2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Saját kép, szmájli és Tux-gyűjteményem. :)

Írta: | Kulcsszavak: szmájli

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Régen itt volt az azóta címlapra került írásom 1.0-ás verziója, ahhoz tartozik az első 56 hozzászólás. Itt mostantól szmájligyűjtemény lesz, meg persze egy-két kép, ami nekem megtetszik, meg a kihagyhatatlan (legalábbis számomra) Tuxok. A lista folyamatosan bővül, akár naponta többször is, mert amint találok egy jó szmájlit, vagy képet, azonnal bemásolom ide.
() ()
( ‘.’ )
(“)_(“)
A következő Mr. Csizmás remekműve, a fókacicaHozzászólások

(#1) geprombolo


geprombolo
senior tag

Ez az első próbálkozásom írás terén, ráadásul nemigen ismerem ezt a motort, ami meglátszik azon is, hogy képtelen vagyok bekezdéseket csinálni. Mindegy. Várok minden építő kritikát, kiegészítést, javaslatot, mindent szívesen fogadok. Ja, és a lista időnként bővülni fog, ahogy haladok előre a képek feltöltésével, mert ezer hsz átolvasása után szoktam felrakni az albumba a képeket és persze mindig akad új ember, akinek a képei eddig nem szerepeltek. Tulajdonképpen nem tudom, mit kell az első hsz-be írni, csak úgy írtam valamit, ami nem került bele a cikkbe. Remélem mindenki talál a kedvére való képeket az albumban. :K

cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!

(#2) Dany007


Dany007
veterán

Eszméletlen ez a gányolás dolog xD
Régen én is szerettem, de ahogy írtad főleg a szükség vitt rá.

Egyszer régen... Az első komolyabb lan-partyra készültem. Előzőnap winamp hallgatás közben leállt a gép... Majd aztán megint. Aztán megnéztem hány fokos is a procim...76 volt induláskor a biosban... Na mondom itt gánya van.

Szétkaptam a gagyi tescos gépet... Mondom sebaj, elveszik a gari, de ilyen állapotban nem fog kibírni egy 72 órás lanpartyt.
Meglepődve látom, hogy a 478-as CPU foglalat egyik sarkában hiányzik a rászorító műanyag bizgentyű. Jóformán lötyögött a hűtő a proci tetején. Naná, h 76 fokon indul.

Nem tudtam mit csinálni, valahogy össze kellett gányolni másnapra.
Fogtam egy tűt felforrósítottam és átszúrtam a megmaradt műanyag lefogató izé két szélét. Majd egy 1,5-2mm vastag kötöződróttal odakötöztem a hűtőt. Plusz még ha jól emlékszem valamivel az ellentétes oldalról oda is szorítottam, biztos ami biztos.
Ez után szerencsétlen tescos gép még 2 évig ment hibátlanul, amíg el nem adtam azt az alaplapot :)

/persze a lanparty is sikerült. 3 napi nonstop game és no alvás után már otthon ülök a kádban b.nőmmel, kábultan próbálok mosakodni... amikor egyszercsak megszólalok, hogy : "menjél előre Te, neked van fegyvered!". Na ez után mondta b.nőm, hogy takarodjak aludni :DD /

hja, meg egyszer gányoltam egy kis plusz hűtést a vga-mnak.

A 19 ezer Ft.-os házamnak az oldalába szereltem egy plusz 8cm-es hűtőt.
Szépen kivágtam egy kört a plexi oldallapból, pont a VGA-val egy vonalban. Majd a műanyag részeket hozzáolvasztottam a plexihez, és még colás dobozból kivágott levegő terelő lapokat is 'forrasztottam' hozzá. Hogy pont a VGA-ra menje minden friss levegő. :)
Ezzel kb -8-10fokot nyeretem :DD

[ Szerkesztve ]

(#3) Dany007


Dany007
veterán

[ups]

[ Szerkesztve ]

(#4) pee13


pee13
senior tag

Nem lehetett rossz meló ezeket összeszedni! :C

"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan

(#5) sgergi


sgergi
veterán

Nagyon szép munka, köszönet érte, megtaláltam magamat is. :D Jó ötlet volt.

(#6) Zefír válasza geprombolo (#1) üzenetére


Zefír
őstag

Szép estét kolléga!
100% respekt és azt hiszem a GSZK tagjai nevében is megköszönöm most, hogy így ösze foglaltad munkásságunkat.
Nem volt kis meló!!! :R :R :R

SOL neked is Gratula!!!! :R :R

(#7) geprombolo válasza Dany007 (#2) üzenetére


geprombolo
senior tag

Kép nincs a tecsós gépről? Ha nincs, ronts el egyet és szereld meg ugyanúgy, hogy lássuk, milyen volt.
A 19ezres házat megfúrni se lehetett semmiség, nekem biztos kiugrott volna a szívem, mert azt elrontani... :W :W :W . A lényeg az eredmény, ami nagyon jó lett, 10 fok az remek. Az gondolom még megvan, úgyhogy a képeket várjuk a topicban és előbb-utóbb azok is benne lesznek az albumban.
"menjél előre Te, neked van fegyvered!" Vajon mire gondolhattál? Hogy ő a nehézbombázó és viszi a két atomot Japán felé? :DDD Azért megnéztem volna, amikor elküld aludni, mert rájött, hogy tőled aznap este jóra úgyse számíthat...

cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!

(#8) yolan


yolan
őstag

:R
Várjuk a többit :))

“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles

(#9) Dany007 válasza geprombolo (#7) üzenetére


Dany007
veterán

Háhá :) Ja, a Tecsós gépről nincs már kép, már szerencsére semmi sincs benne...

A VGA-s gányolás muszájból volt. Egyszerűen annyira melegszik a 8800GTS környezete, hogy a házhoz csatlakozó fémpanel fémes színe az elmúlt 1,5-2 évben csont feketére változott. (tudom h a csont fehér)
Hát nemtom merjek-e képet csinálni róla? :D
Képzelj el egy szép házat... Ezt a házat.
Ahogy az oldal plexi lap a VGA magasságában forrasztó párkával ki van vágva egy kör alak.
És szintén forrasztóval bele van olvasztva egy 8cm-es sima fekete venti... Plusz belülről ilyen kis félköríves kólás doboz darab szintén forrasztóval hozzáolvasztva... Hááát az nagyon gáány :D
De ugye pont úgy van elhelyezve, hogy a venti szele a GTS ventilátor beömlő nyílása felé hajtsa a levegőt. Így a VGA most (kitisztítva) 45 fokos, terhelve is max 70.

(úh az nagyon meredek volt... Annyira még életemben nem voltam kész. Nem tudtam miről beszélek. Így néha pillanatkora elvesztettem a kapcsolatot a világgal... :D )

(#10) geprombolo válasza pee13 (#4) üzenetére


geprombolo
senior tag

Van meló vele rendesen, asszony háborog is sokat, de rá is szánok néha pár percet ;]
sgergi, Zefir, köszi a gratulációkat, remélem másoknak is tetszeni fog a firkám. Többre nem futotta
#9 Dany007 Hogyhogy nem mersz képeket csinálni róla? Olyan nincs! Nézd meg a saját remekműveimet, aztán kapkodj a fotómasina után!
Én is voltam már ki rendesen egy párszor, pedig nem járok lanozni, de a meló néha sokat kivesz az emberből. Egyik alkalommal hallucináltam meló közben, az a csoda, hogy nem hibáztam el semmit. Egész egyszerűen nem találtam a csavarnak a lyukat, másodpercekre nem voltam magamnál, csak a robot dolgozott bennem és akkor ébredtem meg, amikor valami nem jött össze.

[ Szerkesztve ]

cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.