2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

HELP!

Írta: | Kulcsszavak: Vörös . Telefon . Vásárlás . Szolgáltató.

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sziasztok!

Egy kisebb probléma előtt állok. Párom a piros szolgáltatónál van. 20 hónappal ezelőtt igényelte az előfizetést egy akkor rá erőltetett D kategóriás készülékkel. Nos, most szeretné annyiban megváltoztatni a dolgot, hogy venne magának egy Huawei P20 Pro-t. Imád fotózni és ennek a készüléknek megvannak a maga előnyei ilyen téren. Viszont nem vehet így készüléket. De úgy konkrétan egy összegben sem engedték, sem részletben. Ugyanis az a D kategóriás készülék még ott van 1 hónapig. 21 hónapra kötöttek hűséget és az nem fizethető ki. Egy 3000-es tételről lenne szó. Miért nem független a választott távközlési díj ettől a készüléktől? Én a kék szolgáltatónál vagyok, ezért nem ismerem a vörös jedi mester üzletpolitikáját. Ez így helyénvaló? Viszont elvileg az online felület- az azonosítójával belépve- egyedi, kedvező ajánlatot kínált pár készülékre, köztük erre is és így jobb lenne a dolog. A tarifacsomag nem változna.

Köszönöm előre is.

Hozzászólások

(#1) MineFox54


MineFox54
őstag

Mi lenne ha megvárnátok az 1 hónapot?

(#2) Snowy_owl válasza MineFox54 (#1) üzenetére


Snowy_owl
őstag

Például. +1

régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.

(#3) Carlytoo válasza MineFox54 (#1) üzenetére


Carlytoo
aktív tag

Nyilván. Viszont, ha valaki esetleg meg is magyarázza, hogy ez miért van, annak kifejezetten megköszönném. Szeretem érteni a dolgokat és nem csak, mert más azt mondta.

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#4) Kampó válasza Carlytoo (#3) üzenetére


Kampó
senior tag

Előrefizetéssel legkorábban csak a hűség idő lejárta előtt 3 hónappal vehetsz havi törlesztésre készüléket. De az újabb 24 hónap hűség. Kp-r föltöltessen simán vehet készüléket akár mennyit az nincs élőfizutól függővé téve.

AMD volt AMD van AMD lesz

(#5) Evil Snowman válasza MineFox54 (#1) üzenetére


Evil Snowman
őstag
LOGOUT blog

Azért mert most kell, há nem érted? AZONNAL, mert benne kell lenni az első tulajosok táborába különben senki vagy. :DDD

Posthoz. Szolgáltató függő. Az, hogy a Telenornál van az ún. készülékcsere akció az egy pozitív irányba való eltérés. Meg kell nézni, hogy mi áll a Vodás készülékvásárlásos szerződésben.

[ Szerkesztve ]

(#6) Carlytoo válasza Evil Snowman (#5) üzenetére


Carlytoo
aktív tag

Arról már bőven lecsúsztunk. Nem arról van szó, hogy most kell, csak kíváncsi voltam. Ezek szerint vehetnék készüléket, csak mégsem. Értem. Megvárjuk a végét és kész.

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#7) Kampó válasza Carlytoo (#6) üzenetére


Kampó
senior tag

nem értem igazábol a gondodat :) Veszel egy telőt pl most... Szeptember 10én pl.. élőfizura.. Akkor előfizetés hosszabbítással legkorábban 2020 Julisában tudsz venni másik készüléket. Új előfizetés szerintem megoldható lehet egy néven kettő. Vagy marad a feltöltő kártyás vásárlás de ott +3000 et számolj hozzá mert kötelező venni egy sim kártyát a készülékhez.

[ Szerkesztve ]

AMD volt AMD van AMD lesz

(#8) Carlytoo válasza Kampó (#7) üzenetére


Carlytoo
aktív tag

Gondom nincs. Csak nem vagyok tájékozott és itt azért közületek többen átlátják a rendszert. Csak tájékozottabb akartam lenni. A segítséget pedig mindenkinek köszönöm.

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#9) lolller válasza Carlytoo (#6) üzenetére


lolller
tag

Szia! Ennek egyszerű üzletpolitikai okai vannak. Kapsz egy adott kedvezményt 2 évre, amiért nyilván elvárják, hogy Te 2 évig azt fogod becsületesen fizetni az adott konstrukcióban. A kedvezményért cserébe vállalod ezt. Egyszerű. Minket szolgáltatót úgy mondd nem érint, hogy Te előre kifizetsz valamit ( nem is érdekünk ) Nekünk az számít, hogy Te 2 évig fizetsz valamit fixen. A 2 évre szóló kedvezményt előre megkaptad.

Ez az oka. Így érthető?

varázslatos szidalmak és a mágikus licencszerződések, mindkét fél megidézi maga irányítható jogászait, számtalanszor fölhangzik az "OWNAGE" szó, végül a legerősebb támadásban megidézik Kotickot és Newelt is. by:Necroman_Mk2

(#10) ncc1701


ncc1701
veterán

Neten megveszed bárhol x pénzért, és nem kell várnod egy percet sem, rögtön küldik.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.