2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Megkaptam a Sinopharm-ot.

Írta: | Kulcsszavak: Sinopharm . Covid-19 . Oltás . Kínai vakcina

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Csütörtökön kaptam meg az oltást. Aznap egy picike vállfájdalom és levertség volt tapasztalható. Másnapra az összes tünetem elmúlt és jelenleg sincs semmi bajom. Megyek holnap vérvételre (kísérlet), hogy megtudják, hogy vajon már mekkora mennyiségben van jelen a szervezetemben az antitest, illetve okozott-e az oltás valamilyen értékemben számottevő változást ilyen rövid idő alatt. Hajrá!

Hozzászólások

(#1) fo_di


fo_di
őstag

ha fizetsz is a vérvizsgálatért, akkor azt mondom, hogy egyelőre fölösleges pénzkidobás, 4 nappal az első oltás után még felesleges ezt tesztelgetni, majd kb 2 héttel a második után ráérsz elmenni (ha jelentkeztél a sote kutatására, amiben végignéznek x naponként, az más, akkor menj, de ha csak saját kiváncsiságból, akkor még 5-6 hétig bőven fölösleges)

(#2) 8th


8th
addikt

Szintén kínai. Nálam még vállfájdalom sem volt. Semmi. Vérvétellel várj legalább két hetet de inkább hármat.

"Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

(#3) PuMbA


PuMbA
titán

Felesleges. 2. oltásig semmi védelem sincs a 3. fázis tesztek alapján. 2. oltás után 14 nappal van közel tetőfokon a védelem.

[ Szerkesztve ]

(#4) ncc1701


ncc1701
veterán

A telefonod felismert már külső eszközként? :)

(#5) DraXoN


DraXoN
addikt
LOGOUT blog

嗨,兄弟
Ami engem meglepett a fecskendő és tű amit használtak (komplett szett, külön dobozban, előretöltve adagonként csomagolták (szemben a többi fajtával).
Azt mondják az a rövid tű miatt a "nyugati ember" esetén nem ér be az izomig elég mélyen, ezért van akinél nem elég hatásos (kisebb testfelépítésűek előnyben?) ... a másik a mennyiség, ott is azt mondják nagyobb kellhet a nyugatinak (szintén kisebb testfelépítés előnyben?)
hiába, a kínaiak kisebbek.
nekem kb másnapra rá volt némi "levertségem".. és úgy 3-4 napig érzékeny a karom azon a ponton ahol megszúrtak (az egész karom kb 2 napig "húzódott")..
új 5G hálózatot nem találtam... bár azóta megjelent egy új nyomtató mint érzékelt eszköz a lakásban (valamelyik szomszéd vagy vett pont egyet, vagy nyomtatónak hazudja magát).

[ Szerkesztve ]

The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RX580 8G; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Samsung Galaxy Z Flip 5

(#6) Carlytoo


Carlytoo
aktív tag

Teljesen ingyenes volt a vizsgálat. Antitestek úgy alakultak, ahogy vártuk. Nincsenek. A D-dimer érték hibátlan. Az 5G-t még nem fogom, viszont a saját telefonomra tudok bluetooth-al csatlakozni. :DDD

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#7) mephi666 válasza DraXoN (#5) üzenetére


mephi666
nagyúr

ja, én 2 hete kaptam meg: mondta is az orvos, hogy ez már ilyen előre töltött, külön csomagolt... annyi, hogy aznap sorban sz*r volt a tű a fecskendőkön... nézegettük, hogy nem is szép hegyes volt a vége, hanem majdnemhogy horgos... szerencsére a nagyrészt ho alatti bő 1 évben nem karra jött fel rám 10kg és elég rendesen be tudta adni :D ...tüneteim hasonlóak voltak... pár napig random fáradtság meg a szúrás helyén érzékenyebb volt a karom... volt, aki arról panaszkodott, hogy alig bírt utána aludni: én mint a bunda

kíváncsi leszek majd a 2. felvonásra: az tapasztalat alapján ismerős körben mindenkin ütött egy nagyobbat

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#8) MegalodonS


MegalodonS
őstag

En holnap megyek, a masodik pfizer oltasra(69 nap multaval),semmi tunetem nem volt, az elso utan.

[ Szerkesztve ]

(#9) Carlytoo válasza mephi666 (#7) üzenetére


Carlytoo
aktív tag

Én Június 3.-án kapom a második adagot. Nekem is az a tapasztalatom az ismerettségi körben, hogy a második után többeket megfektetett.

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#10) Geri Bátyó válasza Carlytoo (#9) üzenetére


Geri Bátyó
őstag

Nekem jóanyámék kaptak kínait (Mindketten 70 év környékiek). Az 1. után semmi bajuk nem volt, a 2. után jóanyám élettársa volt kicsit levert és álmos másnap, de ennyi. A 2. után 2 héttel nézették meg a védettséget és mindkettejüknek nagyon erős volt, de ők ősszel átestek a betegségen (enyhe tüneteik voltak) és állítólag ez nagyon meg tudja dobni a kínainak a hatékonyságát.
Nővéremék 2 hete kapták az elsőt. Sógornak semmi baja, nővéremnek a karja fájt érintésre 4-5 napig.

(Én pénteken oroszt kaptam, de még nem kívánom a vodkát, viszont usankákat nézegetek a neten! :D )

[ Szerkesztve ]

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.