemet mondani? Internem? Nemzetközi összefogás? Lázadozás? Mostantól a szalmát is te szerezd be a téglához.

Interneten keresztül kötött ismeretséged e több, mint a valós? Aztán magadban sorolod és csak nickek jutnak eszedbe, mint :

148 vendég, 144 felhasználó 22 anonim felhasználó
guga, Boba, Blaster, Sylvanus, wipes, Warton, Papesz, joshua7, Do-It-Yourself, BBalazs_, BoGyesz, Clyde béka, Inquisitor, Stefa, Brianm74, Lenny, marci3pecs, beneeto01, qnadam, SzZoli, Grass, Error.Fsi, blueboi69, Mumia, vatom, marosi50, Stumpet, Before, maci25, Suicide, Hassan, szeder, totoka2, mtubi, dani83, -=PAraNOia=-, G.Laci, Max Power, -=F.I.K.A=-, FlowM@N, lambda5, DiVaD87, Laxxon, PeppeR, Rhino666, az médium, Miki2, abducted, Dorien, Kerozin, WolfSK, Vinchenzo, diegho, blabla*, bean, Blackdeath, Brett Shaw, PPeter, L2GS-11, CSanal, tamaskaa, Szuszu, Zrasf, sadam, harley880, joker75a2000, closed, Jam., gazdi, Necros, bon, ohej, JonesC, csucsregop, bjmatt, shabba, Cadaver, acu, Gery80, Mirko, zotyesz, Doncarlo, pascal, Gandalf, gabor_b, Pedroka, Schwarzmueller, rvs, kraftxld, -Blood-, Carmaged, d n . r, Pikkolo, VINIKOR, Szekig, Nirak, charlie, Olympia, Bobby_Joe, cs0nt1ka, letix, Michael, zajcev83, Savage, matyee, Netmaster, Lev001, mhif, gabi123, gemini, Fresi, Fanatic, freemaan, Hocsi, Grillo, steven2002, hko, Cufter, tigga, lzsolt, fLeSs, saen, N_Gabber, ati999, Jareth, hybris, jackcost, Derlie, rocker69, mdani, Elrohir, komi28, gxa, GAI, harley74, tothati, LightBringer, Samott, Hans, Robbo, DOOMER, rzerge, debaj, Thoty, _Jarod_

Aztán eszedbe jut Apád, Anyád, a nővéred, az asszonyod, a fiad és hogy tegnap valamit este félbehagytatok, a gondolatok elalvás előtt nem hagyott nyugodni. Éjjel felébredtél pár percre és az álom élménye is arra emlékeztet, mint a lemezjátszó, amikor megakad, olyan volt az álom, mint ha órákon át csak ugyan az motoszkált volna benned s nem hagyott nyugodni.

Munkába menet már túl vagy az első érzelmi reakciókon és egész úton csak ez jár a fejedben, magadban helyre teszed. Indokok, érvek cikáznak a fejedben de majd csak később reagálhatod le. Lehet azt mondani, hogy Ő a szíved királya, királynője, bár néha semleges és igazából annak kéne lennie. Vibrál ide-oda az eszköz és a társ között. Van egy kis félretett pénzem, ezt most ráköltöm.

Kezdődik minden előlröl.

Leülök elé, gépies mozdulattal bekapcsolom, végtelennek tűnő idő, amíg bootol, bejelentkezés, levelező, böngésző, fene ezt a Linuxot, vibrál ide-oda az eszköz és a társ között, megadja kéréseim.

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.