Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
iSonic
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Nekem is ez volt, aztán meg beolvasta.. nem tudom picit bután írták ki..
-
EkSYS
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
legalabb szep a boritoja?

-
PowerBuldog
veterán
1MB/s-el jön, szal jó gyors.
Innen vettem. 8100Ft-ért.
-
EkSYS
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Azert az lesz egy kis ido (kb 4000Mb.)
Mas a 2. resz mint az elso, ne egy SCFA-ra szamits!
Amugy honnan rendelted meg es mennyi volt magyar penzben?
-
PowerBuldog
veterán
Ekkora szívást. Végre megjött a SupCom2, erre a lemezt nem tudom beolvasni.
Maradt a Steam aktiválás, és ott letöltöm... 
-
EkSYS
senior tag
Szent Eg!
Hova kellett neked 200 repzaj?
ad.2: nekem 8400-es procin egy 5800-as kartyaval 4GB RAM-al tokeletesen elfutott mindig mindenhol.
Korabban irtak hogy van ez a kis core maximizer proggi tok jol beallitja a gepedet es ami eddig lassu volt az SCFA-nal az most jo lesz. --> igaz!!ad.3 ---> azert a megvetel gombot en nem biztos hogy megnyomnam. Leven hogy van vagy 12000 HUF.
Azert az SCFA --> nem egyenlo az SC2-vel
-
nyunyu
félisten
Ejha, mar mindjart itt van?
Meg jo, hogy karacsonykor lecsereltem az alig huzhato C2D-met negymagos Amdre.

SCFA-ban 64x64-es skirmish palyakon 2 ellenfelhez nagyon keves volt a C2D@3000

200 repzaj vs ellenfel legvedelme meccskor 10mp-kent egy kepkocka
Mar csak a sokat halogatott VGA cseret kene meglepnem, mert felek tole, hogy a 7900GTO keves lesz.
-
csaabz
őstag
Skirmish-ben miért nem lehet menteni?
-
Exhodus
tag
Ja a másik dolog ami vicc, az a stabil 500-as unit cap, az a második legalacsonyabb volt Sc-ben, ok én is mindíg azt használtam, és elég is, de gyanús, én ezek után még azt is kinézem belőlük, hogy azért nem patchelték ki a thread-es hibát az FA-ból mert mai napig nem tudták megoldani a nagy kapkodásban, és mivel a motor azonos ebben is jelen van, csak megoldották hogy 500-as capnél még ne jelentkezzen.....
-
Roberth
csendes tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
A gyenge gépeken való futást már elég régóta úgy oldják meg, hogy a mindenkori csúcsgépre fejlesztett grafika visszabutítható. De ezen már mit butítsak?

Feljebb volt valahol írva, hogy mennyire látszik, a játék az amcsiknak készült. Hát, csak elképzelésem van ott milyenek lehetnek az átlaggépek, de hogy fut rajta, abban szinte biztos vagyok, ezt kipipálhatják, mint okot. Nálunk meg majd csak elzötyög valahogy.
Mindegy. Pár óra játék után fel sem tűnik, mert igen, mindentől függetlenül még mindig magával tud ragadni, úgy ahogy az első rész és a kiegészítő tette anno.
-
iSonic
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Nekem is a farendszer az ami megrökönyödést okozott nálam..

-
cintula187
addikt
Akkor ezt sem a programozók hozzá nem értésének hanem a vezetőségnek és a PR -esek döntésének köszönhetjük.

Ez már tényleg nem SC1. Ez a farendszer baromira szokatlan. Azért szerettem a régit, mert a C&C klónoktól eltérően ez a mass/energy gyűjtés szokatlanul jó volt. Kéne egy patch hozzá ami ilyenné teszi a gyűjtést.

-
Exhodus
tag
Szép visszafogott írás, én csúnyább szavakat használtam volna ha pénzt adok ki érte. (Félreértés elkerülése végett az előd megvan eredetiben) A demo után én úgy voltam hogy ezt leszedem és megnézem, úgy álltam hozzá hogy ez egy új RTS nem SC2, de nekem még úgyis laposnak és gagyinak tűnt, és nem csak grafikailag.
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
Nagy SCFA-s vagyok, regota nyomom, sok ai csapatban ellenem alx-stb.
nagyon vartam a az SC2-ot.
Demo-t letoltottem vegigjatszottam -->> hmm...lassuk a full-t
Tegnap beszerztem a Full-t (legalisan megvettem)
Mondjak sok helyen hogy az elso benyomas szamit --->>> nem erre szamitottam
Bar a demo-bol is latszott hogy a grafika nem lesz a dx11 csucsan csucsolo 5800-5900-es szerias Radeonokat megizzazszto, de okes volt.
A full nem valtozott semmit.
Erdekes a tech-tree megoldas, szokatlan az SCFA utan. Sokkal kevesebb a fejlesztoi platform - habar fejlesztgetni azt lehet. (Naval-ban altalaban 2-3 platform van). Erdekes hogy az un. tech pontokat a research facility-kben kell 'gyartani'. Namost ez egy nagyobb skirmish csataban elegge ertelmet veszti
Kicsit hulyesegnek tartom hogy az epuletek is agyon tudjak magukat fejleszteni - pl anti-air -ral igy ertelmetlen lesz az un 'sam - launcher' -ek csoportjat letrahozni.
A dino-s megatron elegge infantilis huzas volt, bar van meg egy ket erdekes huzas. (Gagyi fat-boy)
Egyetertek azzal aki ugy erzi hogy a Command&Conquer stilus jegyei komolyan felfedezhetoek. Gyorsabb - porgosebb a jatek most.(egy Skirmish-be normal AI ellen 20 perc utan 'Strategical launch detected' hangzott el !! ) - nekem hianyzik benne a kifaraszto strategia es taktikai lepesek gondos megtervezese mint pl. az elodnel ahol egy-egy nagy palyan azert nagyon ki kellett talalni mire ossz pontositasz.
Vegezetul - tisztessegbol vegigjatszom (meg azert is mert megvettem) - de a ket resz, mas es masrol is szol. Biztos vagyok benne hogy a fiatalabb korosztalybol (5-20) tobben jatszanak majd ezzel mind az eloddel - ami azert mas marketing elkepzeleseket is sejtet - ami jo, de masreszrol kicsit szomoru. -
csoller
csendes tag
Sziasztok!
Gondolom sokan tudjátok, hogy kijött a Supreme Commander 2. része. A gépigénye tapasztalatból mondom, sokkal kisebb, mint az előzőnek.
A SupCom első részében már sikerült kovácsolni egy magyar klánt, amibe szép számmal be is léptetek, azt hiszem ezt sikernek könyvelhetjük el.
A célunk, hogy legyen a második résznek is egy magyarokat összefogó csoportja, ami megkönnyíti az egymással való játékot.A SupCom 2. része a Steamre költözött és itt kívánunk gyülekezni.
Szeretnénk, ha a csoport aktív lenne, ezért azok csatlakozását várjuk, akiknek megvan, vagy tervezik beszerezni a játékot, hiszen feltételezhető, hogy ha nincs meg a játék és nem is tervezed beszerezni, akkor nem lehetsz túl aktív. Tudásszint és online töltött idő itt nem számít.Ez egy Public Steam Group, tehát bárki szabadon beléphet, a csoport neve és címe:
Hungarian SupCom 2 Group
http://steamcommunity.com/groups/Hungarian_SupCom2_GroupÜdv.: csoller (ez a steam nevem is)
-
iSonic
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
+1
-
Roberth
csendes tag
Szevasztok!
Sok mindent lehet mondani, de hogy ezt a játékot összekapkodták, hogy még a Starcraft 2 és a C&C 4 előtt még meg tudják jelentetni, az biztos. S ennek bizony a grafika itta meg a levét, de nagyon. Ízlés dolga, de szerintem iszonyú csúnya lett. Illetve nem is csúnya, inkább azt mondom fejletlen. Az első képek után nyúltam a video beállítások felé, gondoltam naivan minden alapon van. Hát túróst. Minden maxon, s így néz ki úgy, ahogy. Természetesen egy stratégiánál nem a grafika a lényeg, persze. De ez még az első részt is bőven alul múlja, rossz ránézni. Ennyit a nézelődésről.
A rövidített határidő miatt nyilván ezt a részét tették félre a dolognak, hogy a többit, az egyszerűbben összekalapálhatóakat úgy-ahogy befejezzék.
A játékmenet egyébként valóban egyszerűsödött, de sok minden felett szemet lehet ugye hunyni, ha az ember kedvvel nyúlna hozzá...Írom ezeket a sorokat úgy, hogy birtokomban van a teljes verzió. Meg akartam venni eredetiben, elő is jegyeztettem, de nem bírtam ki fizuig. Letöltöttem, gondoltam belekukkantok. Hát, ezek után leshetik, hogy pénzt adok érte...
Marad is egyenlőre a Starcraft 2 béta. -
Ottoka
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Pedig nekem bejön. Minden pályám full csillagos, egyedül az idő nem, azt mindig elnézelődöm.
-
iSonic
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
hát úgy még nem tény.. de kipróbálom

-
gyga
senior tag
szar lett

-
iSonic
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Nálam szerencsére nincs ez a gond..
-
Exhodus
tag
válasz
fanfany65
üzenetére
Le kell hogy lombozzalak, a demo is a full game minőségtelenségét tükrözi, örülnék ha a starcraft 2 lenne a demó és ez a Beta mert akkor még lehetne reménykedni. Amúgy igen ez pontosan RA3 style, azzal is így voltam, vártam-vártam, megjelent feltettem és 1 óra után uninstall. A másik ami felháborít hogy emiatt a fos miatt nem patchelik a Forged Alliance-t, pedig arra ráférne, mert az hogy nem szabadítja fel a processzorszálakat az egységek elhullásakor elég gázos, bármekkora gépet megeszik.
-
fanfany65
tag
Sajnos az a helyzet hogy sokan igénylik a Command & Conquer vagy Red Alert legujjab részeiben felbukkano játék menetet Szrintem mind kettö borzalmas volt kiváltképp a Red Alert 3 (most biztos megköveznek a fannok)!
Nem láttad át a pályát és borzalmasan rossz volt,hogy fogalmad nem volt mi folyik a pályán körülötted!Szerencsére ez itt nincs meg de az igaz ,hogy elégé le egyszerüsitteték!
Ha meglessz a végleges verzió meglátjuk milyen lessz,nagyon csak nem tudták elrontani az elözö kiválo verziohoz képest!!
-
Exhodus
tag
De ez akkoris pofátlanság, nemtudom hogy képzelték a fejlesztők. Kiöltek belőle mindent ami supreme commanderré tenné.
Ez hogy mindent egyszerre fizetsz ki építéskor egy vicc, ok nem tudod percekre tönkretenni a gazdaságot azzal, hogy túlvállalod magad, de épp az volt az SC egyik fő stratégiai aspektusa. Viszont így nem lehet egy fél bázisnyi épületet egyben belistázni, csak ha egyben ki tudod fizetni az összeset.Egyszerre több engineernek nem tudsz parancsot adni, egymásnak assistolni még tudnak ahogy láttam, meg a gyáraknak is, de a gyárak egymásnak már nem, pedig az megint jó volt Sc-ben. Meg még sorolhatnám, és még rusnya is a grafika!
-
proci985
MODERÁTOR
integrálták a techet. tehát nem T1-T2-T3 van, hanem menet közben az upgradektől függ az erő. gyakorlatban szerintem időben nincs nagyon különbség, hogy mennyi idő feltechelni.
de, egyenlőre még két óra alatt vagyok a játékkal.
apropó: kihagyták az épület adjacencia bónuszokat is sajnos

-
proci985
MODERÁTOR
ott a pont.
az SCFA is nagyon kultúrált kampányok alatt (pedig ott a pályák eléggé hatalmasok voltak... az utolsó azt hiszem 40x40es és a harmadik -vizes pálya, avagy mentsd meg a hercegnőt- nekem 20x80nak nézett ki). talán az első és hatodik (QAI) pályán a váltásoknál, amikor hirtelen megindul az ellenfél 300 egységgel, tud megreccenni. memóriaigény se vészes.
utóbbi 20x20 fölötti skirmishekre nagyon nem igaz. a 81x81eseken meg már a core optimizer se segít három AIvel sem.
viszont van egy olyan érzésem, hogy egy csomó kevésbé jelentős dolgot beáldoztak a teljesítmény oltárán: nincsenek formációk, és valszeg együtt kezeli a csoportokat az AI, tehát nem egyenként az egységeket.
mondjuk a formációk hiánya kérdés mennyire lesz zavaró, ha ennyire kevés egység marad ( tierek eltörlése miatt ez még annyira még nem tűnik veszélyesnek). én azért sajnálom, SCFA első mapján UEFfel létfontosságúak voltak hardon (egyébként a Fatboyok nem bírták a strapát, kellettek a kiegészítő egységek is megfelelő arányban).
-
proci985
MODERÁTOR
demo alapján:
több magot támogat.
rivatuner szerint a demonál vidkari limitem van 1280x1024ben (3870es), teljes workspace memóriaigénye 600-800 mega, ami elég kevés, de kérdés, hogy hogyan skálázódik (demoban sajnos nem tudok szimulálni nagy pályát sok AIvel). processek tekintetében most olyan 70et futtat, ez jelentős növekedés a SCFA 17jéhez képest. kérdés, hogy ebből mennyi tartozik a steamhez.
jelen pillanatban kis pályán két mag van terhelve a négyből. most vagy kevés az egység, vagy nem megy az ellenfeles AI (scriptelve van, szóval nekem nagyon úgy néz ki, hogy az ellenfél nem támad ki... amikor a második misszió végén az ACUmat akarta kilőni, akkor beindult a bázisom felé annak ellenére, hogy az ACU a pálya közepén volt...). tehát nekem nagoyn úgytűnik, hogy ez biza csak két magot támogat.
a research center csinálja, hogy gyorsabban nőnek a pontok. tehát ha semmit nem lehet upgradelni rákattintva, az normális

érdekes és kezd megtetszeni.
-
iSonic
addikt
Na csak összehoztam valahogyan

-
iSonic
addikt
SUPREME COMMANDER 2

* Fejlesztő: Gas Powered Games
* Kiadó: Square Enix
* Típus: stratégiaChris Taylor legújabb munkája szép lassan testet ölt, s hogy előzetesen szemügyre vehessük, megleptek minket egy kizárólag Steamről letölthető demóval. A Supreme Commandert digitálisan kizárólag a Valve rendszerén keresztül lehet majd megvásárolni, sőt, akkor is szükség lesz steames regisztrálásra, ha a dobozos verzióval szeretnénk játszani.
Megjelenés: PC 2010.MÁRCIUS 2 /// XBOX360 2010.MÁRICUS.18
Képek:
Katt a képekre!!
Gépigény:
Minimum PC System Requirements:
Processor: 2.6 GHz
Memory: 1GB RAM (XP) 1.5GB RAM (Vista/Windows 7)
Video: 256 MB VRAM DX9 compliant with Pixel Shader 3.0
DirectX Support: DirectX 9.0
Sound: No accelerated sound hardware required
Hard Drive: 4-5 GB, for full install & DirectX
Internet Connection: Cable/BroadbandRecommended PC System Configuration:
Processor: 3.0 GHz Dual Core AMD or better
Memory: 2GB RAM
Video: ATI Radeon™ X1800 or equivalent card with 256 MB VRAM with Pixel Shader 3.0
DirectX Support: DirectX 9.0
Sound: No accelerated sound hardware required
Hard Drive: 4-5 GB, for full install & DirectX
Internet Connection: Cable/BroadbandVideók:
*Supreme Commander 2 - Official E3 Trailer
*E3 2009: Supreme Commander 2 Demo
*Supreme Commander 2 Interview by GameSpot
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Maradt a Steam aktiválás, és ott letöltöm...