2022. május 20., péntek

Gyorskeresés

Álomgarázs

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Amióta az eszem tudom, mindig is érdekelt a szerelés és barkácsolás, régóta foglalkozom hobbiszinten motorszereléssel, de eddig nem volt normális helyem, ahol szívesen tettem volna mindezt, csak egy lepukkant garázs, ahova ha beálltam egy autóval, akkor utána már nem igen lehetett elférni a satupadnál.

Az egész felújítás saját munka volt, édesapámmal ketten, remek családi program, néhány rokon is besegített szerencsére, mert azért voltak necces részek(nem lett minden tökéletes, hisz nem szakemberek csinálták.. :) ).

Régóta terveztük már édesapámmal, hogy felújítjuk a régi garázst, amire idén jutott végre időnk. :) Sajnos nem találtam meg a képeket a felújítás előttről, de ha rájuk akadok, akkor pótlom az írást, csak ezeket találtam:

A második képen ahol a a talicska látható, ott volt egy téglafal, ami a garázshoz tartozó kis kamra elválasztásához kellett régen, de mivel kellett a hely az új garázsban, ezért el lett távolítva.

A garázsnak egy kb 4 centi vastag beton padlója volt, mi ezt feltörtük és lejjebb ástuk, ha jól emlékszem most 8 centi vastag lett, természetesen betonhálóval lett megcsinálva. Sajnos a fal vakolásáról és a betonozásról nem találtam képeket, de itt van pár arról, amikor már kész lett festés és a végén belakott garázsról:

A garázs el lett ,,felezve,, az egyik felén én tevékenykedek, a másikon édesapám, az ő felét nem fotóztam, mert még nincs teljesen befejezve, mert nem sikerült még eldönteni, hogy mik kerüljenek be a régi műhelyből. Az én felem sincs még teljesen kész, még néhány polcot és egy rendes munkapadot szeretnék az íróasztal helyére, az csak azért lett bedobva, hogy legyen egy asztal amire tudok pakolni szereléskor :)

Nagyjából másfél hónapunkba telt, rengeteg munka volt helyrerakni ennyire a helyet, de a végére megérte szerintem, mert tökéletes szereléshez, barkácsoláshoz és a télen még a haverokkal iszogatni is jólesik itt, mert nagyjából 2 hónapja a fűtést is bekötöttük, könnyen fel lehet fűteni a helyet 20 fokra még a mostani hidegekben is :)

Hozzászólások

(#1) rover45


rover45
senior tag

Gratulálok hozzá, klassz lett.
És a SEAThoz is :C

(#2) AxBattler


AxBattler
félisten

Grats, nagyon szép lett! :C

Panelban nekem is hiányzik egy garázs / műhely... :(

........................................................................................................................................................................ :-((

(#3) r-chee


r-chee
őstag

Gratulálok, ügyesen helyrepofoztátok ;) ;)

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#4) Somatom


Somatom
addikt

Gratula! Nagyon szép. De, hol a motoremelő állvány? ;]

Samsung Note 9 (8/512) Android 9, Tab S7+ 5G

(#5) Luck Dragon

Szép munka. :)

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#6) flymi


flymi
addikt

Ez remek lett, ebben még akár lakni is lehet. Elismerésem! :K
A gerendákat szépen eltakartátok, de csak kötekedésképpen kérdezem, egyik másik nincs egy kicsit megrogyva? Bírja a tető? Cserepes?

/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

(#7) Lalikiraly


Lalikiraly
őstag
LOGOUT blog

Gratulálok szuper lett nagyon :) :R

Én is kérek ilyet. :C

A végén a garázs el lett felezve kezdődésű mondat kétszer szerepel... :)

Lalikirály nem szép ember, de gavallér! Uram, ön emberként van nyilvántartva? Ö nem. Húsos fagyi vagyok.

(#8) D1Rect


D1Rect
félisten

Figyelmeztetés nélkül nem kéne pornót postolni...

01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01100010 01101110 01110100 01001111 01010101

(#9) Lalikiraly válasza D1Rect (#8) üzenetére


Lalikiraly
őstag
LOGOUT blog

:C

Lalikirály nem szép ember, de gavallér! Uram, ön emberként van nyilvántartva? Ö nem. Húsos fagyi vagyok.

(#10) AllTheBest


AllTheBest
senior tag

Köszi, a seathoz nem érdemes gratulálni, nem valami jó autó szerintem, megbízható, de van néhány gyári ,,hibája,, ami miatt én nem szívesen vezetem :)

AxBattler:Köszi, hát azt elhiszem, van pár ismerősöm aki hasonló helyzetben van, ők is általában nálam szoktak barkácsolni/szerelni, szinte minden hétvégén vannak ilyen kis sörözős-szerelős napok :D

r-chee:Köszi, még a berendezéssel nem végeztünk, de már nekem is jobban tetszik, mint amilyen állapotban előtte volt :)

Somatom:Köszi, még nincs, de valószínűleg előbb-utóbb az is lesz :D

Luck Dragon:Köszönöm! :)

flymi:Köszi. A gerendák jó állapotban vannak, csak az évek alatt néhány meghajlott, ezeket oldalról megerősítettük és utána lettek beburkolva, szerkezetileg szerencsére jó állpaotban vannak, ezért is nem erőltettük a cseréjét :)

Lalikirály:Köszi :) . Javítom mindjárt :D

D1rect:Eddig szerencsére nem vették észre az adminok, de ha nem szól nekik senki, akkor szerintem nem lesz gond a poszt tartalmával :D

Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.