45 perc, egy kihűlő félben lévő cserépkályhában. A hús mag hőmérséklete nem ment 60-60°C fölé. Kifejezetten lassú sülés volt, és a tálban látható lé, az mind a húsié Mivel a cserépkályhán nincs hőmérő, nem tudom mennyi volt benne, de szabad/csupasz kézzel be tudtam nyúlni, uh nem több száz fok volt - ezért a sok sütési idő.
(#2) bambano: Áh, az Öreg alkotott. Háromszor is ez elmúlt napokban.
1: pár napja kaptak tortát, hogy legyen nasi. Öreg mondja h nem kívánja az édeset - noted -> hűtőbe be. Tegnap anyósomnak vendége volt, rögtön mondta is Kata olyan finom tortát kapsz amit Iza lányom csinált hogy csak! Oda ment a hűtőhöz, kivette a dobozt, és Kata előtt kibontotta - ami tök üres volt. Az Öreg rájárt esténként
2: ma megérkeztünk az öregnek beakadt a tű: Akkor mindenkinek jut egy csík szűzpecsenye? A negyediket szétosztjuk? Mikor eszünk? Ezeket hajtogatta kb 2 órán keresztül az előkészület és sütés alatt - aranyos volt h 84 évesen ez a legnagyobb baja.
3: megvolt az ebéd, kis cigi, kis kávé, kis hányás-közeli állapot. Jövünk el, búcsúzóul az ajtóban elköszönt: De azért vacsorára megnézem még a maradékot
(#7) kemotox: Hát-hát- recept szerint spenótos-parmezános burgonyalepény. Mínusz spenót, plusz hagyma.
(#8) t72killer: annyira nem, hogy ez teljesen kifehéredett, én meg szerettem volna ha pici medium maradt volna. Viszont nagyon szaftos maradt, így nincs miért panaszkodnom.
2All: lassan 10 év ilyen olyan sütögetési háttérrel, ma lefoschtam a lábam szárát olyan jóra sikerült. Komolyan elgondolkodtam, hogy abba kell fejeznem, mert ennél jobbat soha nem fogunk tudni csinálni.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html