2022. június 27., hétfő

Gyorskeresés

Szomszéd

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Idegességemben írom ezt a kis blogot, ezt előre szeretném elszögezni.

Pár éve mellénk költözött egy nyugdíjas gyökér. Az elején semmi gond nem volt, próbáltunk kedvesek lenni, faluról van szó, nem jó haragban élni egymás mellett.
A két ház között volt egy közös terület, ami nem volt elválasztva, volt ott egy kapu amin bármelyikőnk szabadon járhatott a hátsó kertjéhez.
Egyik nap apám állt volna be a kertbe autóval és ez a nagyon kedves ember kiugrott elé és csapott egy láncot lakattal a kapura, mondván, hogy ez az ő területe, járni is alig tudott, annyira részeg volt.
Mire apám kiszállt volna az autóból, elmondta neki, hogy mi a helyzet, nagy nehezen rávette, hogy vegye le a láncot.
Ekkor már tudtuk, hogy itt gondok lesznek. Ráhívta egyszer apámra a rendőrséget, amikor otthon sem volt, éppen a munkahelyén volt, állítása szerint meg akarta ölni...
Már a rendőrök se vették komolyan a továbbiakban.
Eddig engem még nem igazán tudott érdekelni a dolog, kárt még nem tett semmiben, csak magát járatta le. Eközben próbáltuk hivatalos úton elfelezni a területet, ki lett már méretve, ügyvéd intézte a papírmunkát, vagyis csak intézte volna, de nem tudta megszerezni a személyi adatait, mert akárhányszor tárgyalni szeretett volna vele, annyira be volt b@szva, hogy a nevét is alig tudta elmondani.
Mi a kimért határvonal mentén elkerítettük a saját részünket.
A másik szomszédjával is voltak konfliktusai ezért szinte biztos, hogy elkezdte mérgezni a kutyáit, mert a kertjébe jártak át és 3 nap alatt 4 kutyája halt meg.

Ekkor kezdett el igazán elkapni az ideg engem is, mert nekünk is van 2 kutyánk, nem tartana neki semeddig elintézni hasonló módon a mi kutyáinkat is. Amikor azt hiszi nem figyelünk házilag barkácsolt sokkolóval(!!!!!!!!!!!!!!!!!) szórakozik a kerítések előtt, hogy idegesítse a kutyákat.

Engem a családom fogott vissza, hogy most ne menjek utána intézzem el. Nyilván hülyeséget nem akarok csinálni, bár úgy gondolom, hogy ilyen emberért nem lenne kár, de mit tudok tenni ellene? Gondoltam, hogy bekamerázom az egész területünk, de elég nagy térről van szó, elég sok kamerát kéne elhelyezni.
Ez csak pár dolog amit az elmúlt néhány évben csinált. Nem akarom, hogy ténylegesen tettlegességig jusson a helyzet, de mi a sz@rt lehet csinálni egy ilyen f@aszkalappal?

Hozzászólások

(#1) sanzi89


sanzi89
addikt
LOGOUT blog

Sajnos semmit. 3 méteres beton kerítés, kamerák mindenhova és várni, hogy ő csináljon valami hülyeséget úgy, hogy legyen rá bizonyíték. Kutyákat meg messze elzárni tőle, mert az ilyen mocsokból kitelik, hogy simán megmérgezi.

[ Szerkesztve ]

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

(#2) Feketelaszlo


Feketelaszlo
senior tag

Azt sikerült kivenni a leírásból, hogy egyszer elmérgesedett a helyzet, de utána mi volt az, ami miatt ezt nem sikerült helyreállítani? Az teljesen normális, hogy az ember valamin összekap a szomszédjával, de egy idő után mindig szent a béke és újra köszöntök egymásnak, jönnek az olyan közhelyes bratyizós dumák, hogy "Jó napot szomszéd, szép időnk van, nem igaz?". De ha nektek ez nem ment, akkor próbáljátok rávenni a családját, hogy menjenek hozzá gyakrabban rokonlátogatóba. Minden agresszív nagypapa 300%-al normálisabb lesz, ha unokázhat kicsit.

(#3) Redneck válasza Feketelaszlo (#2) üzenetére


Redneck
veterán

Mert egy alkoholista gyökérhez nyilván gyakran akarják vinni az unokákat... :C

sanzi89:
Veled értek egyet, mondjuk én alapból ebben hiszek, köszönhetően a sok éve idióta szomszédoknak. Igaz én társasházban lakom, de ha végre kertes házba költözök, nagy kerítés lesz, mellette sövénnyel.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

(#4) Z_A_P


Z_A_P
őstag

Amikor azt hiszi nem figyelünk házilag barkácsolt sokkolóval(!!!!!!!!!!!!!!!!!) szórakozik a kerítések előtt, h

220 voltos? :Y

OK

(#5) Redneck válasza Z_A_P (#4) üzenetére


Redneck
veterán

Ja tényleg, majdnem elfelejtettem. Elég para... :Y

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

(#6) Lauda


Lauda
félisten

Kamera+elektromos kerítés. Szerintem ennyit tehetsz.

(#7) Feketelaszlo válasza Redneck (#3) üzenetére


Feketelaszlo
senior tag

Anno a haragosai a mi kertszomszédunkat is alkoholista nőverő vén disznónak írták le - sőt, még kisállat mérgezős történetek is pont ugyanígy jártak mellé - aztán a lassan 20 év alatt eddig a legnagyobb baj az volt vele, hogy rossz helyre hordja a zöld hulladékot. Félreértések elkerülése végett: nem a posztoló hitelességét akarom megkérdőjelezni, csak mintha az indulatok végett lenne egy enyhe túlzás az öregúr jellemrajzában, vagy legalábbis mintha minden szentnek maga felé hajlana a keze. Persze ha tényleg ilyen szörnyűséges az a szomszéd, akkor ilyen - mea culpa, amiért felmerült ez a gondolat.

(#8) janeszgol


janeszgol
nagyúr

Nyert ügyed van. Részeges, illetve már a rendőrség sem hisz neki. Szóval átmész, mindent szétversz, csak a hülye fejét nem... egyelőre. A kutyák meg legyenek a házban.

Feketelaszlo, lehet igazad van. Az alkoholista minden pénzét piára költi. Már, ha rendesen iszik. :)

[ Szerkesztve ]

(#9) Redneck válasza janeszgol (#8) üzenetére


Redneck
veterán

"Szóval átmész, mindent szétversz, csak a hülye fejét nem... egyelőre."

Ezt komolyan gondoltad? :Y :F

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

(#10) Lauda válasza Redneck (#9) üzenetére


Lauda
félisten

Gondolom börtönbe majd ő megy helyette.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.