2024. április 14., vasárnap

Gyorskeresés

Bánki Folder 7. rész (az egyik szemem sír, a másik meg Matolcsy)

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Soha nem úgy fogok bele egy írásba, hogy előre tudom, miről szeretnék, improvizálok, nincs más lehetőségem, az elvégzett nyolc általánosom, ami állt hat elsőből, s két másodikból kényszerít.

A helyesírásom is gyenge lábakon áll, garancia erre az Ulpius könyvkiadó, ugyan nem személyesen Karinthy Márton lektorál, de vannak gondok. Amikor még aktívan írtam, rendszeresen kitolták az index címlapjára a posztjaimat, a Nolblogon is kaptam bőven főcímet. Ezekre nem vagyok büszke, már nem híressé szeretnék lenni, voltam, hatalmas blablabla. A média világa azt mutatja be, amit szeretne, hogy lássunk. 1.3 millió olvasóm volt a csúcsponton, a guga név nem a jeans-ról lett Magyarországon ismeretes. Önreklám off.

Beleestem abba a hibába, de inkább csapdába, és csábításba, hogy vonzott a hírnév. Szerettem volna. Amikor először léptem színpadra, az Gyulán volt, megdobáltak zöldségekkel, főleg paradicsom, faszom se tudja honnan vették elő, de nem díjazták. Nem adtam fel, másodjára is Gyulán léptem fel, szilárdan hittem benne, hogy engem az Isten is színpadra teremtett, akkor is nem dobáltak meg, csak kifütyültek. Pedig nagyon szép szám volt, a szövegét én írtam, de gitározni soha nem tudtam úgy, hogy bárki elhiggye rólam, hogy tudok gitározni.

A hírnevem odáig sodrott, hogy a bíróság elé álltam, előzetesben lehúztam két hónapot, majd 1.5 év börtön felfüggesztett, néztem a tettestársaimat, visszaeső bűnözők, letöltendő. Ha akkor abban a városban maradok, mikor szabadulnak, újra ők lesznek a barátaim. A következő alkalommal nekem sem kegyelmeznek, le kellett lépnem. Anyám, s apám elváltak rég, kallódtam nagynéninél, nagymamánál, albérletben, fekete bárány voltam, nem akart részesülni belőlem senki, amíg előzetesben voltam sem látogattak meg, hogy mi van veled fiam? Egyedül öcsém jött el a börtön falain kívülre Csigával, s bekiabáltak, azt meghallottam.

2000 Forinttal a zsebemben indultam el Budapestre, a városba, ahol soha nem éltem, de sikerült megélnem, 20 évet húztam le a fővárosban. Jó volt, de már nem hiányzik, valahányszor átlépem a határát meló miatt, alig várom, hogy visszajussak Bánkra a Jázmin utcába. Nem lehet összehasonlítani, el sem lehet mondani. Amikor Budapestről elköltözni vágytunk, s keresgéltünk, csupa VVV.

Jártunk Valkón, kinéztünk egy házat és a mellette levőből kitódult vagy 40 purdé, azonnal becsuktuk az ajtót, ilyen szomszédokat még egy liberális sem szeretne magának, s ez itt a szólásszabadság határa. Szilikatinca ebben a hónapban nyújtotta be a parlamentben, hogy kisebbségezni nyíltan nem lehet, mert 3 év börivel díjazzák. Kár, hogy sokat mutatkozik együtt a zsinagógában GYF-el, s OV-el.

Jártunk Verőcén két helyen, az egyik házat úgy hirdették, hogy 3 szoba, fürdőszoba, stb. Az volt a gond, hogy a nő feketében várt, meghalt a férje, vörösre sírta a szemét, a falak bévül még nem álltak, csak elképzelte, hogy hol lennének a szobák. Menekültünk, nem, és nincs szükségünk senki családi nyomorára, és el nem készült házára, amit késznek hirdet háromszoros áron.

Jártunk Vasadon, nem a tiéden, de rémeket láttam, akarom mondani fémeket.
Utaztunk homokban sok kilométert a kiszemelt házig, és ki sem szálltunk, hagyjuk, innen hogy fognak a gyerekek iskolába járni? Pedig szép hely volt, lovak, fenyves, hatalmas ház, közel 200 négyzetméter. Na itt zárult be a VVV. Jött a Bé, a nejem azt mondta, ha már elköltözünk Budapestről, akkor legyünk a családhoz közel, de csak is úgy, hogy az anyós ne tudjon papucsban átslattyogni. Ezt már én mondtam. Így esett a választásunk Bánkra, hiába szerettem volna tanyát, vagy tanyára költözni. Bánk engem is megfogott, de Bánkon jelen lenni meg kell tanulni. Érsekvadkert innen 10 kilométer, a nejem ott született, ott él a testvére, a szülei, Bánk meg szép hely. Kompromisszumot kötöttünk, én nem vagyok hajlandó emberek között élni, mert antiszociális vagyok, és tudom, hogy hamarosan mindenki túltesz rajtam. A nyaralóövezet, ahol élünk, nem lakik senki. Napi egy autó megy el a ház előtt, az is a mienk. A szomszédomról, akiről írtam, hogy elkükldtem a jóü büdös kurva anyjába, mert belelőtt a macskámba, igazából nem szomszéd. Ritkán vannak kint, lehet látni, ha füstöl a kéményük. Nyugdíjasok, talán nem is bánkiak, sosem tudakolództam felőlük.

Hja, ez mindig napirenden van, a nejem rendszeresen kibukik tőle. Ha egy új helybélivel ismerkedünk meg, aki idős, a demográfiai mutatót már átlépte, első kérdése, hogy ugye maguk nem bánkiak? Beülünk az autóba, és a nejem szentségel, hogy még is mi a lófaszt képzel, mit jelent az, hogy bánki? Semmit sem tudnak letenni azon kívül az asztalra, hogy itt születtek? Erről már beszéltem. Lecsitítom, hogy hagyd, már idős ember, neki ez fontos, vannak fiókok, neki csak kettő, az alapján rangsorol. Bánki születésű, vagy nem bánki, de már rég letettünk arról, hogy itt érvényesüljünk. Nem lehet, ennek egyszerű az oka, nem vagyunk kibaszott bánkiak. Ezt rendszeresen szóvá teszik. Viszont, vagyunk, s ezt olvassák. Ennyi? Vasaljátok ki!

Ettől függetlenül rengeteg jó dolog történik velünk, sokat nevetünk, én például rengeteget iszom, hogy el tudjam viselni őket. Itt vagy megőrülsz, vagy eleve őrült vagy és rákényszeríted őket, hogy páros lábbal leszarom, hogy mit gondoltok rólam. Ez van, elmúlt a Valentin nap, sokat tanultam, nem szeretnék megfelelni egyiknek sem, vagy úgy fogad el, ahogy vagyok, vagy sehogy. Két út van, melyiket válasszad? Ha egyiket sem az semmilyen választ sem ad.

2011 nyarán ülök a gép előtt, legális kábítószerek után kutattam, amik hatnak spirituálisan a pszichikumra. 10 év füvezés, bélyegezés, szpídezés, gombázás, és lsd után meguntam, hogy a törvény figyelő szeme bármikor lecsaphat rám. Látnok zsálya, kálmos gyökér, jósmenta, calea zacatechichi, JHW akármennyi, ami valójában mű marihuana. Rengeteg anyagot kipróbáltam, a postás becsöngetett és átadta. Bevonultam a bungiba kísérletezni. Közben lestem a filmeket, hogy ki milyen tudatmódosító szert próbált ki orvosi felügyelet mellett. Beléndek, ayahuasca, s egyszer csak oldalt egy film az ajánlóban. Ébresztőfilm. Lesokkoltam tőle, majd megint, az Obama átverés. Azt is végignéztem, s utána futottam be a lakásba, mondtam a nagyobbik fiamnak, hogy készülődni bazdmeg, ezek nem viccelnek. Benéztem a dátumot, elkapkodtam, de ami késik nem múlik, a Biblia igaz.

1998 óta tudok róla, hogy világkormány, s az embereket leredukálják 500 millióra, majd megchippelik, hogy kontrollálják, valamikor olvastam George Orwelltől az 1984-et, de nem vettem komolyan. Ismertem a fogalmat, hogy Antikrisztus, s hogy mire készül, de csak tőmondatokban. Nem érdekelt, Istennel voltam elfoglalva, és ő megengedte, hogy belenézzek a Sátán világába. Egy hónap sem kellett hozzá, és pánikrohamom volt, elmondhatatlan.

Az egyik awakening oldalon olvastam egy anya segítségkérő posztját, segítsetek a fiamon, mióta rájött, hogy valójában mi folyik itt, teljesen kikészült és nyugtatókon él, be sem jár a munkahelyére, valaki tud segíteni? Persze senki, az összefogás magasztos szó, de nem több annál, mindenki a fotelből forradalmár, eszet osztanak, ami nincs, s ha nem járnak sikerrel, másnap újra kiposztolja, hogy Magyarok fogjunk össze, mi van veletek?

Mi lenne bazdmeg? Morvai Hisztina anyukája Fekete Klára, ex Schwartz Klára, árulkodó név, a testvére Klárának Gyuri, aki éppen Soros, de ex Schwartz. A kígyó a saját farkába harapott, akármerre nézel őket látod, mi leszünk a saját magunk ellenségei. Engem a milla honlapjáról, a szólásszabadság jegyében 3 kérdés után tiltottak ki. Drábik oldalán is jártam, ott sem töltöttem el túl sok időt, mert minden kérdésemet azonnal törölték. Posta Imre is megfenyegetett, hogy ha folytatom, akkor azonnal kirak az oldalról. Bogár László szintén nem tűrte a kritikát, s ezek az emberek látszólag a jelenlegi rendszer ellenségei. Tiszta mátrix, nem véletlenül dobták be a filmet a köztudatba. Láttál már jobbikost kipában? Láttál már mszps-t kipában, nem kérdés, róluk mindenki tudja, meg az szdsz. Mutassak fideszes felsővezetőket? Köztársasági elnökeink az összes. De vegyük a médiát. Betelefonál a tyúk, hogy megkapirgálja a felszínt, és megvezetik. Next képkocka, hogy az ATV és a HÍRTV betelefonálóst vezetői a zsinagógában összeröhögnek, hogy ezek mekkora állatok. Vagy akartok képeket róla? Nem vagyok róka, nem az én dolgom, hogy pánikrohamot kapjál tőlük, én ezen már túl vagyok. Ezt úgy hívják, hogy felvásároljuk Magyarországot, azt hiszed vicceltek? Valamit tudsz ellene tenni? Szeretnél összefogni? Kivel? A fészbukon megosztott hülye hozzászólásaid csak előrelendíti a dolgok menetét, mert nem kelsz fel a fotelből, amíg a teszkóban van hatospack és akciós csirkefarhát. Ha meg sikerülne, ők maguk rohannak ki a Duna partjára disznólábat dugni, és már is a média kereszttüzében találod magad, hogy te tetted!!!

S, hogy mi a megoldás?

Jel 2,9
Tudom a te dolgaidat és nyomorúságodat és szegénységedet (de gazdag vagy), és azoknak káromkodását, a kik azt mondják, hogy ők zsidók, és nem azok, hanem a Sátán zsinagógája.

Istenhez kell, de inkább lehet fordulni, mert ha körbenézel és nem fel, akkor csak a mátrix van, jóéjszakát, felébredni nem kötelező, s ha úgy érzed, hogy ébredezel, akkor is ébresztettek, mert erről eddig semmit sem tudtál.

Bánkot hallottátok gugáról, erre majd visszaemlékeztek, de fel a fejjel, ebből egy szó sem igaz, csak fikció, író vagyok. Jogomban áll hallgatni, de ahhoz is, hogy a fantáziám szabadjára engedjem.

A hozzászólásokkal meg kár lenne elvenni az élét egy ilyen fasza kis posztnak, hogy én ugyan nem tettem volna ezt meg ezt, vagy jobban csináltam volna, vagy guga menj a picsába. Már rég ott vagyok, ha akartok gyertek utánam, ehhez nem kell komment :DDD

Ezt a filmet viszont nézzétek meg, tök gugás: [Papirock]

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.