2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Hátrahagyott üzenetem (véka alá).

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Hátrahagyott üzenetem (véka alá).

Mindig is számoltam ama bizonyos hattyúdallal.
De van egy kis különbség, nem a halálom okán kívánom hátrahagyni, hanem az életem okán. Nem a világvége jön, hanem a kezdete. Mi előzi ezt meg? A jelenlegi világ úgy dől össze, mint a kártyavár. Nem azt látod, hogy a házak, az épületek. A valóság fog elpusztulni, amit eddig hittél. Miért? Mert nem valóság, hanem hazugság, egy kitalált világ. Az igazságot nem kell kitalálni, kilépsz az ajtón és sikoltozik hozzád, hogy vegyél már észre, elég lenézned a fűbe, ahol egy piciny virág, és egy méhecske végzi a dolgát. Ez a világ teremtett, egy szakrális rend alapjaira épülő tökéletes rend, ahogy a magyar nyelv is a legkifejezőbb és habár használod, magad sem tudod, hogy mit. De minden szavad, ahogy kimondod, bizonyságtétel, Isten tökéletes rendjéről, az életvirágról beszél. Közösség? Közös ég. Szórakozás? Amikor még a szakrális rend uralkodott és nem a mocsok, és az erkölcstelenség, a tartalmatlan, hitvány, értéktelen, akkor az emberek számára nem volt más kikapcsolódás, mint hogy beszéltek egymással. Egymásra rakodták a szavaikat. Egymásra voltak kíváncsiak, megosztották egymással a lelki problémáikat. Szavaikat adták egymásnak őszintén és nyíltan, s csak is egymás társaságára volt igényük.
Mit jelent az egész? Ég és ész. Mit jelent a fél? Gondolkodj! Ha valami nem egész, akkor automatikusan elkezdesz félni.

Nem kezdem el vádolni magam, mert Isten előtt lesz éppen elég vádlóm, de azt is tudom, hogy lesz, aki kiáll majd értem. Az pedig maga Jézus Krisztus a föld ura, aki által teremtette Isten a földet, s minden az Ő tulajdona. A testem, a lelkem, tőle kaptam asszonyt, Ő rendelte mellém. Ő kegyelméből született a két fiam, s így lettünk mi egy család.
Átmentünk fejlődési szakaszokon, én egyet sajnáltam, bár mindig is láttam. A lelkészem soha nem engedett a világnak, nagyon nyomorult körülmények között is kitartott Isten mellett, és csak Istenről volt hajlandó beszélni, soha nem figyelt másra, nem hallgatott a világ bajaira. Revidiálom, én magam voltam az, aki emiatt támadtam, sokszor nekimentem, és kemény lelki harcot vívtunk egymással, de nem törődött velem. Egyszer bűnbe esett, akkoriban akkora bajban voltunk, hogy órákon keresztül kiabáltam vele, némán tűrte. Nem tudott válaszolni, gondolom kérte magában Istent, hogy valami legyen, mert Ő teljesen tehetetlen. Ez még Budapesten volt. A végén elkérte az összes csekket tőlünk, amit nem tudtunk befizetni. A legrosszabb döntést hozta, amit hozhatott. Isten munkáját szerettük volna megtapasztalni, a gondoskodását. Helyette azt kaptuk, hogy a lelkészünk feladta, elismerte, hogy Isten most nem fog segíteni, ezért helyette majd Ő megoldja.
Tudnék még mesélni ilyen konfliktusokról, ami lángokba borította ott és akkor azt a csekély számú gyülekezetet, az igazakat, a szenteket, akik mind az igazságot kutatták.

1998-ban Isten beavatkozott az életünkbe, ebbe nem szeretnék most hosszan belemenni, a blogomban ezt megírtam egy sorozat keretén belül. Hívhatjuk megvilágosodásnak, vagy ama harmadik szemnek (ne röhögj!) nekem nincs semmi más a fogalomtáramban, amivel ezt a folyamatot, állapotot jellemezni tudnám, s előrebocsátanám, hogy eme folyamatok eredményeképpen nem fölétek kerültem, épp ellenkezőleg, alázatot kellett tanulnom az élet minden területén. Kérni, megköszönni, jósszívvel adni, lélekkel, Isten által életre keltett lélekkel gondolkozni, Istentől nyert értékrend alapján. Aztán ez szépen befordult egy skizofrén állapotba. Mivel arra számítottam, ha már Isten és megfogtam a lábát, akkor nem az lesz az első dolga, hogy szájba rúg.

1Pt 4,17
Mert itt az ideje, hogy elkezdődjék az ítélet az Istennek házán: ha pedig először mi rajtunkkezdődik, mi lesz azoknak a végök, a kik nem engedelmeskednek az Isten evangyéliomának?

Tudatlan felvilágosodott elmém ezt a kegyelmi állapotot úgy élte meg, hogy oké, ha az az ajándék, hogy keményen megszívat, ahol csak lehet, akkor nekem nincs más dolgom, mint a testi élvezetek maximális akármije, kiélése. Tényleg nem sajnáltam magamtól semmit.
Isten szerencsére hűséges, ahogy jellemzi magát, ennek ellenére nem hagyott el. De azért a büntetés sem maradt el. Az lett volna a dolgom, hogy hirdessem az igazságot, a kegyelmet, az elkövetkező új világot, amikor is a hazugságra épült alapok megrogynak. Ismertem én ezt már rég, de ahhoz elég tüzes, türelmetlen vagyok, hogy ha nem most és azonnal, akkor hagyjál békén.

Szóval Isten nemrég közbelépett. Biztos ismered a szót, hogy tudattágítás. Bevallom őszintén, hogy Istennek nincs egyszerű dolga velem, igen makacs vagyok, ennek érdekében rám szabadított három napra néhány démont. Micsoda hülyeség mi? Guga biztos sokat ivott.
Én is próbáltam besorolni a dolgokat valahová. Nem találtam tájékozódási pontokat, nekem az a kitalált valóság, amit nap, mint nap táplálnak, az sokkal hamarabb leomlott. Isten rengeteg információt megmutatott, hogy valójában mivel állok szemben, hogy szedjem össze magam. Szükség volt a teljes összeomlásra, hogy újra felálljak, s immár úgy, mint egy harcos. Szellemileg megerősödve, frissen, leporolva, megkeményedve, erős hittel.
Arra, hogy pontosan mi történt nem térnék ki, leírhatatlan. Utána napokig zavarban voltam, az emberek körülöttem olyanok voltak, mint tyúkok a tyúkudvarban. Az a szint, amit képviseltek, nem több mint azoké, akik a pusztulásra várnak, s néhány nap választja el őket attól, hogy leomoljon a szemük előtt az egész kitalált világból az első kártyalap.

Innentől viszont jól figyelj, és mentsd el, amit most írok, nyomtasd ki, ha teheted, mert segítségedre lesz, amikor már nem segíthetek. Adok nagyon sok nyomot, amin elindulhatsz, évek óta játékban vagyok. Adok információt, hogy pontosan mi következik rád, látni fogod te magad is, hamarosan nem röhögni fogsz rajtam, hanem gyorsan visszakeresel, hogy mit írt ez a hülye, mert, amit írok, amiről írok az lesz a valóság.

Sőt, kicsit beelőznék, mert volt a nejemmel egy fontos beszélgetés, amikor is felhívta rá a figyelmemet, hogy nekem nincs más dolgom, mint, amit Istentől nyertem, az a kicsi igazság, ami rész szerint engem illet. Hirdessek Evangéliumot, Isten sem szeretne mást, ne fáradjak azzal, hogy kiabálok, hé emberek baj van, dől a fa! Mert nem akarják észrevenni, az agy mindig olyan, hogy ne változzon semmi. Én meg a sejtjeimben érzem már most az apokaliptikus folyamatot, amit a jelenések könyve vázol. Bárkinek felfedem akár egyetlen részletét, sikítva tartja a kezét az arca elé, hogy tudok róla, de nem most, most ez nem történhet meg, lehetetlen, biztos jóval messzebb van.

Láttad a Titanic c. filmet? A végén visszamegy egy csónakkal egy tengerész, de az is hogy, legszívesebben a vízbe lökték volna, hogy már inkább ne menjen vissza, mi már megmenekültünk, és ez ne változzon meg, ne kockáztassunk másokért.
A tengerész tölcsért formált, üvöltött torka szakadtából, hahó, hahó, van még életben valaki? Él még valaki? S csak a fagyos tengerben a víz felszínén deresedő arcú hullákat mutatták.
Míg végre a lány lassú kínnal feleszmélt, és megfújta a sípot.
Ezért vagyok itt, azért üvöltözök, én is ugyanezt kérdem, van még életben valaki, akar még valaki élni?

S, akkor most jöjjön, hogy mi fog jönni. Nem csak a görögök mennek csődbe, más európai országok is. Mit jelent ez? Azt, hogy a lábad alatt beszakad a jég, és nyakig elsüllyedsz, nem csak te, mindenki. Mi történik, amikor mindenki egyszerre zuhan a jeges vízbe, s az eddigi szilárdnak hitt talaj eltűnik a lábad alól? A melletted kapálódzó nem tud úszni, a hajadba kapaszkodik, mert már te vagy számára a kiút, ha kell kimarja a szemedet a helyéből, hogy a víz felett maradjon, elszabadul a káosz és az őrület. De ne hidd, hogy ez a véletlen műve, ezt jó előre megtervezték, ember sem tudná végiggondolni, hogy mikor, én pontosan tisztában vagyok vele, hogy kik és hol, és mikor, de ez a te számodra lényegtelen. Mert, amikor elszabadul a pokol, akkor nem lesz időd gondolkozni ezen.

Nézd meg ezt a két filmet, s nem lesz számodra kérdés, hogy az, amiről beszélek nem légből kapott, itt szakemberek nyilatkoznak. Ráadásul ezen a ponton túl vagyunk, ki lehet jelenteni, hogy Görögország csődbe jutott.

http://www.youtube.com/watch?v=nXJytxGDIiw&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=E1w6edjD-Q0&feature=player_embedded#!

Mi történik, ha egy nagybank azt mondja csődbe jutottam, és closed? Minden betétes megtakarítása elporlad, s más banok is csődbe jutnak. Villámgyorsan fog történni, de tartsd szem előtt, hogy nem a véletlen műve.

Idézet következik, a google a segítségedre lesz:

„Ezt a gyűlöletet még fokozni fogják a gazdasági válságok kihatásai, mely válságok le fogják állítani a tőzsdei forgalmat és meg fogják bénítani az ipart. A számunkra hozzáférhető összes titkos földalatti eszközökkel és az arany segítségével, amely teljes egészében a mi kezünkben van, egyetemes gazdasági válságot fogunk előidézni, s ennek során egész munkástömegeket fogunk kidobni az utcára egyidejűleg Európa valamennyi országában. Ezek a tömegek égni fognak a vágytól, hogy vérét ontsák azoknak, akikre tudatlanságuk együgyűségében kezdettől fogva irigykedtek s akiknek vagyonát akkor majd magukhoz tudják ragadni. „

Lépjünk egy nagyot, mert tekintsük úgy, hogy ez a szeműnk előtt zajlott, szándékosan csinálták velünk. De magadban is helyrerakhatod, mint a Brian élete c. filmben, hogy mit adtak nekünk a rómaiak? Mit adott nekünk az Európai unió? Amikor szavazni kellett, mindenki masírozott és vastagon fogott a tolla az X mellett, hogy igen. Mára már mindenkinek sikerült átértékelnie magában, hogy valami nem stimmel. Sorra jönnek az EU-s szabályok, melynek nyomán a valaha önellátó országunk arra kényszerül, hogy leállítsa a termelést minden téren és helyette piac leszünk. Rabszolgaként dolgozunk nekik a létminimum alatt és vásároljuk kétpofára a hulladékot, amit ide dózerolnak. Ma vettem citromot a boltban, a nejem főzte a teát, aztán elképedve odahívott, hogy apa ezt nézd, a citromnak nincs magja! (Monsato szerint a világ, keress rá). Hogy lehet, hogy a fokhagyma akkora, mint egy ló, és nincs gyökere? Meg sok más kérdés, ami felvetül az emberben. Miért kell nekünk almát, szilvát, cukrot, burgonyát, paradicsomot, vöröshagymát importálni? Az uniós tagságunk előtt minden megtermeltünk magunknak, miattuk nem csak, hogy ezernyi munkahely szűnt meg, ami nekünk magyaroknak a saját megtermelt árunk által adott munkát, de még arra is rávettek bennünket, hogy 10 ember álljon sorban a multinál azért a munkáért, amiből a csekkeket sem tudja befizetni. Na kérem alássan, most lehet tapsikolni az uniónak, amikor éppen hullik össze minden alapja és nálunk is napokon belül azt fogod látni, ami a görögöknél van, de a média nagy kegyesen elhallgatja. Nincs közlekedés, leállt az okatatás, az egészségügy, a boltok zárva, nem járnak be dolgozni, gyakorlatilag semmi értelme az életüknek, a közszféra nem kap fizetést, csak a rendőrök és a katonaság, hogy legalább azok valamilyen szintű rendet fenntartsanak.

Na de akkor vegyük úgy, hogy Orbán Viktor Brüsszelből hazaüzent elbocsátó szép üzenete csak egy álca, és benne van a játékban. Lehet hinni benne, hogy Magyarországnak ebben nem lesz része, és mi leszünk a gyorsnaszád 4 éven belül. Meg távol tartjuk magunkat a rengés epicentrumától.
Megsúgom, nem így fog történni, nekem van egy másik forgatókönyvem, ami valós alapokon nyugszik, én nem vagyok politikus, nem áll érdekemben hazudni, vagy nyugtatgatni, hogy ne törjön ki a pánik.

Ez bizony mindjárt itt lesz, a bankok itt is be fognak csődölni, mert a látszattal ellentétben a terv nem az, hogy helyrehozzák.
Címszavakban leírom, a többit képzeld hozzá a saját magad által megélt valóságban, s környezetben. Bankok itt is csődbe mennek, mindegyik, kivétel nélkül, a jég beszakad és nem lesz időd gondolkodni. Lesz egy olyan nap, amelyik semmilyen téren nem hasonlít az előző naphoz. Szeretnéd, visszakívánod, s foggal, körömmel ragaszkodsz az előző naphoz. Tudod mi az a hiperinfláció? Én nem vagyok gazdasági szakember, de nagyapám megélte, s elmesélte. Az emberek kiszórták a pénzüket az ablakon az utcára. Láttál már ilyet? Mindjárt látni fogod, hogy a pénz valójában mit ér. Egyik nap a benzin 400 Forint, másnap reggel már 4000 Forint, de aznap délután hirtelen 40000 Forint lesz, és rövid időn belül nyomonkövethetetlen, mert nem lesz idő sem pénzt nyomtatni, amivel az áruk valódi értékét pénzben ki lehet fizetni.
Hogyan kerülhet egy liter benzin 4 millió Forintba reggel, s délben már 40 millió? Ezt emberi ésszel nem lehet követni. Nagyapám ugyanezt mesélte el nekem, csak a benzin helyett tojást mondott, 10db tojásról beszélt, az 1930-as válság, a történelem ismétli önmagát.

Ezen is lépjük túl, és elemezzük, hogy mi történhet? A nagyvárosokban létminimumon tengődő, de tudod mit, legyünk kárörvendőek, vegyük előbb a gazdag embereket, akiken mindenki elverné a port szíve szerint a társadalmi egyenlőtlenségek miatt. Szóval vegyünk egy gazdag, vagy nagyon gazdag embert, akinek sok pénze van a bankban.
Van vagy nincs? Van, de inkább nincs. Amikor a bankok csődöt mondanak, akkor nem fogadnak ügyfeleket, és a megvadult, kétségbeesett tömeg botokkal veri be a kirakatokat. Argentína, háromszoros állami csőd és sorozatos bankcsődök után már mesélhetne, amikor mindenki elveszítette nem csak a megtakarítását, hanem a fejét is, és ahelyett, hogy megkapta volna a pénzét a bankoktól, megverték a rendőrök, véresre verték, elhurcolták, letartóztatták. Érdekes, hogy a rendőrökre minden ilyen helyzetben gondosan félreteszik az apanázst.
Gazdag emberekről ennyit, hirtelen az alacsony ingerküszöbükkel együtt a padlón találják magukat. Azok, akik hosszú évek óta nélkülöznek, s már hozzászoktak, hogy a délelőttöt nem a szoliban indítják, hanem megszámolják az aprót, osztanak szoroznak, hogy talán kenyér és tej még kijön, azt a három csekket majd akkor, ha valami bejön. Természetesen nem jön be semmi, hiába reménykedik benne. A szolgáltató sem Jézus tanítványa, könyörtelenül kikapcsolja az áramot, a gázt és a vizet. A visszakapcsolás is pénzbe kerül, ez az egész nagyon jól ki lett találva a centralizált világgal, önellátás helyett kiszolgáltatottá váltál, s a szolgáltatók, kényükre, kedvükre vonják meg a szádtól a falatot.
Igen, jól érzed belül, hogy valami nem stimmel, ez az egész rendszer egy gyilkos, és emberellenes rendszer, holott megtehetnénk az ellenkezőjét is.

Mit csinál egy tömeg, amelyiknek nincsenek tartalékai 3 nap éhezés után? Gondolom te is sejted, hogy nem fogja beérni egy Orbánviktori nyilatkozattal, hogy urai vagyunk a helyzetnek. Akkor fognak rájönni, hogy valójában mi történt.
Ismét idézek abból a bizonyosból, amit a google segítségével te magad is megtalálhatsz, de ezt a rendszert úgy alkották meg, hogy bár magyar vagy a saját hazádban, őket nem említheted. Nem furcsa? A törvény bünteti, még azt is ha megkérdőjelezed. Erre mondják azt, hogy muhahaha, jól kibabráltak veled ember, nézzél már magadra, se identitásod, se erkölcsöd, mindened, ami van, az egy hitvány, értéktelen vacak, amit beléd diktáltak, beteg a lelked, az elméd, és a tested is, mert állandóan csak panaszkodsz. Na mindegy, ezt figyeld:

„Ha bezárul az ő köre, Európa minden állama be lesz zárva gyűrűi közé, mint egy hatalmas satuba. Napjaink alkotmányos berendezéseinek mérlegserpényői hamarosan le fognak szakadni, mert mi úgy rendeztük be azokat, hogy némileg nélkülözzék a pontos egyensúlyt, hogy így szüntelenül kilengjenek, amíg el nem koptatják forgáspontjaikat. A gójok azt hiszik, hogy elég erősen összeforrasztották őket, és minduntalan azt várják, hogy majd csak egyensúlyba kerülnek a mérlegserpenyők. A forgáspontokat azonban - azaz a királyokat a maguk trónjain - akadályozzák képviselőik, akik bolondot űznek belőlük, megzavarodva saját ellenőrizhetetlen és felelőtlen hatalmuktól.
Hogy a hatalomra törőket a hatalommal való visszaélésre ösztökéljük, ellentétbe hoztuk egymással az összes erőket, ily módon elnyomva a függetlenség elérésére irányuló liberális törekvéseiket. Evégett bátorítottunk mindenféle vállalkozást, felfegyvereztünk minden pártot, céltáblául állítottuk oda az uralkodói hatalmat mindenfajta ambíció számára. Az államokból gladiátori arénákat csináltunk, ahol megzavarodottak hadai vetekednek egymással... Már nem kell sok, és egyetemes lesz a zűrzavar és csőd... Kimeríthetetlen fecsegők szócsatákká változtatták a parlament és a kormánytestületek üléseit. Arcátlan újságírók és gátlástalan röpiratszerzők naponként ütnek rajta a kormánytisztviselőkön. Végül is a hatalommal való visszaélések fogják elvégezni az utolsó simítást abban, hogy minden állami berendezkedés megérlelődjék saját megbuktatására és az őrjöngő tömeg csapásai alatt minden a levegőbe fog repülni. A szegénység hatásosabban kényszeríti az embereket nehéz munkára, mint ahogy a rabszolgaság és szolgaság valaha is tette. Milyen világosan jut kifejezésre a gójok tisztán állati értelmének fejletlen gondolkozási képessége abban a tényben, hogy kölcsönöket vettek fel nálunk kamatra és sohasem gondolták meg, hogy ugyanezt a pénzt, sőt még annak kamatait is csak elő kell majd teremteniük saját államuk zsebéből ahhoz, hogy kifizethessenek minket. Mi lett volna egyszerűbb, mint hogy saját népüktől vegyék el azt a pénzt, amelyre szükségük volt?
De éppen ez bizonyítja fölényes elménk géniuszát, hogy az államkölcsönök ügyét olyan színben tudtuk feltüntetni előttük, hogy azokat még előnyösnek is tartották maguk számára. Mindegyikük a saját maga számlájára ássa alá a tekintély utolsó maradványait, igyekszik megdönteni minden fennálló rendet. Ezek a törekvések nyugtalanságot idéznek elő minden államban; az államok nyugalomra intenek, készek meghozni minden áldozatot a béke érdekében; mi azonban nem fogunk nekik békét adni, amíg nyíltan és alázatosan el nem ismerik az államok feletti szuperkormányunkat.
Az emberek nagy garral hangoztatták annak szükségességét, hogy a szocializmus kérdését nemzetközi egyezménnyel rendezzék. Azzal, hogy pártokra szakadtak, a kezünkbe adták magukat, a pártharcokhoz ugyanis pénz kell, és a pénz a mi kezünkben van. Okunk lehetne attól tartani, hogy a gój uralkodók "világosan látó" hatalma egyesül a gój tömegek vak erejével, de minden ilyen lehetőség ellen megtettük az összes szükséges intézkedést: kölcsönös terror formájában gátat emeltünk a két erő között. Ily módon a nép vak ereje továbbra is a mi támaszunk és mi, csakis mi fogunk neki vezetőt adni és fogjuk - természetesen - arra az útra irányítani, amely célunkhoz vezet”

Vonatkoztassunk el az imént olvasottaktól, amik ugyan térben és időben elég távol állnak egymástól, de amint elég időtlen gondolatok, úgy látod a szemeid előtt megvalósulni.
Valamikor az 1700-as években keletkezett, még is azt az érzetet kelti, hogy tegnap volt, ma meglesz, a holnapi nap pedig baljós, és ha lehet inkább nem kérek belőle.

Térjünk vissza a tartalék nélküli megvadult tömegre, amelyik már nem hisz a politikának, átnéz az összes politikuson, rájön, hogy nem mások, mint parasztok a sakktáblán. Nem igazi kormány, az igazi döntéseket nem ők hozzák, hiába megyünk el hazafias okokból választani, teljesen mindegy melyiket válasszuk, mert a bábos a háttérben jót röhög. Nem tetszik a rendszer? Nem kell az MDF? Jó, legyen, tessék helyette MSZ vagy Fidesz, vagy tök mindegy, hogy minek nevezik magukat ezek a szerencsétlen, és kiszolgáltatott jószágok. Csak parasztok, akik felfogják a politikai ütéseket, a nép kitombolhatja magát, de a valóságot sohasem láthatja. Kivéve most, most, új, akció, éljen a lehetőséggel, ne hagyja ki, jár önnek, még ma vegye igénybe, ne késlekedjen, ha mindjárt kettőt rendel, akkor kap hozzá ajándékba útravalót gugától.

Egy erkölcstelen és beteg, embertelen, és minden szempontból káros rendszer kiszolgálója vagy. Te magad hagyod, hogy ez történjen veled, te magad mész be minden reggel dolgozni azért a picike, pislákoló gyertyafényért, pedig senki sem kényszerített soha. Senki nem vert bottal, hogy menj be oda és légy mogorva másokkal, mert gyűlölöd a munkád, és tele vagy gondokkal. Szabad és erős ember vagy, a döntéseket te magad hozod, ezeket a döntéseket te magad hoztad meg. Minden, ami vezérel az a félelem.
Láttam egy filmet, természetfilm, bivalycsordát követtek az oroszlánok, kinéztek egy kisbivalyt, s amikor alkalmasnak látták letámadták. A bivalycsorda megrémült az oroszlánok láttán és porzott nyomukban a föld, megiramodtak, dübörgött a föld. A kisbivaly anyja egyszer csak megfordult, nézte, ahogy nekiesnek a fiának. Marcangolják fogaikkal, körmeikkel a húsát, valami megszólalt benne, elég határozatlan volt, de visszafordult. Többi bivaly is kíváncsi lett, megálltak, lassan araszoltak a nyomába. Az anya látva, hogy egyre több bivaly követi, felismerte, hogy többen vannak, mint az oroszlánok, erősebbek. Nekik támadt, aztán látva a többi bivaly is ugyanezt tette. A kisbivaly megmenekült, biztos emlékezni fog rá egész életében, hogy mit tett érte a csorda, talán beépül az ösztöneibe.
Az oroszlánok kétségbeesetten menekültek.

Lehet nem a legjobb példa volt, mert a természet szakrális rendje arra épül, hogy az erősebb kutya.
De valamit szeretnék mondani, te védtelen leszel, a tömeg nem fog a segítségedre sietni, sőt a rendszer úgy van kitalálva, hogy kell egy megmentő. Hamarosan meg fog jelenni, amikor már akkora lesz a káosz, hogy nem bírod elviselni, akkor a semmiből fog előbukkanni, és hirtelen rendet tesz, te pedig fellélegzel, hogy végre. Az egész krízist és káoszt ők okozták neked, te pedig minden jogodat és értékedet oda fogod nekik dobni, hogy tessék, vegyétek el tőlem, csak ennek vessetek véget. Emlékszel még az EU szavazásra? Ha ma kellene szavaznod?

Az ő neve az Antikrisztus lesz, épp ma hajnalban forgolódásom közepette gondolkodtam rajta, hogy pontosan mit jelenthet az Antikrisztus? Egyszerű, pontosan az ellentéte. Jézus mit mond magáról? Én vagyok az élet, az igazság. Akkor az Antikrisztus a halál és a hazugság.
De lépjünk még egy szintet, emeljük a tétet, guga mondjon még nagyobb hülyeséget, ha már elment az eszem, akkor legyen kövér.

Hírekben néha hallhatjátok, olvashatjátok, hogy bálnák, delfinek eltévednek, partra vetődnek. Madárcsoportok eltévednek és kritikus esetben tömegesen elhullnak. Az állatok a föld mágneses mezeje alapján tájékozódnak. Ha gyengül, vagy fokozottan gyengül a föld mágneses tere, mert teszem azt a föld közelít a galaktikus egyenlítőhöz, akkor ez történik. A föld történetében volt már ilyen, keress rá (rakjad bele a google-ba, hogy maya naptár). Szóval a mayák jegyezték fel, hogy velük mi történt, amikor pólusváltás volt a földön.
Nagyjából 3 nap vakság, egyetlen ember sem látott semmit, megvakultak arra az időre. Ez fog történni most is, ezért szólok előre, hogy hahó, van még életben valaki? Van, aki érti? Meg fogsz küzdeni a saját démonaiddal abban az időben.
Tegyük fel, hogy úton vagy, autót vezetsz, és lassan elmegy a látásod. Vagy légy akárhol, egyszer csak azt hallod, hogy mindenki zavarodottan kiabál, hogy mi történt? Nem látok semmit. Én sem. Erről nem szeretnék többet elmondani, mert van fantáziája mindenkinek. Csak gyanítom, hogy maga az elragadtatás ebben a három napban fog megtörténni, s amikor a föld mágneses mezeje rendeződni fog, a pólusok helyet cserélnek, s mindenki újra látni fog, akkor sok lesz a halott ember, hatalmas a káosz, s megjelenik az, aki Isten fiának fogja beállítani magát. Hatalmas csodákat tesz, tényleg azt fogod érezni, hogy basszus, ez nem ugyanaz a nap, ami tegnap volt. Amit eddig spirituális világnak, misztériumnak fogtál fel, az megvalósul a saját szemeid előtt.
Ahhoz, hogy pontosan megértsd kivel állsz szemben, ajánlok két filmet megnézésre:

http://www.youtube.com/watch?v=R2RO1aGXoPs&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/user/PirosPirulaProjekt

Mindkét filmben maga az Antikrisztus üzen magáról, az első film aránylag mostani, a vodás reklám nyár elejéről. Élvezd ki a nyarat, aztán mikor felmutatja a jelet, s a piros trónon megfordul, megmutatja magát, akkor tőle jobbra ott egy lobjaitól megszabadult fa.

A nejem azt mondta, hogy nekem nem ez a dolgom, hogy ezekről beszéljek, nekem azt az üzenetet kell továbbadni, amit Isten üzen nektek. Nemrég kaptam Erdélyből egy levelet, amire a magam módján válaszoltam is. A lényeget összefoglaltam benne, így most azt csak beillesztem ide, magamtól idézek:

Üdv! Enyém a megtiszteltetés, hogy megkerestél, szívesen megosztom veled. Bár azt tudnod kell, hogy én 1998 óta raktározom el a puzzle darabokat, ezért azt javaslom, hogy a rádzúdított információkból válassz magadnak egy szimpatikus szálat, ragadd meg, szánj rá időt, mert az most mindennél fontosabb és nyomozz utána az interneten. Bőséges információ van mindenből, csak az emberek 99%-a vak és nem is akar tudni róla, szeretne megmaradni a mátrix fogságában (képletesen szólva).
Hamis biztonságtudat.

Az első, ami az élen jár, mert nekem ez a dolgom, szabad vagy, ezt nem én mondom, hanem maga Jézus, és most nem szeretnélek szeretetblablával ostromolni, mert annál szánalmasabb nem létezik. Elmondom gyorstalpaló módon az evangélium lényegét. Maga a bűnbeesés nem egy cselekedet, hanem egy tünet. Ha orvoshoz megyek, az diagnosztizál, felismeri a vírust a testemben a tünetek alapján. Azért reszketek, s vagyok lázas, meg tüsszögök és folyik az orrom, mert egy vírus munkálkodik a testemben. Ő a vírust célozza meg, mert a tünetek automatikusan megszűnnek.
A Sátán fájdalmat akart okozni Istennek. Őt nem tudta megtámadni, ezért azt bántotta, akit Isten szeretett. Isten azt mondta ne egyél a jó és rossz tudásának a fájáról, mert meghalsz. Hülyeség az almafa, nem alma volt, és nem is testileg haltak meg. Isten szava élet, teremtő erő. A lelkük Isten szava által volt élő igaz és bűntelen lélek. Nem volt benne semmi más, csak tisztán Isten szava. A sátán becsapta évát, s megkérdőjelezte Isten szavát, elég furmányosan, érdemes elolvasni a bűnbeesést.
Nem Ádámmal próbálkozott, mert Ádám közvetlenül beszélt Istennel. Éva pedig Ádámmal, Isten nem beszélt Évával.
Ha befogadod a sátán szavát, automatikusan kidobod Isten szavát. Az életet dobod el magadtól, és onnantól nem az igazság lakozik a lelkedben, hanem a hazugság, ami maga a bűn. A bűn nem más, mint Isten szavával szembeni bizalmatlanság. De nem az embert vádolta Isten, s nem is tőle várta a megoldást.
Jézus eltörölte az egész emberiség bűnét, hosszan mesélhetnék az evangéliumról, s írásban eléggé le van korlátozva az ember. Senkinek nincs a földön bűne Isten szerint. Az ő szemében minden egyes ember igaz és bűntelen, mert tart még a kegyelmi állapot, de napok múlva bezáródik és elszabadul a jelenések könyve. Hogy mennyire nem vicc, minbdjárt megérted.

Jézus mikor elment azt mondta nem hagylak titeket egyedül, elküldöm nektek a vigasztalót, a szentlelket. Aki hisz Isten igazságában, elfogadja, hogy Jézus véráldozata alapján bűntelen ember, az kapja meg a szentlelket. Jézus hamarosan visszajön a levegőbe, s nem visz el semmi mást, csak a kiárasztott szentlelket. Az igazak elváltoznak, a testük elváltozik mennyei testté és megtörténik az elragadtatás. A levegő ura, a sátán pedig kiűzetik a földre, megjelenik a maga valójában, és istenként fogja mutogatni magát. Ha valaki nem részesült az elragadtatásban, az itt marad, és ugyan van egy másodlagos menekülési útvonal, de elég fájdalmas. A sátán maga okozta a krízist, az emberiség történelmében minden alkalommal ő okozta, s egyben ő kínálta a megoldást is. Most is így lesz, a föld elszegényedett, most pedig megfenyegette a bankárokat, hogy vadászidény lesz rájuk, a pénzüket pedig szétosztja az emberek között, egyszeriben megold minden problémát, persze, hogy sokan követni fogják. A készpénz alapú társadalom megszűnik és felváltja a helyét az elektronikus kereskedelem, a chip, ami a kézfejen lesz, nem is kell beültetni, egy pici wifis fólia, ami képes leolvasni az agyhullámokat. 1984 nem vicc, hanem valóság.
Aki nem veszi fel a sátán bélyegét, az megmenekül a pokoltól. Nem jézus véráldozata által ingyen üdvözül, hanem a saját véráldozata által, de legalább nem követi a sátánt a végén.

A sátán 7 évig fog uralkodni, 3.5 év béke, mint még sohasem volt, majd 3.5 év atomháború, amiről Jézus azt mondta, hogy kő kövön nem marad. Utána visszajövünk, és mindent helyreállítunk, ahogy a teremtéskor volt a föld.

Jelenések könyve 13. rész

16. Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
17. És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.
18. Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.

És, akkor most nyisd ki a füled meg az elméd, ülj le nyugalomban, s nézd végig ezt a 11 részes filmet. Első látásra vicc, sőt, akár el is röhögheted magad. De már erre sincs idő, a trónt figyeld, ahogy beül a trónra és felmutatja a jelet, mellette egy kopasz fa áll, amin nincsen lomb.

http://www.youtube.com/user/PirosPirulaProjekt

Nézd végig a filmet, utána folytatjuk, már ha látod értelmét.

Ebben a filmben is maga a Sátán üzen, természetesen embereket felhasználva készült, de a mondanivaló a lényeg, ahogy a vodás reklámban is.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R2RO1aGXoPs

S akkor most rádzúdítok egy csomó képtelennél képtelenebb információt.

A boltban kapható sóval szándékosan mérgeznek bennünket, 18-20% a nacl benne a többi kálisó és egyéb más mérgek.
Az ivóvízzel és a fogkrémmel is mérgeznek bennünket, fluor van benne, olvass utána, hogy mi a fluor hatása.
Az égen láthatod a saját szemeddel, hogy permeteznek bennünket, chemtrail, vegyi csíkok, mérgeznek bennünket, ennek is olvass utána, a youtube tele van infókkal.
A haarp mond neked valamit?
Szándékos népirtás zajlik, és észre sem vesszük.
Az usa napokon belül kirobbantja a 3. világháborút. Folyamatosan sulykolják, hogy iráni terroristákat füleltek le, iránnak atomfegyvere van, stb. Egyre több hírek jön le. Valószínűleg Izrael saját maga fog egy kisebb atomot robbantani a saját területén, vagy a palesztinokén, két legyet egy csapásra. Akkor már nyíltan mondhatják, hogy na ugye mi megmondtuk, s akkor mehet a válaszcsapás.

Rengeteg dologról tudnék mesélni, nincs időnk, fogj bele, járj utána.

Akár itt is:

ébresztőfilm
obama átverés, két nagyon olyan film, ami után kiszalad belőled a lélek.

http://www.youtube.com/user/PirosPirula

Gugát hallottátok Istenről, legyetek erősek, legyetek igazak és Szentek, keressétek azt, hogy miként lehettek szerények, lelkileg szebbek, és hogyan segíthettek.
Az, hogy ki voltam lényegtelen, csak egy nick, guga, nem más mint gügyögés, vagy gágogás. A lényeg az, hogy ki leszek. Hernyó voltam, báb leszek, s a lepke a végén szárnyra kap.
Nem azért jöttem erre a világra, hogy valamit akarjak. Tanulni jöttem és Hórusz szeme által látni. Isten milliárdnyi darabra robbantotta szét magát. Nyisd ki a harmadik szemed, láss!

A világ nem az, aminek mutatja magát.
Nem kell hazudnod senkinek, magadnak sem.
Nem kell bántanod senkit, erre senki sem kötelez.
Ha belül azt érzed, hogy a döntéseddel egy másik embert nehéz helyzetbe hozol, végül az a hullám, amit elindítottál, visszaér hozzád. De mivel nem ugyanattól az embertől kapod, semmit sem fogsz érteni belőle.

Ez az utolsó írásom volt, ha valaki még hallja, ahogy üvöltök, akkor keressen meg mailban.
Mit lehet mondani egy süllyedő hajón?
Isten legyen veled!

In lak’ech! (Én egy másik Te vagyok)

Hja, majdnem elfelejtettem, a legfontosabb. Ha teljes képtelenség számodra, amit leírtam, és az egód azt diktálja, hogy na guga elmész az anyádba, akkor kérlek egyet jegyezz meg, mert akár még ez is segíthet. Amíg van időd, az értékeidet fektesd aranyba (google, befektetési arany), tartalékolj sok élelmiszert. Rizs, száraztészta, burgonya, hagyma, fokhagyma, zsír. Ha van barátod, erősítsd meg vele a szövetséget. Ha nincs, akkor szerezz.
Ha van kit szeretned, akkor szeresd, ha nincs, akkor sürgősen tanuld meg, mert ezt egyedül nem lehet túlélni. De mindennél fontosabb, ha taszít az a szó, hogy Isten, akkor csak az igazságot keresd, legyél kíváncsi, legyenek kérdéseid, légy éber, figyelj, éld túl.

Mit hagyhatnék még hátra nektek?
Szerintem mindent elmondtam, csak nekem is nehéz, mert zavarban vagyok.
Próbálom elhinni, hogy mindez nem igaz.
Nem szeretném, ha hozzászólnátok, remélem megértitek, ez nem az a helyzet, amit csak úgy meg lehet beszélni. Vegyük úgy, hogy, amit leírtam, az tény, de mindjárt látod magad, és vissza fogsz jönni, és újra elolvasod. Később már elfogadod, hogy miért nincs kedvem ezer ágra szedni, és szétszéledni a végeláthatatlan és szövevényes locsogások közepette, ami egyre több kérdést vet fel.

A filmnek vége, nem a világnak, a tengerész megtette, ami tőle telhető, ordítok, hahó, életben van még valaki? Fújd meg a sípod!

Van értelme annak, amit mondtam?
Lehet, hogy nincs.
Ez egy olyan terület, ahol az allegorikus költészetet a metafizikai bizonyosság misztikussága hatja át.
Ami nem különbözik attól az elméleti fizikától, ahol az elmélet csupán egy újabb kifejezés azokra a dolgokra, amelyeket nem akarunk elkerülhetetlennek elfogadni.

A szabadság, mint olyan akkor fog végleges testet ölteni, amikor már nem lesz kit sanyargatni, mindenki meghal, és a sanyargató tétlenül, zavarodottan néz körbe.

Vattafack?

Az email címem tudod.

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.