Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
A 10-esben már windows áttelepítő (fájlok és beállítások átvitele) sincs
-
BiP
nagyúr
válasz
-FreaK- #20388 üzenetére
Pont tegnap telepítettem egy T61-re. (2Ghz-es, 2GB ram).
Tökéletesen felment a 32bites Win10 Home, semmi driverprobléma nem volt, nem kellett letölteni semmit.
Ám a sebességétől nem voltam elájulva. Nem nagyon használtam azt a gépet, így nem emlékszem, hogy a 8.1 hogyan futott rajta, de mintha gyorsabb lett volna. (32bites Industry Pro volt rajta) -
hape60
aktív tag
Megoldódott egy probléma:
A win10 utolsó frissítése (KB081444 és KB081441) óta a win10 látja a Nikon gépeken levő képfájlokat! A NEF is olvasható. -
Vadászmenyét
aktív tag
Helló!
Windows 10 Education -om van, eredeti aktivált. A kérdésem az lenne, hogy miért nem kapom meg az új insider buildet, noha be van kapcsolva a "get insider build", illetve fast ring-re van állítva? Már azóta, hogy kiadták az új buildet így van. Ha eddig nem jött meg, akkor már nem is fog. Mi lehet a probléma?
-
ksanc
őstag
válasz
V.Stryker #20395 üzenetére
Ha már fent van a 10-es és működik, akkor miért akarsz partícionálni?
Egyébként frissítés ELŐTT kell a 100 MB-s rendszerpartícióból 500-asat csinálni és akkor frissítésnél nem akarja mindenáron létrehozni a helyreállítási partíciót, az 500 MB-s rendszerpartíciót fogja használni, merthogy immáron elfér rajta. -
ksanc
őstag
Én egyébként az ingyenes frissítési periódus, vagyis 2016 augusztusától tudom elképzelni, hogy frissítés után érvénytelenítik a frissített rendszer licenszkódját.
Mint most - amig volt - a Refurbished licenszeknél.
Addig viszont addig csereberélek és aktiválok - OEM rendszereknél ugyanazon a hardveren -, ameddig és ahànyszor akarok. -
sagit
veterán
Sziasztok
Van egy német nyelvű dobozos win7-em, be tudom aktiválni magyar Windows 10-re? Illetve nem frissíteni szeretnék hanem clean installt, olyat hogy?
-
válasz
Feri1977 #20386 üzenetére
Jogos, szektormérettől függ, 4kB-os szektorokkal 16tera a limit
.
#20391: nekem csak win7 iso-val sikerült, kinyírja a recovery partíciót, ill a menüben ki volt szürkítve az opció, hiába volt még meg a windows.old mappa.
#20375, "Ha több, mint 1 hónapig a gépeden hagyod a Windows 10-et és használod, akkor nem tudsz visszaváltani." <- írják valahol, hogy letiltják a win7 aktiválási lehetőséget?
-
margithid
veterán
Sziasztok!
Hogy tudom a win10et visszaállítani win7-re? Rendszervisszaállításnál sajnos már nincs meg ez az opció, mert drivereket telepítettem, de sajnos nem lett jó a wifi driver is visszaállnék win7re...
Köszi -
válasz
-FreaK- #20388 üzenetére
Inkább driver bajok lehetnek régebbi gépeken, sebességben talán jobb a Win10 (nézz utána először, hogy
van-e hozzá Win10-es driver, bár elvileg 8.1-essel is mennie kell)Ui: Nekem egy Acer AAO 722-es masinám van C60-as procival 2GB Rammal, a Win 8-as jobb volt mint a 7-es gyorsaságban, és a 10-es is ok ilyen szempontból.
-
-FreaK-
veterán
Mi a tapasztalat, hogy fut a Win10 régebbi laptopokon? Konkrétan egy Lenovo T61-ről és egy Emachines 525-ről van szó, érdemes lenne lefrissítenem a Win8-at? Sebességben előre, vagy hátra lépés történt inkább?
-
Mi a helyzet azzal a termékkulccsal, amit megjelenít az Aida64, a Win7-ről 10-esre történő frissítés után?
Mi van akkor, ha egy SSD csere utáni tiszta telepítésnél beírnám ezt a kódot? Tudom, hogy elvileg egy SSD cserénél is automatikusan kellene aktiválódni a rendszernek, de azért érdekelne a dolog. -
Feri1977
senior tag
válasz
t72killer #20385 üzenetére
De hát ez az, hogy én ilyennel nem találkoztam! Simán felmegy 3 terrásra is a 8.1 egy nem uefi-s biosos alaplapnál, nem értem ezt, mi ez a csinnadratta a téma körül! Nem kell hozzá! Telepítettem 3 terrásra nem uefi-s biosos alaplapra win 8.1-et és 10-et is, simán ment, semmi varázslás ilyen meg olyan telepítő készítés stb. nem kellett!!
-
-
Feri1977
senior tag
Mi ez az egész UEFI/EFI telepítési mizéria?! Nem értem, az alaplap vagy tudja az UEFI/EFI-t vagy nem, ha igen, akkor is simán felment nekem idáig a win 8.1 és a win 10-is, de volt olyan lap a cégnél ami nem tudta, ekkor is méndkét oprendszer felment rá, mert pont 2 hete tettünk rendszereket a gépekre, mi az egész hülyeség, hogy így meg úgy formázd a pendriveot meg ezt azt tegyél rá ha uefi vagy efi, mivan?! Volt közte 3 terrás és sima 500 gb-os hdd is, totál nem értem ezt a mizériát, simán minden gépre minden szarakodás nélkül minden winyóra felment win 8.1 és win 10 dvd-ről az oprendszer, mi ez az egész?
-
TBT
addikt
válasz
maross #20380 üzenetére
Közvetlenül nem tudod Windows 7/8 termékkulccsal aktiválni (telepítéskor sem fogja elfogadni - Lépés kihagyása opciót kell választani tiszta telepítésnél, mikor a termékkulcsot kérni). Automatikusan aktiválja magát, ha Frissíted (és eredeti termékkulccsal rendelkezel), utána a hardverkörnyezet alapján fogja aktiválni magát automatikusan a Windows 10 (tiszta telepítés esetén).
-
Warter
addikt
válasz
sokajoska #20378 üzenetére
How to Remove “Get Windows 10” App and Its Icon from Taskbar?
A Method 3-at javaslom, az a legtisztább.
maross: Olyat nem tudsz, ha nem frissítetted korábban. Ha frissítetted, akkor meg automatán aktiválódni fog.
-
maross
nagyúr
Egy magyar vagy angol cikkre tudnatok linket adni, ahol leirjak hogy kell mar feltelepitett w10-et w7 vagy w8 kulccsal aktivalni? (egy masik kulccsal, nem amivel telepitve lett). Nem adtam hozza a konyvjelzokhoz es az istennek se talalom, historyban bongeszve sem. Koszi.
-
sokajoska
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérek. Könnyelműen bejelentkeztem a Windows10 frissítésre. Meggondoltam magam és egyenlőre nem szeretném felrakni. Azonban mint egy agresszív vírus, mindenáron települni akar. Nem engedi a WIN7-et tovább frissíteni.
A kérdés: hogyan lehet eltávolítani a gépről, ha nem akarom telepíteni? -
TBT
addikt
válasz
Játékos #20372 üzenetére
Ha rendelkezel eredeti Windows 7 vagy 8 rendszerrel és szeretnél élni az ingyenes Windows 10 lehetőséggel, akkor mindenképp frissítened kell először (ekkor a korábbi eredeti termékkulcsod alapján a Windows 10 aktiválja magát), ezután végezhetsz tiszta telepítést (az ismert problémák 90%-a ekkor meg is szűnik). Ekkor már alapból "aktiválni" fogja magát a rendszer. Viszont, ha nem tetszik a Windows 10, akkor 1 hónapon belül vissza kell váltanod a korábbi rendszerre! Ha kihagyod, akkor többé ezzel a termékkulccsal nem térhetsz vissza a Windows 7 vagy 8 rendszeredhez! Tehát, ha a jövőben Windows 7/8 rendszerben gondolkodsz, akkor újra meg kell vásárolnod (új termékkulcs kell)!
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Megerősítést szeretnék kérni tőletek. Jól gondolom, hogy ha eredeti Win7/8.1-ről szeretnék frissíteni, akkor először mindenképp frissíteni kell az adott rendszert, nem tehetem fel a 10-et "szűzen"?
Vagy ha így teszem fel, akkor fogom tudni aktiválni?
Előre is köszönöm! -
ksanc
őstag
válasz
V.Stryker #20366 üzenetére
Most raknád rá először a win 10-et? A minden partíció törlése ugye csak akkor jöhet szóba, ha volt már aktiválva rajta win10 vagy van win10-es kulcsod.
A 100 MB-os partíciót át kell méretezni 500-ra, ehhez az utána lévő partícióból le kell csípni 400MB-t.
Eléggé tekerős művelet.
Tudom ajánlani az Easeus Partition Manager free változatát. Évek óta azt használom. -
€uro
őstag
Első tapasztalataim a Windows 10-ről:
Tegnap feltelepítettem a barátnőm Lenovo G550 laptopjára pendrive-ról. Alapból felismert minden driver-t - működött a wifi, hangkártya, touch-pad, a kijelző megfelelő felbontású. Nem is installáltam semmilyen meghajtóprogramot. Telepítettem pár általam hasznosnak tartott szoftvert.
Ami a legnagyobb pozitív élményem volt, hogy az operációs rendszer telepítését követően egyetlen egyszer sem kellett újraindítani a gépet. Ennek nagyon örülök.
-
Poplacsek
senior tag
válasz
V.Stryker #20366 üzenetére
Törölj minden korábbi partíciót az SSD-n pl. egy Hiren boot CD/DVD-ről boot-olt mini Win7-ből (diskmgmt.msc), ez a Win10 DVD/USB-ről bootolva nem fog menni. Nekem is csak így ment, mintha szűz lenne az SSD. A korábbi Win7 által partícionált 120-as Intel SSD-t úgy ahogy volt nem "fogadta el"..
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Eddig többször telepítettem már a Win10-et, de most a párom gépe kifog rajtam. Van benne egy 120gb-os intel ssd, eddig win 7 volt rajta.
Most tenném fel a win10-et, a telepítő látja is az ssd-t, de formázáskor kicsit sokat szöszöl, majd nem hozza létre azt az a kis 500 megás részt sem. Illetve nem tudom telepíteni, mert azt írja hibának, hogy nem tud rendszerpartíciót létrehozni és meglévőt sem találni.Mi lenne ennek a megoldása?
-
Hapho
csendes tag
Erre tud valaki megoldást?[link]
-
thomasa
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #20341 üzenetére
Nem tudom volt-e már, de ha biost frissitek, attól a regelt win10-em ha újratelepítem, tudni fogja, hogy regelt?
-
Clemi
veterán
válasz
potyi23 #20361 üzenetére
Tiltsd le még a hálókártya ébresztési funkciót is, bár ha a feladat ütemezőben van valami erőszakos esemény, akkor az úgyis felébreszti bármit is tiltasz meg. Tapasztaltam sajnos. Az a gáz, hogy van egy csomó olyan folyamat elrejtve, ami nem 24, vagy 12, hanem pl 7 vagy akár 15 óránkénti futásra van megírva. Azokat aztán képtelenség átállítani nappalra, mer pár alkalom után megint éjszakára fog esni a feladat.
-
potyi23
senior tag
hi.kikapcsoltam a frissitest,de igyis felebred alvo modbol.mit kapcsoljak meg ki?
-
daczkó
aktív tag
Nekem ez az AMD driver frissítés nem jött be, konkrétan tönkre vágta a CCC-t, nem lehet megnyitni.
-
Sztlaci
aktív tag
Hali!
Az asztali ikonok méretét hol lehet állítani? -
batai15
félisten
üdv! nem pont win 10 , de win10re váltottam. tudnátok valami jó videó lejátszót meg codecet linkelni? ideje lenne leváltani a media player classicot..
-
törölt tag
Üdv a kedves fórumozóknak!
Problémám akadt az OS-szel, letöröltem számomra felesleges appokat a start menüből, majd a "maradék" programnak kerestem az Áruházban frissítéseket. Na itt jön a baj. Az áruház újra feltelepíti azokat az alkalmazásokat is amelyeket letöröltem előzőleg. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy csak azokat frissítse, amiket meghagytam? A másik az, hogy a naptár, kapcsolatok, időjárás app nektek sem törölhető? Nem lenne rá szükségem de marad ha nem lehet törölni
Előre is köszönöm a segítő kommenteket. Szép estét! Üdv: Columbo -
aram01
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #20341 üzenetére
Így más, akkor megnyugodtam köszi
-
RaZroX
addikt
10525-re hogyan lehet frissíteni ?
-
-
aram01
nagyúr
ne cinkeljetek de valami nem kerek, gyári 8 van a notimon. Azt feltoltam 8.1-re és azt 10-re. (Közben észre vettem hogy félig lekopott a matrica az aljáról). na most ha besz@rik az op, recovery és kezdem előlről? ha a vinyó hal meg szedjek valami virágboltit és azt frissítsem?
-
Clemi
veterán
válasz
daimonion #20338 üzenetére
Akinek nem müködik annak tanácsolnám, hogy tiszta telepítés semmi buhera tweak és egyéb mahináció nélkül az összes feltelepített frissítés után probálkozzon.
A naptár szinkronizációs gagyiságot az alapértelmezett frissítési beállítás okozta, legalábbis nálam. Alapból "Fiók használat alapján" volt a beállítás, és abban a módban nem igazán vándoroltak az adatok. Amint átállítottam "Elemek érkezésekor"-ra máris helyreállt a rend. Persze az nem tudom miért és hol lenne logikus, hogy ezt a frissítési módot a naptárhoz is hozzá kell kötni, amit ráadásul csak az email fiók beállításainál, a gyári levelező programban lehet megtalálni. Ezek, az ilyen bosszantó apró tök logikátlan baromságok amiket sose fogok tudni megérteni, hogy miért úgy találták ki.
Gondolom aki folyamatosan használja a MS fiókhoz tartozó outlook vagy hotmail email fiókot, annál a fiók használat alapján egy idő után gyakrabban, vagy folyamatosan szinkronizál, de mivel én egyáltalán nem használom az outlook email címem, így annak a szinkronizálása az alapértelmezett beállítás alapján szinte csak manuálisan történt. -
daimonion
senior tag
A Windows 10 naptár alakalmazása tökéletesen szinkronizál gyakorlatilag valós időben.Oda vissza megy a szinkronizáció.Ez azt jelenti, hogy asztalon létrehozott esemény szinte azonnal megjelenik a MS Lumia 535 -ös telefon naptár alaklamzásban és visszafele is müködik a dolog..Lumia 535-ön létrehozott esemény megjelenik az asztali naptár alkalmazásban.
Akinek nem müködik annak tanácsolnám, hogy tiszta telepítés semmi buhera tweak és egyéb mahináció nélkül az összes feltelepített frissítés után probálkozzon. -
ksanc
őstag
válasz
Kernel #20329 üzenetére
Kernel: Így van, ahogy írod, csak itt alapból frissítésről beszélünk, adott partíciókiosztással. Amit ugyan külső progival szintén úgy variálsz, ahogy akarsz, pláne, ha a rendszerbeállítások és megfelelően változnak, de ez azért nem átlag ténykedés.
Az EFI nagyszerű dolog, már ha ilyen alaplapod van és nem a klasszikus. Mint nekem
De már folyamatban van a fejlesztés -
emiki6
veterán
válasz
FollowTheORI #20334 üzenetére
Köszi! Felszabadult 13 giga, ami SSD-n igen sok.
-
-
emiki6
veterán
Szevasztok!
Én is lefrissítettem és annyit szeretnék kérdezni, hogy a Windows.old mappa törölhető e?
Valamint mi a $Windows.~BT mappa és törölhető e? -
deadwing
addikt
válasz
Kernel #20331 üzenetére
Köszi, ránézek!
Hibernálás nálam is ki van kapcsolva, ez szokott lenni az első, viszont win10 alatt még mindig ott a hiberfile.sys, ezt win7 alól is csak a powercfg -h off-al tudtam kiirtani, parancssorból...
Annyi van most, hogy a konzisztencia ellenőrzést csak a win7 csinálja, a win10 jelenleg nem.
Lapozófile is ki van kapcsolva win7 alatt, de nem hiszem hogy ez számítana. Sok a RAM-om, gondoltam nincs rá szükség, nem is szokott emiatt baj lenni. -
Kernel
nagyúr
válasz
deadwing #20330 üzenetére
Nekem nem csinálja, bár a hibernálást eleve tiltani szoktam, de azelőtt sem. Win8-nál előfordult ilyen.
De rákerestem, ezt ajánlják:
http://www.pagestart.com/win8dbchkdsk121912.html
http://www.eightforums.com/tutorials/6320-fast-startup-turn-off-windows-8-a.html
-
deadwing
addikt
Érdekes problémám adódott.
Adott 2 ssd, egyiken win7pro, másikon win10pro. Mindkettő aktivált, de nem ugyanazzal a kulccsal. Az a bajom, hogyha felváltva használom őket, minden egyes alkalommal file konzisztencia ellenőrzést hajtanak végre a 3. meghajtón. Annak neve D: és egy sima vinyó, tárolásra van. A 2 ssd nincs egyszerre a rendszerben, mert egymással is ezt csinálták.
Az ellenőrzést hagyom végigmenni, utána nincs is baj, addig a pontig, amikor váltok a 2 win között. Akkor ismét ellenőriz, isten tudja valami 300.000 file-t, bajt nem talál, nem is javít, de bosszantó már ez.
Valakinek van tippje? Más indexelési eljárást használ esetleg a 2 windows, azért lehet ez? Ha így van, az elég gáz, mert emiatt nem tudom benne hagyni mindkettő ssd-t a gépben egy időben... -
Kernel
nagyúr
Ezt csak akkor csinálja a Windows 7 is, amikor particionálatlan lemezt adsz a telepítőnek. Ha előre megcsinálod a partíciókat (nem a telepítővel), akkor arra megy fel. 100 MB méretű bootpartíció sem keletkezik, ha nem tud. De MBR-lemezen ezt később is el lehet távolítani, ha valakit zavar, csak bootjavítást kell csinálni a telepítővel, a Windows partícióra.
GPT vagy MBR azon múlik, hogy a EFI-boot van beállítva vagy hagyományos. Utóbbi esetben viszont kell neki a többi partíció is, ezért vagy üres lemezt igényel, vagy amelyiken már adott a megfelelő elrendezés.
-
karldergroße
senior tag
Nekem sem jelenik meg a Google-naptárban az, amit a gépen írok be. Ráadásul a windowsos calendar egy ratyi: sem drag&drop-ot nem tud, sem pedig eseménymásolásra nem képes. Ez pedig az én esetemben egy nagy nulla, mert én egy konkrét esemény végén tudom meg, mikor lesz abból az esemenyből a következő, tehát legkönnyebben úgy oldom meg, hogy az androidos telefonomon egyszerűen "athúzom" a következő időpontra és odacopyzom. Röhej, hogy a világ vezető operációs rendszerének fő naptára ezt nem tudja.
-
-
Clemi
veterán
válasz
kisapa #20322 üzenetére
Tehát a félreértések elkerülése végett: A MS naptár működik, korrekten szinkronizál azonnal, vagyis amit a neten beírok, az azonnal megjelenik a telefonon és fordítva. DE az új W10-el érkezett "asztali" naptárba hiába írok be új eseményt, azt NEM szinkronizálja a szerverrel, mert a webes felületű naptárban nem jelenik meg, bár most amit ma beírtam a "https://bay02.calendar.live.com/calendar/calendar.aspx" címen lévő MS naptárba, az nem jelent meg az "asztali" W10-es naptárban, csak a telefonon lévő naptár alkalmazásban.
Igen, közben a mail alkalmazásban lévő szinkronizálás után megjelent a webes felületen ma délelőtt beírt program, de hiába nyomogatom az outlook fiókra a szinkronizálást, amit az asztali naptárban beírtam elfoglaltságot, az a weben nem jelenik meg továbbra sem, pedig azt már délelőtt beírtam
Az persze már csak hab a tortán, hogy az asztali alkalmazásban az sem állítható be, hogy hol és milyen értesítés jelenjen meg (eszközön, emailben és milyen email címre menjen az értesítés) illetve a többszörös értesítés, ami a webes naptárban tökéletesen jól működik. Persze ez kb ugyanolyan hanyagság miatti program hiba lehet, mint az, hogy az "asztali" mail programban nem lehet csoportosan levelet kijelölni, hanem egyenként kell törölgetni. Ezek a hibák már a 8.1 alatti "Metrós" programban is megvoltak, bár most próbáltam a nejem gépén (azon 8.1 fut még) és azon a "Metrós" naptár szinkronizál a webes felületen lévő naptárral.
Maga az alap rendszer nekem tényleg jól működik, mint ahogy a Lumiám is pöpecül röccenés mentesen fut. A hibák az alkalmazásoknál vannak, amiket vagy nem tesztelnek, vagy tojnak rá, hogy csak félig látják el a feladatukat, illetve tele vannak apró bosszantó hibákkal, pedig ezek nem is 3rd alkalmazások, hanem az alap rendszer mellé adott programok, és ugyanez a hülyeség folyik a WP rendszeren is.
-
tolvaj!
őstag
-
-
nobela
senior tag
Neked igen, nekem nem.
Tele van a net olyanokkal, akiknek pont ugyanolyan problémáik voltak mint nekem.
pld: WLM - Lumia - Outlook webes naptár - ugyanazt a calendart következetesen más színben jelenítik meg.
pld: Lumia visszamenőlegesen csak egy hónap bejegyzéseit szinkronizálja, ha régebbi bejegyzést keresek bárhogy állítom be nincs benne.
Sorolhatnám még napestig, és ezek nem egyedi problémák.
-
TRob1
veterán
válasz
Zsoleszhun #20318 üzenetére
Nemá... létrehoztam egy eseményt és mire a telefonra néztem, ott volt. Most pár mp-e is.
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Illesztőprogram letöltés ki van kapcsolva ma mégis letöltött valami AMD drivert , catalyst ,fuel stb...
Miért -
ksanc
őstag
válasz
tolvaj! #20296 üzenetére
van egy 450 MB-os partíció
Na ez az egyetlen ok, amiért én is mérges vagyok a win10-re. Kapásból 3 elsődleges partíció. MBR rendszerű lemezen jó is ez. Kösz.
Ezért én még a frissítés előtt megnöveltem a 100 MB-os rendszerpartíciót 500-ra, így nem hozta létre külön.
Utólag is meg lehet próbálni, nem tudom, mennyire intelligensen kezelné le, de engem is érdekelne. -
Voice24
őstag
Valaki erre ? Nem döföm mellbe magamat miatta, de azért érdekelne.
-
Colos1
őstag
válasz
adamkaa777 #20271 üzenetére
Igen, de nem kell ahhoz kiírni, nem a telepítő médiától függ a licenc.
-
nobela
senior tag
-
Clemi
veterán
Nem tudom más hogy van vele, vagy csak én bénázok el valamit, de ez így nagyon gáz!!!
A naptár nagyon csicsa,meg jól néz ki, csak épp az ebben a naptárban létrehozott eseményeket szigorúan megtartja magának.
Se a WP8.1 Lumia telefonra, sem pedig az eredeti windows live naptárral nem szinkronizál felfelé. Le irányba szinkronizál, vagyis a másik helyeken létrehozott eseményeket megjeleníti, de fordítva nem.
Valamit én qrtam el, vagy másnál is ilyen gázos ez? Ha igen, akkor mi a fene funkciója van így naptárnak? Írtam feedback-et és ha másnál is ilyen szar, akkor toljátok meg pár szavazattal. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
LasseFriden #20288 üzenetére
Tegnap, gondoltam adok egy esélyt neki. Frissítettem...
Képernyő kalibráció nem megy, Intel VGA "mittomén" milyen hiba miatt nem települ.
Sony Vegas mielőtt betöltődne leáll, Alvó és hibernációba küldve perceket gondolkozott, mielőtt leállt.
Az újraindítás kb olyan volt, (de az maradt olyan, nem is értem), mintha valami dög lassú HDD lenne a gépben. Az eseménynaplóban "egymillió" hiba!Volt még több hiba is, de úgy döntöttem visszarakom a 8.1-et mentett képből.
Persze egy rakás kérdés, hogy miért, minek, mi a gond etc... Le is írtam, aztán visszaállítás.Visszaállítottam a 8.1-et, de ezek a hibák ugyanúgy! megmaradtak. Ekkor már nagyon pipa voltam.
Ok, akkor speckó indítás és egy mentett képből rakok vissza egy teljesen tökéletes kész rendszert.
Ami idáig simán ment, mert már jó párszor visszaállottam a win-t erre a mentett "kép file-ra", most azonnal elszállt egy meghatározhatatlan hiba miatt.Kb úgy éreztem ekkor, mintha nem szeretné a microsoft, hogy a nagy "TÍZről" visszalépj.
A következő lépés az volt. hogy töröltem az egész SSD-t és felraktam egy szűz 8.1-et, amikor az felment, semmi driver telepítés meg ilyesmi nem volt, hanem rögtön a speciális indításra mentem és akkor sikerült visszaállítanom a rendszert. Ami, mint írtam eddig tökéletesen sikerült.De ez sem olyan lett, mint volt. Egy rakás dolgot be kellett állítanom rajta, amit idáig nem kellett, sőt elsőre fel sem ismerte, hogy ez aktivált. Csak pár újraindítás után tért magához, de így is bekerült a naplóba több hiba, ami előtte nem is volt, hiszen az összeset kijavítottam és úgy mentettem el a képet.
De fogjuk rá, hogy elbaxva rá a tegnap estét, meg a mai délelőttöt, kb megint van egy jól működő win 8.1-em.
Pedig a laposom nem éppen egy átlagkategória, inkább a csúcsok közé tartozik...
-
Krisz26
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Adott egy Dell XPS 15 L501X gép egy Win7 home oem verzióval. Frissítettem Win 10-re és most nem kara működni. Pontosabban látszólag normálisan települt a windows, de az asztalt és az ikonokat nem tudja betölteni. Kb.: 5 másodpercenként minden eltűnik, villan a képernyő és aztán újra. Az ikonoknak csak egy része látszik, a többinél csak fehér szimbólum van. Semmi nem érhető el, csak a feladatkezelő, annál nincs ez a villogás, ha teljes képernyőre tesztem. Mi lehet a gond? Próbáltam utólag videókártyát frissíteni, Nvidia gt420m, de nem változott a helyzet. Annyit tapasztaltam még, hogy egy idő elteltével a rendszerhűtőt iszonyúan pörgeti, és elég meleg levegőt fúj ki. Win 7-nél eddig nem volt ilyen gond. Mi lehet a probléma? Segítséget előre is köszi! A másik kérdésem, hogy így, hogyan lehet visszaállítani a win 7-et, hogy gyakorlatilag a feladatkezelőn és a lekapcsoláson kívül semmi sem működik.
-
tolvaj!
őstag
válasz
nobela #20299 üzenetére
Ha van egy külső merevlemezed, esetleg egy 16+-os pendriveod akkor megcsinálja a win 10 a frissítést elméletileg. Egy cikk is volt róla.
-
törölt tag
válasz
nobela #20299 üzenetére
Hali. sztem nemfog rámenni. mer az több mint 2 és fél giga, plusz ott marad a windows old mappa,ami több 10 giga lesz,. ugyhogy sztem, valamit nagyon kell,hogy csinalj, hogy legyen vagy kb. min, 8gb szabad helyed.
vagy másik lehetőség,. ugy frisits,avval az opcióval,hogy semmit se tartson meg. és kész. -
nobela
senior tag
Sziasztok, 7-ről 10-re frissítéshez a C: meghajtón kell hogy meglegyen a szükséges szabad hely?
Ide van telepítve a win, de 1-2 gigánál itt nem tudok több szabad helyet létrehozni.
-
Akcok94
senior tag
hali,
én usb szeretném telepíteni a win10-t mert a ssd megszeretném formázni előtte hogy ne legyen semmi gond.
Már van is egy telepítő fájlom win 10 education ezt milyen programmal lehetne usb-re varázsolni hogy be is bootoljon?köszi. másik kérdésem a win 10 education mit jelent? vagy a multiple editions?
-
tolvaj!
őstag
Sziasztok!
Sikeresen túl vagyok a frissítési folyamaton, de van egy kis bajom.
Előzmény: Meg volt osztva a merevlemezem, mert párhozamosan linuxot is használok. Miután frissült a win mondanom sem kell a grubot hazavágta, de ez nem baj, úgyis költöztetni akartam a linuxom fizikálisan is egy másik meghajtóra.
A merevlemez közepén van egy 450 MB-os partíció, amivel semit nem enged kezdeni a lemezkezelő. Elvileg visszaállítási pontkét szolgál. Kérdések:
- Ha ezt én törlőm, az a rendszerre milyen hatással lesz,
- illetve ha linuxos partíció kezelővel, esetleg harmadik féltől származó partíció kezelővel átmozgatom a lemez végére abból lehet e baj?(#20297) Akcok94
Szia!
Elvileg a rufus, yumi, unetbootin programokkal gond nélkül készíthetsz Win10 iso-ból is telepítőkulcsot. 7/8/8,1 windowsokkal nekem megy.
-
ignisz
senior tag
válasz
BIZ0906 #20293 üzenetére
Nekem 19-én akarta a HD hanggal együtt. Sikertelenül. Azóta nem próbálta. Most az update szerint naprakész a gép.
Volt egy kérdésem a mai nap folyamán ami azt hiszem kapcsolódik. A gép jól működik. Az alaplap hivatalos oldalán van win 10-es diver. AMD all in 1. Érdemes vele foglalkozni? -
ksanc
őstag
válasz
LasseFriden #20288 üzenetére
Ha a gép mint hardver döglött be, semmi közük ahhoz, hogy milyen oprendszer van rajta. Vincsit ki kell kapni, mondván hogy az adataidra szükség van aztán bevinni garanciális javításra.
Ha szoftveres összeomlás, adatvesztés van, azzal valóban nem fognak, és nem is kell, hogy foglalkozzanak. -
BiP
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #20286 üzenetére
Win10 alól előcsalható ez a régi számológép, vagy csak egyszerűen felmásoltál egyet egy Win7 rendszer alól?
-
eszakas
őstag
Hali.
AMD VGA driver várakozik letöltésre. Nézzétek már meg légyszi nálatok van-e ilyen . A legújabb driver van fent az AMD honlapján sincs még semmi. A W10 tudja hogy lesz ma ilyen?
-
LasseFriden
csendes tag
A jótállási jegyen rajta van, hogy a szoftverre nem terjed ki a garancia, ez igaz. De eddig még akár telefonnal volt szoftveres problémám, akár bármi mással, nyilvánvalóan elismerték a szervizekben, hogy szoftver nélkül használhatatlan a cucc, úgyhogy újrarakták. Innentől viszont ezt eléggé kommunikálni kéne nem csak ennek a gyártónak, hanem mindenkinek, hogy "frissíthetsz, de ha megteszed, ugrik a garancia".
Már a fogyasztóvédelem honlapját böngészem.
-
[CS]Blade2
addikt
Nálam is elszállt a időjárás és a térkép, pont az a kettő, ami kint is van a startmenüben. A számológépről nem tudok nyilatkozni, mert azt letöröltem, és a régi windows 7-est használom. Biztos, hogy a frissítés b.ta el, mert én napok óta nem változtattam a rendszeren, nem telepítettem, nem állítottam át semmit, szóval ez olyan dolog, ami másnál sem megy, várni kell, hátha a következő 20 frissítésből valamelyik visszahozza.
A számológép sebességéről annyit, hogy bátyám gépén SSD-vel a 10-es gyári gyorsan megnyílik. Szerintem ott bénázták el a fejlesztését, hogy SSD-n fejlesztenek, és nem vettek észre, hogy valamit félre...tak benne, amitől 30x annyi idő, mire elindul. Ráadásul azt hiszem 10x annyi helyet is foglal, pedig a tudása semmivel sem több így első ránézésre. Lehet, hogy van benne rakat felesleges programsor, amit betölt.
Egy ekkora cég megnézhetné HDD-n és SDD-n is, hogy hogy megy a progi amit kiadnak, pláne, hogy ezért súlyos pénzeket kérnek el. Ez olyan, mintha kiadnának egy autót, és az ablakemelő 20 perc alatt húzná fel az ablakot. Megnézném, hogy hányat vinnének vissza belőle.
Szerk.: A csempe szerintem tile ebben az esetben:
-
ksanc
őstag
válasz
LasseFriden #20282 üzenetére
Hát meg kéne nézni, mire is terjed ki a korlátozott garancia, utána meg lehet mondani, hogy asztalráborogatás lesz az ügyintézőre az ügyfélszolgálaton, vagy így jártál kategória.
-
aram01
nagyúr
válasz
Màs orszàgban a gatyàt leperelhetnéd róluk, itt meg nyelni kell
-
lanw
aktív tag
válasz
Ez olyan lehet kb,mintha iphone-ra új iOS-t dobsz fel,és megadja magát mi köze van hozzá?
-
LasseFriden
csendes tag
Hali! Nem tudom, mennyire leszek off (előre is bocs), de ha Win 10-re frissítés után összeszarja magát a gép (Acer Switch 10-esem van), arra tényleg nem vonatkozik a korlátozott jótállás? Véleményem szerint nem új rendszert tettem fel, hanem csak egy frissítésről van szó, a honlapojukon kifejezetten felajánlották, mint lehetőséget, de az ügyfélszolgálatnál sajnos hárítanak, hogy a szoftverre amúgy sincs garancia, ráadásul ezt mókoltam is.
Közel állok hozzá, hogy a földhöz basszam... Ez azt jelenti, hogy bárki, aki frissíti a gépét, elveszti a garanciát? Ezt nem is értem.
-
Wasquez
senior tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy van valami nyomós érv arra, hogy win10-et rakjak fel a win7 helyett újratelepítés alkalmával?
E8600
T6570
Q6600
Ilyen procik vannak a gépekben, 4gb memóriával.
Driverek miatt aggódom, mert a 7 64-es verzióhoz már a canon l295 driver nem volt elérhető.
Gondolom, ehhez sem jön ki driver, ami az előző verziókhoz sem volt!? -
net91
senior tag
Megtudnátok mondani, hogy W10 csempéit, angolul hogyan fordítják?
Szeretnék rákeresni külföldi oldalakon. -
savior
őstag
A Windows insider oldaláról töltöttem le Media Creation Tool-t. Ez már a legfrissebb 10525 verziót fogja letölteni?
-
borsodika
őstag
Valaki találkozott már azzal a hibajelenséggel, hogy a gyári beépített számológép nem akar megnyílni?
Eddig működött de most hiába kattintok az ikonjára nem történik semmi a háttérfolyamatok közt sem fut. Hogyan lehetne újra működésre bírni?
-
csixy
addikt
válasz
adamkaa777 #20263 üzenetére
Ez így nem igaz. Ha w7-ről vagyW8.1-ről frissítesz W10-re ,akkor azon az alaplapon az előzmény jogán műxik mindaddig amíg az alaplapod él.A dobozos meg nyilván dobozos. A beaktivált insider build fog egy év múlva bedögleni elméletileg.
-
Colos1
őstag
válasz
Bali27 #20259 üzenetére
(#20263) adamkaa777: 1 évig lehet ingyen frissíteni. Ha 1 éven belül lefrissíted, utána az a licenc már a tiéd, nem kell újra megvenni. De csak addig, ameddig nem cserélsz alaplapot, mert az OEM licenc csak 1 gépre érvényes, új gépre újra meg kell venni. Új alaplap = új gép, kivéve, ha meghibásodás miatt kell cserélni, ilyenkor az MS elvileg tovább engedélyezheti az OEM licencet is.
-
aram01
nagyúr
Sziasztok egy kis segítsége lenne szükségem.usb egérrel és billentyűzettel hasznàlom a Notim. Ma reggelre kitalàlta a win hogyha görgetni akarok az egérrel akkor helyette nagyítása vagy kicsinyít. A billentyűzettel meg nem tudok írni mert a gyors parancsokat indítja. Példàul: ütök egy H betűt, előhozza a historyt stb stb. Sajnos a noti billentyűzete alapból nem megy. Tehàt ez így szivola. Valakinek esetleg valami ötlet?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Ha visszaállítom win7-re akkor a jelenlegi állapot marad meg vagy az akkori amikor frissítettem? Pl.:chrome-ot újraraktam most. A visszarakott win7-el ez fog működni vagy az akkori?
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok ugye 1 évig ingyenes a win 10. Nos én most töltöm viszont ha 1 év múlva újra akarom húzni a gépemet akkor meg kell vennem a win10 et ?
-
Pityu89
senior tag
válasz
tomboy0013 #20254 üzenetére
Ezzel én is így jártam. Ikarus mod miatt tetted fel igaz?
-
Pityu89
senior tag
Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy Toshiba L505-111 laptomomom kikapcsolás-bekapcsolás után nincs hang.
A problémát úgy sikerült orvosolnom, hogy "shutdown.exe -s -t 1" parancsot futtatok, ilyenkor ugye teljesen kikapcsol a gép és bekapcsoláskor újra betölt mindent, ilyenkor a hang is működik.
Viszont ha simán start menüből kikapcsolom újra bekapcsoláskor néma a rendszer.
Létezik erre megoldás? -
Casanova*
veterán
edge fosadék,viszont az IE 64 bit-es eszméletlen jó lett. nagyon gyors és stabil böngésző. szereti a fészbúkot ,meg a jútubot.
-
tomboy0013
veterán
A következő vajon Win10 feature?
Feltettem a Mafia 1-et a tabletemre, de nem tudom full screen-en futtatni. Hiába van beállítva full screen, egy teljes képernyős ablakban futtatja. Ami önmagában véve nem lenne gond, de például az élet erőt nem látni mert az ablak fenti részével lentebb csúszott a kép. Hogy lehetne teljes képernyőre kirakni? -
Colos1
őstag
válasz
Colos1 #20090 üzenetére
Jól elbeszélgetek magammal
Bejelentkeztem Microsoft fiókkal, és azonnal letöltötte a függő frissítéseket, és úgy néz ki megjavult.
Bali27: Azt a háttérképet légyszi tedd számomra elérhetővé, mert qrvára tetszik
Nálam csak ilyenek vannak háttérképként kirakva, de ez nincs meg.
-
net91
senior tag
-
ignisz
senior tag
Egy rövid kérdés. Szépen megy a tiszta telepítésü win10. Most találtam az alaplap hivatalos oldalán win 10-es drivert. A kérdés: érdemes vele foglalkozni, feltenni vagy hagyjam ?
-
artiny
őstag
Helotok,ki lehet valahogy kapcsolni a frissites keresest windows 10-en? hogyan?
-
Bali27
addikt
Sziasztok! Elég régóta van már ez a program, WinXp*től kezdve és gondolom valami haszna csak van ha ennyi kiadást megért.
Egyszer már kaptam választ hogy instabilitást okozhat blablabla, de az érdekelne konkrétan a belinkelt képekről jhogy szerintetek mi lehet hasznos, MErt ugye majd a "Single user one internet connection" kikapcsolhat olyan dolgokat ami rohadtul nem fog soha kelleni...Ez meg a net beállításai közül a Windows alap, és a program álltal javasolt..
Onboard processzor bejelölve az az alaplapi hálózati kártyát azaz processzort jelenti?Bakker kinagyítva éles de nem tudom miért ilyen picibe hozza be
-
sszemtelen
őstag
válasz
yodamester10 #20245 üzenetére
Két gépben lett kipróbálva, mind a kettőben halott sajnos :/
Még a boot alatt sem ad képet :/ -
yodamester10
őstag
válasz
sszemtelen #20244 üzenetére
Azért próbáld ki ha van rá lehetőséged egy másik gépben is más típusú alaplappal.Az előtte levő windows-al jó volt?Még egy win10 újrarakást kipróbálnék.
-
sszemtelen
őstag
válasz
yodamester10 #20223 üzenetére
Sajnos lehet azoknak lesz igazuk akik a VGA-ra gyanakodtak. BIOS reset után sem ad életjelet, de a táp led-je világít, valamint egy gigabyte alaplapon sem működik..
Szerencsére ez év novemberéig garanciás, szóval megy vissza egy cserére..:/
Ha van még valami ötlet, akkor szívesen meghallgatom
-
sszemtelen
őstag
válasz
sszemtelen #20234 üzenetére
Slusszpoén, már a saját tápomról is működik újra az alaplapi kártya is..
-
Jól olvastam itt korábban, ha egy 32 bites Win 7-et frissítek 10-esre és aktiválódik, akkor utána lehet nyugodtan 64 bites Windows 10-essel is fríssen telepíteni majd, mert az is aktiválódni fog ?
-
törölt tag
ignisz, ksanc Igazatok van
Nekem is csak azért van ott a másik gépeimen mert fel van rakva a Classic shell nevű program és azok a fájlok amik ilyenkor megjelennek tartalmazzák annak a program asztalra történő módosításait ,beállításait.
-
Voice24
őstag
Hali!
Múltkor már kérdeztem, de nem érkezett válasz, megpróbálom újra.
Az a gondom, hogy hiába állítom be a képernyőkímélőt, a következő bekapcsolásnál már elfelejt minden beállítást. Tehát beállítom pl. 15 percre, következő bekapcsolás után már ismét az alapértelmezett 1 percen van, és ráadásként be sem kapcsol a beállított kímélő. Mit és hol lehet még állítani? -
lanw
aktív tag
válasz
sszemtelen #20231 üzenetére
nem vagyok szakértő,de lehet ludas szerintem a táp.
-
lanw
aktív tag
válasz
sszemtelen #20229 üzenetére
Nekem akkor csinálta ezt,amikor elfelejtettem rákötni a csatit.talán egy másik ágról rudgni,és úgy megpróbálni.
-
lanw
aktív tag
válasz
sszemtelen #20227 üzenetére
táp csatija megfelelően rá van dugva?
-
sszemtelen
őstag
válasz
yodamester10 #20223 üzenetére
Az a baj hogy egy gigabyte lapról sem érzékel.. Innentől kezdve már nem tudom..
De poén mert egy kicsit bekapcsolja a monitort..
Up: Viszont most meg már alaplapirol sincs kép.. Kész, végeztem..
-
svgyula
addikt
válasz
MasterDeeJay #20059 üzenetére
Szia! A win10-ben javították a frissítés miatti belassulást indításkor? Én a cégnél rengeteg gépen kikapcsoltam a frissítést a win 7-nél ert használhatatlanok lettek! Inkább hetente egyszer este amikor senki nincs indítottam el és a frissítés után lekapcsoltam! Vagy inkább a hétvégére ütemezett frissítés ami még elfogadható csak akkor vagy be kell menni(nem tetszik
) vagy futni kell a gépeknek de akkor meg ha esetleg kérdés jön elő akkor megáll az egész! Tehát ha kijavították azt a böszme állományt amit indításkor belök a memóriába ezzel megfogva az egész rendszer akkor egyenlőre mehet de félő, hogy a frissítések növekedésével újra előjön ez a hiba és kezdődik minden előröl! Indítás aztán kávéfőzés, akinek cigi, esetleg egy gyors menet a pároddal, aztán ~10 perc múlva addig használhatod amíg nem kezd el újra frissítést keresni
Mert akkor nem kapsz helyet a memóriában............... Na ennyit a frissítésről. Persze 16GB memóriával már nincs gond
csak a gamerek átkozódnak majd a kockázásért.
-
yodamester10
őstag
válasz
sszemtelen #20220 üzenetére
Tehát,gép indít,biosba belépsz,el lapozol jobbra a végére és a LOAD UEFI DEFAULTS-ra kattintasz és úgy jónak kell lennie.Aztán mented és hagyod újraindulni.
Ja és a marhaságokat írogatóknak ne dőlj be -
TA68
őstag
válasz
Ha Asrock alaplap, akkor sajnos azoknál előfordul, hogy nem adnak képet többé, csak az alaplapi kártyával.
-
ksanc
őstag
válasz
Nincs mese szerintem, ki kell próbálni egy másik gépben. Ha ott sem jó, akkor alkatrész...
-
sszemtelen
őstag
válasz
yodamester10 #20214 üzenetére
Melyik metódusra gondolsz a Bios beállítások törlésénél?
(#20217) ksanc: Jók a beállítások sajnos, ki is lett már szedve..
De nem értem, mikor rádugom a dvi kábelt, akkor egy pillanatig villan is róla a monitor, meg azt jelzi hogy van jel, aztán bumm, eltűnik minden és jön a "nem érzékel jelet" felirat.. -
BiP
nagyúr
(#20199) Clemi: Majd más lehet, hogy fog rinyálni, én sosem tettem. Nálam mondjuk tökéletesen megy, az eddigi panaszokat én eddig nem tapasztaltam, számomra fura is, hogy ennyire szidják.
A fenti 2 módosítás az egyedüli, amit megtettem én is, nekem egyedül csak a kinézettel, beállításokkal -ill. ezek hiányával - volt bajom. Ez nem fogja összeomlasztani a rendszert, pláne nem ad okot a rinyálásra.
(#20205) Real_Gabe: úgy tudom, hogy a Home-ban nem lehet szabályozni az Update-eket.
(#20206) VoidXs: Erre írtam, hogy teljesen normális, a 10525-ben direkt van ott a vízjel.
Ha feltolod rá az RTM Education-t, akkor csak tiszta telepítéssel tudod, és el fog veszni mindened. De ha frissítéssel jutottál ide, akkor elvileg visszatérhetsz még rá.
Settings, Update&Security, Recovery, Go back to an earlier build.(#20207) Vidual001: szerintem felesleges az Enterprise.
Ultimate nincs, Pro van, én ezt ajánlanám.
-Lehet állítani a tálca színét.
-ha aktiváltnak látja, ugyanúgy mennek az update-ek.
-a hardvereket jól kezeli, ha van jó driver
- felesleges a cleaner progikkal sz*rakodni.
-Rengeteg teszt van a neten, hozza azt, amit a 7 vagy 8.1 -
ksanc
őstag
sszemtelen: valamiért a biosban az integrált kártya lett az elsődleges, pl. mert nem érzékeli többé a behelyezett kártyát.
Ha jók a beállítások, akkor megpróbálhatod kiszedni-visszarakni a kártyát, ha úgysem, akkor van rá esély, hogy szimplán bedöglöttcybermanus: egyáltalán nem biztos. Függ attól is, ki, mit szemetel az asztalra.
-
yodamester10
őstag
válasz
sszemtelen #20213 üzenetére
Nálam is volt ilyen igaz nvidia driver-nél.Én úgy oldottam meg,hogy töröltem a bios beállításokat újra indítottam aztán utána újból belőttem a biost ahogy én használom és jól megy.Próbáld ki talán segít.
-
sszemtelen
őstag
válasz
sszemtelen #20203 üzenetére
Valaki erre? Roppant fontos lenne :/
-
vatomi
aktív tag
Asus Transformers T100 TA van. Frissítettem Windows 10-re, nem volt tiszta telepítés mégis ( majdnem) minden flottul működik. A helyi hálózaton nem látszik a NAS illetve semmilyen másik gép csak egy UPNP T-Home beltéri egység. Próbáltam kikapcsolni az Avastot, a Windows tűzfalat de ez sem segített! Mellette van egy Windows 8.1 gép ugyan ezekkel a beállításokkal 100 %-ig és tökéletesen működik Valami ötlet?
-
TA68
őstag
Jó hír azoknak, akiknek VIA hangchipes alaplapjuk van. Már letölthető a Win10-es VIA HD Audio Driver
-
wjbhbdux
veterán
Részletes leírás a Win10 memória kezeléséről, megmagyarázza a magas Rendszer folyamat memória használatot.
-
Real_Gabe
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy megtudjátok-e mondani, hogy a Windows Update-ben hol lehet megnézni, kiválasztani és letölteni a választható frissítéseket?
Win10 Home Edition-ről van szó.
A WinUpdate csak a fontos frissítéseket mutatja és tölti le, a választhatóakat nem mutatja, pedig az Eset Endpoint Security jelez, hogy van elérhető választható frissítés, mégpedig a silverlight meg pár illesztőprogram.Köszönöm!
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
A gépem egy bő 20 perces alvó állapotból felkeltve nem adott képet a HD7770-es videokartyarol. Az alaplapirol természetesen azonnal mutatott mindent. A fő probléma az, hogy többszöri újraindítás után sem ad képet a külső videokártyáról.. A legfrissebb driver van fent, valamint eddig hibátlanul vette a napi több alvó állapotot is, Sosem volt baja..
Mi okozhatja ezt? Hogy tudnék újra képet varázsolni a HD7770-esről?
Köszönöm! Üdv!
-
lyzzard
aktív tag
Szépestét! Tavaly október óta insider vagyok két géppel, amiken mondjuk úgy, előtte nem volt matrica.
Mivel ez a két gép azóta is kapja a buildeket, és aktivált, illetve, ha újra is telepítem, aktiválva lesz, ez nem is okoz gondot, mivel a gép azonosítóját az MS tárolja.
Igen ám, de mi van, ha esetleg alaplapcserét kellene eszközölnöm, hiszen akkor nem hinném, hogy a win10 hajlandó lenne aktiválni saját magát, a MS helpline-t meg érdekes lenne felhívni, hogy helló, insider voltam, de lapot cseréltem.
Abban az esetben marad a vásárlás, vagy a fent leírt MS helpline általi aktiválás is működhet?Bocs, ha szó volt erről, próbáltam random átfutni oldalakat, de kicsit hosszú a thread.
-
tatararpad
őstag
Valaki nézze már hogy ez a hulladék Edge képes e kezelni ha két könyvjelzőnek ugyanaz a neve? Mert nekem a hivatkozását is kicseréli ugyanarra
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest