Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

LOGOUT.hu

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9231) adrian360


adrian360
őstag

na kezdek ráérezni a játékra, sikerült 25%-os arányomat felvinni 50%-osra 1v1-ben(42/41) :)
kiváncsi vagyok mikor fog feljebb rakni, most csináltam zsinórban 10 győzelmet , és elötte is volt már két 5-ös sorozatom (azt reméltem van hot10 achi is de nincs csak hot5 :) )
volt ma egy vicces partim egy terran ellen, mass marine támadását kivédtem collosus-okkal, majd egyből vissza is támadtam, csak nem tudtam minden épületét leszedni, a pár barackját elkezdte reptetni, és az expjén is arra ment hogy épületeket reptetett. még vagy 10-15 percig kergettem mire mindent le tudtam szedni, gondolom arra várt hogy majd megunom és kilépek, dehát engem nem olyan fából faragtak :)

az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy a mikor diamond ligás meccseket nézek, a protoss bázison szinte alig van aki photon cannon védelmet rak, pedig ha terránnal ellen játszom szinte biztos jönni fog 4-5 banshee-vel és mire lewarpolnék stalkereket, biztos hogy szépen megritkítja a bázisomat. ezért én mostanában ha meglátom a startportját, és hogy onnan bansheezni fog, egyből telerakom a bázisomat photon cannonnal. Szerintetek ez felesleges, és tanuljak meg jól mikrózni stalkerekkel meg observert tartsak inkább a bázis felett ?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.