Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

LOGOUT.hu

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10360) föccer válasza Alg (#10356) üzenetére


föccer
nagyúr

Az lehet, hogy még nekem nem tölti a peccset? Vagy még csak az usában van kint, hozzán majd megint csak holnap reggel ér ide?

Üdv, föccer

Powerbuldog, cyla:

Ha meghal egy krapek a pályán, aki egyedül kolbászolt jobbra-balra, és "véletlenül" meghalt, akkor még néhány pillanatig (1-2 másodperc) még látható volt a terület utánna. Így lehetett meglesni, hogy kik ölték meg szegény párát, hiába máshol tevékenykedtünk a mappon. Amikor közölte a játék, we are under attack, csak nyomtál egy szpészt, a kamera odaugrott, és már láttad is, hogy hopp, ott jön 15 hydra. Na, ezt kihasználva fel lehetettlőni a cliffre is. Odaált pár tank 10-11-es távolságra, kitalpalva, majd felugrottál a cliffre. Az ellen még röptében megölte szegény reapert, de a tankok még kiosztottak egy sortüzet. No, ezt vették el. Ha egy egység meghal, akkor azonnal elveszik a hozzá tartozó látómező.

üdv, föccer

[ Szerkesztve ]

Építésztechnikus. Építőmérnök.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.