2020. július 7., kedd

Gyorskeresés

Házassági tanácsadás III.

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sze-sz-sz-szek-szexuális felvilágosítás. Ne dadogj! (*.zip)

Nem tudom kinél hogyan működik az Apja, fia szexuális felvilágosítás, nálunk elég egyszerű volt. Apám nem mondott soha semmit, aztán lehettem vagy 14 éves mikor rám nyitotta a fáskamra ajtaját és az ujjával mutatva rám, őszinte meglepetést tanúsítva röhögte el magát, hogy nnnni, nnnnnnnna mekkora rakétája van és közben csapkodta a térdét. Egy lavór forró vízben álltam és mostam le magam, diót vertünk, volt kilenc darab fa.

Aztán ennyi, amire emlékszem. Semmi a térdére ültet és tudod fiam vannak a lányok, és azoknak nem kukijuk van, mint neked hanem nunusuk. Mi az, hogy nunus? Érti azt egy még térdre ültethető gyerek? Fogja az adást vagy várni kell, amíg a lányok egyértelmű jelzést adnak neki és majd magától rájön?
Az első szexuális élményem az volt, hogy a Tóth Hajnival lassúztam óvodában, nagyon szorítottam és ott hagyott. A Zelenák Klári meg a Kovács Gabival puszilkodott egy piros, műbőr fotelben diavetítés alatt (A kék lámpás, ami egy obsitos katonáról szólt) és velem nem, ráadásul kinevetett a gaz, egyszer még megtalálom. A mai napig nem tettem túl magam rajta

Apámat és anyámat nem is láttam egymáshoz közeledni, vagy hogy pajkosan rávert volna a fenekére, semmi, nagyon titokban csináltak mindent. Később elváltak, aztán volt pár barátnője, egy három hónapig felesége, egy élettársa, aki miattam vált el tőle, egyet bemutatott miközben mentek focimeccsre s többet nem is láttam. Végül jött a Mari, na azt rendre csöcsörészte, elmarkolta neki mindkettőt és közben vihogott, hogy jóóóóóóó, kilátszódtak a fogai ahogy az ujjai közé fogta a bimbó udvart.
Ez a Mari annyira hülye volt, hogy tök részegen velem is leakart feküdni, támolygott a gémeskút körül és kellette magát. Apámnak próbáltam valahogy jelezni, még meg is kerestem a kertben az elásott rumos üvegeket, de sokáig nem hitt nekem. Volt egy este, láttam ahogy kegyetlenül pofozta, kifröccsent a száján a vér, a Mari nem tudott beszélni a részegségtől. Aztán kicsit lenyugodtak, a kukoricás ládában volt kirakva patkányméreg, mindet megette és még ivott rá.

Apám fejét vesztve ment telefonálni, be volt zárva a csirketelep, berúgta a bejárati ajtót és úgy hívott mentőt.
Napokkal később a Mari hazajött, ultimátumot is hozott. Vagy én megyek a háztól, vagy Ő. Apám a tyúkól mögé hívott. Fiam nagy vagy már, 16 éves, el kell menned, megállsz te a saját lábadon, nem hagyhatom hogy rámenjen a házasságom.

Ráment, pedig elmentem.

S valóban, mint ha kinyílt volna előttem a világ, hirtelen a lány, nőismerőseim elkezdtek fölöttem anyáskodni, hogy megtudták. Valamelyik a keblére ölelt és nekem nem az jutott eszembe, hogy jaj de jó biztonság, hanem Apám.
Csöcsörészte, elmarkolta neki mindkettőt és közben vihogott, hogy jóóóóóóó, kilátszódtak a fogai ahogy az ujjai közé fogta a bimbó udvart.

Az első éles bevetésen a gyulai várfürdőben vettem részt. Két lánnyal összeismerkedtem, vihogtunk jókat, pacsoltuk a vizet és megvolt mindenük, volt is hozzá szemem és éreztem a késztetést, Trabantjuk is volt és azzal vittek haza.
Végig nem történt semmi, nem mertem kezdeményezni, nem tudtam két lány közül hogyan kell, pedig nem arra vártak hogy válasszak közülük. Mindegy, mikor kiszálltam volna a kocsiból a fekete még hátrafordult a kormánytól, hogy azért egy puszit csak kapok.
Kapott.

Figyelgetem a fiamat, hogy mikor kell beavatkoznom, mikor kérdez majd olyat, hogy én jövök zavarba tőle, hogy Apa és az miért van, tudod a lányok...
Lesem azt, ahogy a nőkhöz beszél, vagy az osztálytársaihoz, a lányokhoz, egyelőre nincs nagy veszély, még elpirul ha a tévében csókolóznak és el is fordul.
11 éves, azt hiszem nem lesz baj. Ma mentem ki a piacra és szerettem volna ha eljön velem. Nem akart, lógni akart a gépen. Hogy kedved csináljak neki mondtam, hogy gyere, berúgunk együtt és utána fogdossuk a csajok fenekét, vihogott, értette a poént. A helyén van az esze.

Van egy 4 éves is, annak is elkezdődött. Az óvodában a Hajós Hanna a favorit, tiszta depi ha valamiért nem viszik a kiscsajt oviba

Valami komolyabb hebrigálásra is felfigyeltem, mert az egyik tehenész öltözőjében találtam az asztalon egy szexmagazint. Ott egész máshogy festették le a férfi-női kapcsolatot, Apám megint eszembe jutott, hogy hogy jóóóóóóó, de lépteket hallottam és bedugtam az ingem alá.
Kiosontam.

Kivágtam ollóval az egyik csajt belőle és beraktam a farzsebembe. Megmutattam kecskés Lacinak, nagyon örült neki, adott érte 20 forintot és megígértem neki, hogy hozok minden nap.
Szétszabdaltam neki az újságot, a maradékkal meg begyújtottam a sparheltba, tettem fel egy lavór vizet fürdeni.

Egyszer Apám mondta, hogy menjek be a Fafémhez vacsorázni vele, cégbuli. Csörögtek a kőbányais rekeszek, melósok civil ruhában és törölgették a zsírt a bajszukról. Olyan esetlenek voltak így kiöltözve. Az egyik egy nejlonszatyorba borogatta a galuskát és a csirke pörköltet, hogy majd jó lesz otthonra, összeszedte azoktól a kajajegyet, akik nem tudtak eljönni.
Ácsorogtam a függöny mellett, nem találtam a helyemet, pedig még sört is ittam. Na mi van kisbuzgár és rácsapott az egyik a vállamra. Pelyhedzik mán a pecsed fiam? S nagyot csapott a vállamra, mert az a lényeg, a többi nem számít, aztán vihogott. Egész este német hangalámondásos pornófilmet néztek, recsegett a tv úgy fel volt tolva a hangerő és mindenki kiabált, csörögtek az üvegek, ahogy a poharakhoz koccantak és fogták a hasukat úgy dőltek hátra.

Tényleg nem tudom, hogy kéne a fiam elé állni, hogy ím eljött az idő.
Régebben volt ennek egy szabott menetrendje, no meg ugye családja válogatja. Elérte a férfikort vitték a piros lámpásba.
Nem tudom elítélni ezeket az embereket, mert végül is Ők a maguk módján csak önállóságra próbálták nevelni.
De azt hiszem ez nem túl jó ötlet, a nejem nem szorgalmazná
Van itt egy vagány srác az utcában, a Szilvi fia. Egy évvel idősebb a Leventénél és elég komolyan nyomja. Nézd azt a csajt milyen jó segge van és csücsörít hozzá, még én is utána kapom a fejem, hogy milyen jó szeme van ennek a gyereknek.
Gondoltam rá, hagyom hagy haverkodjanak, ragadjon valami rá. Csak ritkán találkoznak, néha az utcán köszönnek egymásnak.

Iskolánkban volt egy srác, nyolcadikos. Az Apja mindig érte jött és láttuk, ahogy beszállnak a Wartburgba, menő család volt, benne voltak az ötéves tervben, s már megkapták az autót a Merkúrtól.
Fickó sunyin skubizta az iskolás lányokat, némelyik tényleg formás darab volt már, kis töltött galambok, torna órán a függöny mögül lestük, ahogy öltöznek. Haverom Stuhl még a fenekét is megfogta az egyiknek.
Fickó nézi az egyik lányt és bazsajog a bajsza alatt kajánul, vén kecske.
Srác meg beszédhibás, Apja meg odafordítja a fejét a lányokhoz, hogy ott van látod, jó anyaaaggg mi és megynyalta a szája szélét...hmmmm.

Mii-A-m-p,...de mi? Ap...Apa mi???

A csajok hát te barom, mit dadogsz he?

Szerintem ez sem a legjobb módszer. Vagy tegyek úgy, mint az Apám? Ne szóljak egy szót sem, majd magától felfigyel időben mindenre, ahogy hozza az élet?

Nejemmel már beszéltük párszor a kádban ülve egy pohár pezsgő mellett, hogy nekem ne hozzon ide semmiféle cafkát, hogy ez a barátnője, mert úgy kihajítom, hogy a lába nem éri a földet, kikaparom a szemét. De legalábbis jól megnézem magamnak, akárkit nem dughat az ágyába.

Este aztán örülünk, hogy de jó nekünk. Összebújunk és legalább ez az egy dolog az életben, ami miatt senki, soha nem vonhat bennünket felelősségre, soha nem szólhat érte egy büdös szót sem és nem vonhat kérdőre. Törvénytől támogatva tesszük, házasok vagyunk, ez egy olyan közös dolog, amihez senkinek sincs semmi köze, egy porszemnyi sem és számomra ez tényleg egy olyan téma, ami tabu. Nem beszélek más emberek előtt róla, nem hozom szóba, nem árulok el részleteket, nem adom ki azt, ami a kettőnk dolga.
Jóóóóóóó dolog, legalábbis Apám valami ilyesmit mondott

Préd 9,11
Éld életedet a te feleségeddel, a kit szeretsz, a te hiábavaló életednek minden napjaiban, a melyeket Isten adott néked a nap alatt, a te hiábavalóságodnak minden napjaiban; mert ez a te részed a te életedben és a te munkádban, melylyel munkálódol a nap alatt.

Hozzászólások

(#1) Szaszati


Szaszati
(tag)

Huhh, hát nem semmi a történet első fele. És én még azt hittem, hogy problémák vannak a családban. A felvilágosítás része meg persze mindig is probléma. Én úgy érzem személy szerint jó útra lettem téve :D

Soha sem volt meg az a bizonyos ''gyere fiam üljünk le'' típusú beszélgetés, csak útközben ''terelgették'' ezirányú fejlődésemet. Egy-két helyes szó, jó tanács sokszor többet ér mint egy ilyen Nagy Megbeszélés.

MobileArsenal - World domination temporarily suspended...

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.