Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#152201) zozyk válasza takessz (#152189) üzenetére


zozyk
addikt

Nem tudom, mennyire naprakész de iránymutatásnak jó lehet :
targetdamage

[ Szerkesztve ]

(#152202) Flash Gordon válasza hmb (#152197) üzenetére


Flash Gordon
senior tag

Abba a szellemi mocsárba amit a hozzám intézett hsz ed képvisel nem szívesen dagonyáznék, ezért ajánlom a korábbi két hozzászolásom újbóli, értő olvasását.

[ Szerkesztve ]

"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."

(#152203) Lanash válasza takessz (#152195) üzenetére


Lanash
aktív tag

Ide várnám Jag fórumtárs hozzászólását, amúgy az egész kekeckedés "álszent" dolog volt részéről!

(#152204) jr1994 válasza takessz (#152182) üzenetére


jr1994
addikt

Mondjuk használhatnál fogyócikkeket, az sokat segít így első körben. Kis javító, kis elsősegély, kis tűzoltó.

Meg inkább tier 5-ben kéne először játszanod, az alapokat ott könnyebben el tudnád sajátítani. Aztán ha szerzel legalább egy kiválóságjelet, lehet feljebb lépni.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#152205) Razermazer


Razermazer
őstag

A tomato visszavág, rendben hogy jó tier volt, ez a tank ebben lubickol én voltam a top tier kicsit beszartam hogy nem érek a végére oda, hogy kiszedjem a jagdpanthert, meg az amx-et de elkaptam őket is. Jól összedolgoztunk 4-en 5-en szóval így kell ezt. Akkor mára szerintem le is teszem így békességben lesz a lelkem.

[ Szerkesztve ]

Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

(#152206) takessz válasza jr1994 (#152204) üzenetére


takessz
senior tag

Az baj 2011 az accom de 3 év kimaradt ha nem több igy kiestem nagyon a praxisbol vissza jöttem és kb instant meg tudtam venni e 75 Akciósan el kezdtem vele tolni azért vettem most 5 ös prémiumot :)

Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 16.5.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

(#152207) kchryss válasza Jag (#152085) üzenetére


kchryss
addikt

(#152115) @galervin93:
(#152069) @lacibacsi:

Ha már ennyien leírták a véleményüket a lövegirányjelző modról, akkor én is kifejtem az enyém. :)
Egyrészt itt nem arról van szó, hogy ami nem tiltott az engedélyezett. Erre hoztatok egy csomó erkölcsi példát a való életből, de itt tök más a szitu. Ugyanis lehet, hogy általában tiltó szabályok vannak, de itt a wg engedélyező szabályokat is használ. Konkrétan erről a modról mindenki azt gondolta, hogy tiltott, aztán a wg külön kiemelve betette az engedélyezett modok közé.
Éppen ezért mivel külön kiemelve engedélyezve van így, én nem ítélek el senkit aki ezt használja és nem is zavar ha használják mondjuk ellenem.
(Mellékesen megjegyzem, hogy a wot nem egy szimulációs tankos játék hanem erősen árkád kategória. Egy csomó vizuális információt ad az alap kliens is. Régebben ezzel a moddal kapcsolatban valaki leírta, hogy ha nem látsz rá egy ellenséges tankra akkor a csapattársaid rádiós adásából tudod merre vannak és akkor már miért ne adná le a csapattársak rádiósa azt az infót is, hogy merre néz az ellenséges tank. Az nem zavar senkit, hogy a pálya másik felén vagy nem is arra nézel mégis látod a térképen hol van az ellenség?)

Másrészt ez a mod korábban az ázsiai szerveren ahol előbb volt tiltott és engedélyezett modlista évekig a tiltott modok között volt és akkoriban jobb híján ezt a listát használtuk referenciaként az eu szerveren is.
Ha nekem kéne kategorizálni a modokat én simán hagytam volna a tiltott modok között. Éppen ezért én soha nem is használtam és most sem használom. Az hogy ezért leálszenteznek az viszont nekem "b@ssza a csőröm".
Az meg, hogy a kizoomoláshoz hasonlítjátok vagy a gold lőszerhez az nevetséges. Ha kizoomolok egy tanknál is nehezen tudom megállapítani, hogy pont merre néz, itt meg ránéznék a térképre és mindnek látnám, azért közel sem ugyanaz a kategória a kettő.

Összegezve: Engem nem zavar ha valaki ezt a modot használja, nem is ítélem el, de azért ne én legyek a hülye ha nem használom ...

[ Szerkesztve ]

(#152208) lacibacsi válasza Lanash (#152203) üzenetére


lacibacsi
addikt

Figyelj! Jag csak hajtja a magáét, mint ahogy én is, meg még páran. Ettől vita a vita. Igaz, hogy parttalan vita, de mégis csak az. Viszont ezt hmb nevű lény csak okádja a gennyet, amit viszont én személy szerint nehezen viselek. Voltak már itt ilyen folyamatosan odasz@ró emberek, de szerencsére előbb-utóbb mind eltűnik a süllyesztőbe. Remélem, hogy egy modi észbe kap lassan és ő is így fog járni!

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#152209) Flash Gordon válasza kchryss (#152207) üzenetére


Flash Gordon
senior tag

Én a kezdetektől követem a játékot, az ázsiai szervereken lévő tiltott szabályzatról ennek ellenére soha nem hallottam, annál inkább képben vagyok, voltam az orosz, eu, na szerósokkal, azt is konstatáltam hogy ugyan a wg nem tiltotta sokan mégis azt gondolták hogy tiltott, mert tájékozatlanok voltak és egyuttal fostak a retorzióktól, amit az akkori közhangulat produkált egy-két "jólinformált" okostojás megmondóember miatt.

[ Szerkesztve ]

"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."

(#152210) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Ha valaki szeretne rózsaszín Maust, nemsokára lehetősége lesz :U

A Wargaming ma nyilvánosságra hozott a tank testreszabási rendszerről néhány információt:

- Az új funkció: Testreszabás 1.0 (2D) segítségével a játékosok egyedi álcafestést rakhatnak a járműveikre. A Testreszabás 2.0 valószínűleg már 3D-s tárgyakat is tartalmazni fog.
- Az álcafestések felhasználói felülete megváltozik, lesznek alkategóriák, mint például effektek és színek
- 5 részre lesz osztva a tank, minden részt különbözőképpen lehet lefesteni: torony, löveg, lövegpajzs, páncéltest, lánctalpak
- Az egyedi festés megnöveli a tank álcaértékét
- A játékosoknak lehetősége lesz limitált időre megvásárolni ezeket a festéseket úgy, mint a jelenlegi álcafestéseket
- Igen, a tankok lehetnek majd rózsaszínek is
- Lesz egy új kopás effekt
- Az első tesztek során a Tier 8-10-es járműveken lehet kipróbálni az új rendszert
- Ahogy azt megígérték, a bohóc festéseket (pl.: Liberté) el lehet majd rejteni a járműveken
- Minden festéshez oda lesz írva, hogy az történelmi vagy kitalált minta
- Lehet majd a minta méretét módosítani (növelni, csökkenteni)
- Ez a funkció a 9.21-es patch-el érkezhet decemberbenWoTinfo szerint :))

[ Szerkesztve ]

(#152212) kchryss válasza h1mpi (#152210) üzenetére


kchryss
addikt

Valahogy meg kell fejni a tehenet. A mikrotranzakciós modell nagyon népszerű és jövedelmező minden online játékban. Egyébként ezerszer inkább a rózsaszín tankok, mint a hetente kijövő power creep prém tankok amik teljesen felborítják a tank egyensúlyt.
Majd úgyis lesz hozzá mod amivel ki lehet kapcsolni ezeket a ronda skineket. :)

(#152215) hmb válasza takessz (#152200) üzenetére


hmb
aktív tag

Medhez kepest lassu ez az egy bajom vele,jo kis gep

a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!

(#152216) Lanash


Lanash
aktív tag

Én csak azért írtam, hogy akkor ehhez is szóljon hozzá, mert nem érzem jogosnak egy ember kiemelését és piszkálását úgy, hogy kiemeli "erkölcs (*morál, "fair" érzés stb.)". Ez alapján minden ilyen poszthoz hozzá kéne szólnia.
hmb nevű lényhez nem tudok mit szólni. Remélem eltűnik. Vagy egy modi majd kirakja. ( Személyeskedést nem tiltja a prohardver lapcsalád? )

[ Szerkesztve ]

(#152217) takessz válasza hmb (#152215) üzenetére


takessz
senior tag

A forgassa valóban de nem rossz hozza azt amit kell

Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 16.5.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

(#152221) hmb válasza Lanash (#152216) üzenetére


hmb
aktív tag

Ne aggodj annyira nem erdekes ez az oldal, hogy rendszeresen kommenteljek 😀.olvasom tizenakarhany eve,de sajna koveti az osszes magyar lap, es oldal szinvonalat...kar erte kivalo ugynok volt.

a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!

(#152222) zozyk válasza hmb (#152219) üzenetére


zozyk
addikt

Nem tudom hogy melyiket használod , ezért linkelem mindhármat:
Chrome plugin
Firefox plugin
Opera súgó

[ Szerkesztve ]

(#152225) zozyk


zozyk
addikt

Nem tudom eldönteni,hogy kínomban röhögjek e,vagy csak leszegett fejjel toljam tovább. :B
Bármivel megyek,tuti,hogy 3-4 bukóra jut 1 győzelem.
Délelőtt volt egy 10 vereséges szériám is,ott léptem ki. :D

(#152228) hmb válasza SoulReaver (#152224) üzenetére


hmb
aktív tag

A fem stimmel, oneplus 5t alatt raktam fel par macrofotot, az eppen keszulo ekszerekrol.semmi kulonos, a legjobbak kozott vagyok, nem tetszik irj modinak rakjon ki, bizonyara talasz par embert aki csatlakozik, kerdezd meg erdekel-e

[ Szerkesztve ]

a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!

(#152232) lacibacsi válasza #45553408 (#152231) üzenetére


lacibacsi
addikt

Köszönjük!

ON: Pár csata után úgy érzem, hogy a Tortoise megtartós lesz. 90%-os legényekkel is jól adja (az én szintemen) és ez vélhetően csak javulni fog... Álcaháló, csigaszem, rammer jó felszerelésnek, vagy van jobb kombó? (BIA még nincs a legényeken.)

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#152233) jimmy74 válasza lacibacsi (#152232) üzenetére


jimmy74
őstag

a repesz lőszert figyelmedbe ajánlom a top lővegen. :K

WoT:jimmbo

(#152234) wwenigma válasza lacibacsi (#152232) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Az elso par csata a beetetés... ;]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#152235) jr1994


jr1994
addikt

Ma volt lehetőségem kipróbálni pár érdekesebb új generációs prémium tankot élesben. Ezúton is köszönöm a lehetőséget. A Skorpió elég durva volt, nem is gondoltam volna hogy ilyen gyorsan tud menni. Az ágyúja meg mint a Borsigé, szóval elég jó cucc. A Defenderrel mindhárom csatában megvolt 2000 sebzés és pattintás is. A Liberté sem szar, bármelyik normál 8-as tankkal szemben megállja a helyét, csak a prémiumok között azért van jobb. Szóval Skorpió 6 csata, Liberté - Defender 3-3 csata: 2230 átlagsebzés, úgy hogy még sosem játszottam egyikkel sem, meg volt egy-két szörnyű csata is közte. Ja és egy árva aranylőszert nem kellett ellőni. Modokat egyáltalán nem használok. Végül is nem ópék :U

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#152236) WOT-H-A-C válasza jr1994 (#152235) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Nagy SerB egyszer azt mondá vala " pénzért nem osztunk alázást! " :DDD

[ Szerkesztve ]

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#152237) jimmy74 válasza wwenigma (#152234) üzenetére


jimmy74
őstag

Sztem csak potyatankot akar a csillagromboló kell neki... ;]

WoT:jimmbo

(#152238) takessz


takessz
senior tag

Nah Eddig ma ez a legjobb a T5 prémiumomal!! KB 104Hp val öltem 2 tankot :D

[ Szerkesztve ]

Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 16.5.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

(#152239) Gyuri27 válasza jr1994 (#152235) üzenetére


Gyuri27
félisten

Múltkor a defenderről mint ha nem így nyilatkoztál volna. :U
Az tény, hogy e50 220 penes puskája 50-100-ról nem veri be ha az rng nem akarja. Szemben az összes 8-s is variánsal. De még az st-t10 alja se akkora troll mint ezé a skilles tanké nyócezeré.
A liba is troll. De annak legalább van nagy kupolája.

takessz: ez nem az a topik. De oda is csak kivételes köröket raknak föl a népek.
Amúgy meg ha majd raksz rá egy 3 skilles legénységet használható lesz az a tank. Addig az összes jó körajándék a kis pénz költésért (Kappa) :DDD

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#152240) takessz válasza Gyuri27 (#152239) üzenetére


takessz
senior tag

Hogy érted 3 as legénységgel nem lesz anyira jó vagy sokkal jobb lesz ?? Szerintem ez igy elég jó prémiummal 32k jött volna ami kb reaális :) Amugy Rossz köröknél is hoz legalább 5k mindenképpen + ba jövök ki evvel a tankkal :)

[ Szerkesztve ]

Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 16.5.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

(#152241) Gyuri27 válasza takessz (#152240) üzenetére


Gyuri27
félisten

Ez egy borzasztó prem tank. Lehet menni vele jó köröket. Főleg saját tierben.
De az ágyú paraméterei:pontosság, szűkülés, pen kb mind egy nagy kaliberes he ágyunak. A torony nagyon lassan forog (a tank is lassan fordul). Páncél meg nincs.
Természetesen javít rajta. Venti, stabilizátor kell rá. Meg egy biás legénység.

Amd - Radeon - Ryzen

(#152242) takessz válasza Gyuri27 (#152241) üzenetére


takessz
senior tag

Jaja vágom de addig nem izgat még hozza azt amit kell jövöhéten veszek prémium ot akkor jobb lesz :) Amúgy 5 premekbe a 2. legjobb :)

[ Szerkesztve ]

Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 16.5.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

(#152243) jimmy74


jimmy74
őstag

Tüzolto helyett "prèmnafta" kell bele ès jobban forog a torony.
Èrdemesebb hátul maradni vele akkor kell rá látótáv növelő felszerelés,èn pl hasznaltam periszkoppal is :)
Cèlzásgyorsitót is elvisel elèg lassan szűkül a löveg.

WoT:jimmbo

(#152244) takessz válasza jimmy74 (#152243) üzenetére


takessz
senior tag

Jaja nagyobbak között csak csemegézek vele Saját tierbe megyek elöre azt kapkodom a tankokat!! Töltés gyorsító már bent is van jellentem :D :C :))

[ Szerkesztve ]

Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 16.5.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

(#152245) jimmy74 válasza Gyuri27 (#152239) üzenetére


jimmy74
őstag

Èn nem tudom de mostanában arra lettem figyelmes furcsáltam is hogy mintha kapott volna csendes nerfet kissè a defender mert sokkal könnyebben ütöm be akár low tierrel is mint jó pár hónapja..
Vagy inkább kiismertèk jobban?
De random szinte mindig már nem tudnak igazán nyerő tankok lenni ....csatát lehozni.
Lehet csak véletlen ez de felfigyeltem rá :F

WoT:jimmbo

(#152246) takessz válasza jimmy74 (#152243) üzenetére


takessz
senior tag

Innovatív töltő rendszer lenne jó rá de 5000 kötvénybe kerül

Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 16.5.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

(#152247) jimmy74 válasza takessz (#152246) üzenetére


jimmy74
őstag

Sztem ne gondolkozz ennyire mèlyen ebbe a tankban..
Inkább akkor ha Tier5 kell ott a pz4H a trollal ami ad örömet meg mulatságot. :)

WoT:jimmbo

(#152248) takessz válasza jimmy74 (#152247) üzenetére


takessz
senior tag

Az is Pérm tank?? lenne??

Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 16.5.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

(#152249) Gyuri27 válasza jimmy74 (#152245) üzenetére


Gyuri27
félisten

Foch vagy QB-t néztem 1-2 hete. Troll annak még mindig a páncélja.
Persze lehet ha lősz rá jobb rng-t dob a gép (ugye ez nem nyilvános és konteó szagú).
Az biztos, hogy az a felépítmény és torony t8-ba op.

Amd - Radeon - Ryzen

(#152250) lacibacsi válasza jimmy74 (#152237) üzenetére


lacibacsi
addikt

Na hallod!?!? Hát persze, hogy az a cél... :K

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.