Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15024) Kotomicuki


Kotomicuki
senior tag

Zömében tier II, de ha lesz akció, akkor már kivannak fejlesztve a III-as járművek, "csak" meg kéne venni őket és a további költségek - nem egyszerre lesz meg a változás, az már biztos - , ill. németeknél van egy III-as különítmény Hetzer - amit még akkor húztam ki, amikor egyben volt a német az olasz fával (és jóval kedvezőbb/valósághűbb volt a besorolása) - , Stug IV, Pz. IV H - ez II-es, de legalább tornya van és "félelmetes" a különbség az L/42 és az L/48 között, miközben a G csak 0,3 BR-rel van alátéve... :Y - , amit most szeretnék leváltani a VK-val, mivel minden ki lett rajta fejlesztve - uaz az ágyú mindháromnál, de a torony nagyon sokat dob a hasznosságon, míg a BR ezt pont fordítva értékeli: a páncél "véletlengenerátor" függő leginkább, ahogy én tapasztalom és semmiképp sem ad +0,7 BR különbséget a csatáimban a toronnyal szemben.

F2P-ként a tier II még elmegy, ha fejlesztve a van a legénység csatán kívüli javítási képessége az így 2 órás szünetekkel - az USA, német, szovjet, angol és a francia(brrr) ág idáig van meg, jobb esetben a javítás fele már meg is van, mire minddel megyek egy-egy csatát - , de a legjobb még mindig a I: ott kevésbé zavaróak azok a lövések, amiket ellenem gyakran bead, míg nekem nem engedi meg uazt.
Sz'al, lehet, hogy lassan megállok, mert ha a javításra is költenék, akkor aztán már rég mínuszba lennék azon eredményesség mellett, amit így fel tudok mutatni.
(A wot-ban sötétebb zöld - enyhén átlag fölötti - voltam, amíg még wot volt a wot..., de itt...)

[ Szerkesztve ]

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.